Blodhund - Casper som sporhund
July
17
2012

novice spor

Nu er Casper så blevet så stor at han skal finde en person som han ikke kender. Sporet skal være 1/2 time gammelt når han starter.

Hvor var vi spændte på om han kunne klare at være fokuceret på sporet og virkelig finde personen. 

Det kunne han. Super god lille hund på 6 mdr. Lagde godt ud og løb af sted med næsen i jorden. Han blev på et tidspunkt lidt forvirrert, fik lidt hjælp og løb afsted igennem brændenælder og skovbund. Han fandt personen og vi er bare så stolte og glade.

Det er så sjovt at gå spor og se hvordan han bare elsker at arbejde. Tænk at sådan en lille hund kan det og at han nyder det.

God oplevelse 

May
29
2012

D. 28 maj 2012

Nu har vi forsøgt os med at gå spor nogle gange. Vi kan se på det hele at vi skal øve os meget meget mere. Casper skal blive bedre til at holde koncentrationen omkring sporet. Han virker ikke specielt interesseret i smelleren, men han har fanget at det er en af os i familien han skal finde.

Han finder os også, men virker som sagt noget ukoncentreret.

Vi skal have lagt træning ind som et fast punkt i hverdagen, for det er faktisk ret sjovt.

 

April
7
2012

Gå spor

Nu er Casper 4 mdr. Han er en meget rolig hvalp. Elsker at køre med i bilen og hopper glad ind i buret når vi skal køre.

Vi er begyndt at gå lidt babyspor. Dvs at vi lærer og lytter til andre blodhunde ejerer i blodhundeklubben. Den første gang skulle Casper finde vores datter. Det gik rigtigt fint. Anden gang skulle Casper gå et lidt længerer spor og finde "far". Han gik et langt stykke ned af en skovsti og drejede om et hjørne og gemmte sig. Efter et kvarter snuser Casper til en af "fars" brugte hatte og derefter får han besked på at søge. Han stikker snuden i jorden og begynder at gå sporet. Han går lidt fra side til side men følger sporet flot. Så går han lidt afsides og tisser. Han får lov til at lugte til hatten(smelleren) igen og besked på at søge. Næsen i jorden og afsted igen. For enden af stien drejer Casper fint i sporet og finder "far". Masser af ros og godbider.  En glad og træt hund.

 

 
Panel title

© 2018 blodhund

Antal besøg: 369

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37515878677368sekunder