Min hjemmeside - musik snak


 

Musikfilm.

Hele Danmarks Buster (grinebider)

w00t.gif Han Otto Bisgård har lavet denne dvd om hele Danmarks Buster Larsen og han skrev blandt andet på denne dvd.
"Fra lorteland til grisehandler Larsen og hans elskede Kvik. Fra Tv-satirens guldalder-hvor Buster selv spillede alle rollerne som Erhard og Glistrup, Cleo og Simon Spies.En Buster for fuld udblæsning i Harry Motor og Cirkus Buster og med Dirch Passer i filmen Don Olsen kommer til byen. De store roller i tv-teateret Jeppe på bjerget, Erasmus Montanus og Farvel Thomas. Alt dette-og meget mere-finder du her i denne Grinebidder. Det er lidt overflødigt, at ønske God fornøjelse-men alligevel"
Hans Otto Bisgård.
Buster Larsen var en af vor tids populære skuespiller.

Kærlighed brænder.

w00t.gif Kærlighed brænder oser liftigt af kreativ energi og satirisk humor og publikum overgav sig betingelsesløst i Helsingør Musikteater, da Fede Finn og Funnu Boyz i fornemt outfit og mrd stort udstyr, bragte Kærligheden brænder lige hjem i stuen. Så man skal bare læne sig tilbage og opleve det bundcharmerende eventyr om 4 gamle venner, der fandt melodien efter 42 år, og bragte både smil og sang på Familien DANMARK´S læber.
Alle kan synge med på disse sange.

Fede Finn og Funny Boyz

w00t.gif "Fede" mænd har også følelser. Men de "festoriginale"Fede Finn og Funny Boyz er tilbage i et forrygende musikalsk gensyn. Hele 29 "klassikere" krydret med de fedeste af det "fede". De "FEDE" drøner fra Herodes til Piratos på denne skøre DVD med koncerter i Holstebro, Køge, Ishøj, Skrive og Helsinge. Fede Finn og Funny Boyz er modne mænd med musikalsk kretiv tankegang, som tager pusten fra enhver. På denne dvd kan man blandt høre Kærligheden brænder-Det kan blive en dejlig dag-Ingen er som dig, plus mange andre gode sange.
i37781839._szw530h275_.jpg

Four Jacks

tongue2.gif Åh, den vej til Mandalay.
Det er en musikalsk underholdning i den absolutte topklasse med en kvartet bastående af Stig Rossen, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick, der hver især præsterer det ypperste i deres fortolkninger af John Mogensen, Bent Werther, Otto Brandenburg/James Rasmussen og Poul Rudi. Dette er en medvirkende forestilling, hvor historien om Four Jacks med et lunt glimt i øjet på mest underholdende vis bliver pakket ind i en stribe af de store hits, som Four jacks lancerede i deres velmagtsdage. En fantatisk historie og med Tivolis Big Band i ryggen og som har aldrig lydt bedre. Det er en musikdvd man må eje i sin samling.

Fællessang på Charlie 2

Det er sommer 2008, og Johnny Reimar, Fede Finn Og Funny Boyz og Ib Grønbech Begejstrer i tusindvis af glade danskere i det ganske land, og det i selskab med en masse af vores folkekære danske stjerner. Under et bredt repertoire synger de evergreens, som vi alle kenderog nynner i det daglige. Vær med til festen med denne musikdvd som indrholder velkendte kunstnere som: Johnny Hansen og Sussi og Leo.
Her kan vi synge med på de velkendte sange.

Love me Tender.

w00t.gif Under den amerikanske borgerkrig bliver Clint Reno (Elvis Presley) hjemme, mens hans storebror, Vance (Richard Egan) kæmper for Sydstaterne. Da Vance-mod al forventning -vender hjem efter krigen, finder han sin tidligere veninde gift med Clint! Det varer selvfølgelig ikke længe før de brødre rager uklar med hinanden, men situationen forværres yderligere, da Clint finder ud af, at Vance i krigens sidste dage har deltaget i et brutalt togrøveri. Nu er der mange, der gerne vil have fat i byttet...Elvis leverer adskillige sange i denne film, herunder naturligvis Love me Tender og filmens oprindelige titel, The Reno Brothers.

Wild in the country

Glenn Tyler (Elvis presley) er en begavet, men socialt belastet ung mand, der har et sjældent litterært talent. Efter en ulykkeligt udgang på et slagsmål tiltales Glenn for manddrab, men hans psyktiater, Irene Speery (Hope Lange), forsøger at få ham ind på den rette vej igen.Sideløbende frites han også af Noreen (Millie Perkins) men i sidste ende vælger han alligevel den rette. Elvis leverer flere sange i filmen, herunder-naturligvis -Wild in The Country.
 
Panel title

© 2019 bloobs2010

Antal besøg: 36639

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,83334898948669sekunder
Rhodos 2016 maj Gulbryllup
hamburg miniland
Kreta 2014 Tyrkiet bella Bravo
Tyrkiet 2014 september
Rhodos 2016 Guldbryllup
tyrkiet 2011 med Birgit og Eddie sailor
galleri i billeder
Foto Graphic Gallery
blandet
konfirmation Bulgarin Bornholm 2018
mine venner
Blog
blandet