Velkommen til Bøgehøj Plejecenter. - Hygiejne, rengøringsmidler og indeklima.

På bøgehøj er hygiejnen det vigtigste både af helbreds -og sundhedsmæssige årsager, så derved vil personalet efter hver handlingen inden for rengøring selvfølgelig være brugt hansker og der vil derefter bruges sprit på hænderne for at disinficere for at ungå at sprede bakterier.

 

Vores rengøringsmilder er valgt med tanke på miljø og allergier over for visse arter af overfølsomhed for rengøringsprodukter. Da änglermark opfylder vores ønsker om 100% naturlig duft og ingen tilsætningsstoffer har vi valgt at bruge det. Ânglamark er et let tilgængeligt produkt for beboerne til rimlige priser. Ânglamark understøtter alle krav omkring rengøringsmidler.

Vi har valgt at bruge universal rengøring fra Ânglamark og toiletrens og opvaskemidel derfra da borgerne kan handle det hele på en gange og samme sted i de fleste supermarkeder.

 

Indeklimaet på plejecenteret er indrettet sådan at når beborerne ikke opholder sig på deres værelse, vil der blive luftet ud og det samme i opholdsstuen. Vi har ventilation i alle rum samt badeværelset ved alle beboerne. Vi sørger for at lufte ud hverdag samt sørge for der er lys og varme nok.

 
Panel title
Antal besøg: 60

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58443999290466sekunder