Boho-chic - Ansigtsmasker
Det skal lige siges at jeg tit selv bruger ansigtsmaskerne. Efter brug af en eller flere af opskrifterne vil jeg anbefale at tage fugtighedscreme eller en ansigscreme uden parfume farvestof eller parbener. Selv bruger jeg en dagcreme fra matas uden noget i.

Ansigtsmaske med honning og havsalt
To skefuld kold honning blandes med en teske havsalt. Smøres derefter i ansigtet og på halsen, og lad det sidde i 10-15 minutter. Skyl grundigt og din hud vil nu føles blød og behagelig. 

Ansigtsmaske - Æggehvide
Dette er en ansigtsmaske, der kun består af æggehvider. Du smøre æggehviden på ansigtet, efter et par minutter begynder det at stramme i huden. Lad det sidde i 15-20 minutter og skyl derefter. 

Ansigtsmaske med avocado og yoghurt
Mos en avocado, den skal være godt moden (altså blød), og bland den sammen med en lille smule yoghurt naturel. Smør det derefter i ansigtet og lad det sidde i 20 minutter, skyl med varmt vand.
 
Ansigtsmaske med avocado og olivenolie
Mos en avocado, den skal være godt moden (altså blød), og bland den sammen med noget olie. Smør det derefter i ansigtet og lad det sidde i 20 minutter, skyl med varmt vand.
 
Ansigtsmaske med avocado, citron og æggehvide
Mos en avocado, den skal være godt moden (altså blød), og bland den sammen med en spiseske citronsaft og en æggehvide. Smør det derefter i ansigtet og lad det sidde i 5-10 minutter, skyl med varmt vand. Ikke nok med, at den skulle gøre huden dejlig blød, den skulle også stramme huden op, gøre den frisk og hjælpe mod fine rynker.

Ansigtsmaske med kærnemælk og agurkskiver
Fordel et tyndt lag kærnemælk i ansigtet og på halsen, og lad det sidde 10-15 minutter. Skær cirka ti agurkeskiver, læg dem i et lag på ansigtet og slap af i 10 minutter. Skyl herefter ansigtet i lunkent vand.

Ansigtsmaske med kærnemælk og jordbærskiver
Fordel et tyndt lag kærnemælk i ansigtet og på halsen, og lad det sidde 10-15 minutter. Skær cirka ti jordbær, læg dem i et lag på ansigtet og slap af i 10 minutter. Skyl herefter ansigtet i lunkent vand.

Ansigtsmaske med honning, havregryn og banan
Bland en spiseske honning, fem spiseskeer smuldret havregryn og en most banan. Smør blandingen i ansigtet og lad det sidde i 15-20 minutter. 

Ansigtsmaske - Ren frugt
Mos en avokado eller jordbær (især jordbær skulle være gode for huden) og smør det på huden. Lad det sidde i 10-15 minutter.

Ansigtsmaske med havregryn, mandelolie, citronsaft og avocado
Bland to spiseskeer fintsmulrede havregryn, to spiseskeer mandelolie, to spiseskeer citronsaft, en halv avocado og lidt vand. Mos det hele godt sammen, smør det i ansigtet og lad det sidde i 15 minutter.

Ansigtsmaske med avocado og cremefraiche
Mos lidt avokado med creme fraiche og gnid det godt ind i ansigtet. Lad det sidde i 10 minutter. Huden bliver både blød og smidig bagefter.

Ansigtsmaske til fedtet hud
To spiseskeer A38, ymer eller cultura naturel blandes med en halv revet agurk og en teske citronsaft. Fordel masken jævnt i ansigtet - undgå de sarte områder omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter og vask den af med lunkent vand.

Ansigtsmaske til hud plaget af akne
Tre spiseskeer fint smuldrede havregryn blandes med lidt yoghurt, to teskeer æbleeddike og to teskeer kamilleudtræk. Yoghurt har en rensende og fugtende effekt på huden. Æbleeddike har en antibakteriel virkning. Smør det i ansigtet og lad det sidde i 15 minutter. Skyl masken af med lunkent vand.

Ansigtsmaske til sart og tør hud
En fersken, en spiseske blød honning og to teskeer mandelolie blendes sammen og smøres i ansigtet.
Fersken har en fugtighedsbevarende og lindrende effekt på huden. Ferskenkødet indeholder berigende olier og fugtighedsbevarende enzymer. Lad den sidde i 15 minutter og skyl af med lunket vand.

Ansigtsmaske til tør hud
En avokado, en halv banan og en spiseske lun honning moses godt sammen. Lad det sidde i 15 minutter og skyl af i lunket vand. 

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 970

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37594413757324sekunder