Er dette dit nye hjem? - Forside

Sjælden udbudt villa sælges

På stille og hyggelig villavej, få minutter fra Vejle centrum, finder man denne spændende bolig i forskudt plan og på stor unik grund i Vejles attraktive Grønlandskvarter. Dets beliggenhed tæt på skønne skovområder, naturlegepladser og mange stisystemer gør området særdeles attraktivt for både store og små.

I kvarteret er der et godt naboskab, kort afstand til skole, indkøbscentre, off. transport samt nem adgang til Vejle centrum og motorvej. Fra huset og terrassen er der desuden en dejlig udsigt til skov og flot natur. Læs mere om boligen.

Salgsvilkår

Denne bolig sælges privat, men under samme vilkår som havde der været en ejendomsmægler tilknyttet.

Type: Villa

Boligareal (BBR): 157m2

Kælder: 50m2 (3 rum)

Garage: 36m2

Grundareal: 1097m2

Værelser: 3 (4) 

Rum: 7

Antal plan: 2

Byggeår: 1972

Energimærke: D

Tilstandsrapport: Ja

Salgspris: 2.375.000kr

 

Sælger tilbyder at betale halvdelen af ejerskifteforsikringen. Tinglysning af skøde kan foregå digitalt på www.tinglysning.dk eller via købers advokat. Tilstandsrapport og energimærkningsrapport foreligger og er udarbejdet for sælgers regning.

Køber accepterer, at købers bank stiller en bankgaranti på den totale kontantpris, senest den dag de 6 dages fortrydelsesfrist udløber, med overførsel til sælgers bank (spærret konto) på overtagelsesdagen og at dette indskrives i skødet.

Købssummen frigives til sælger, når der foreligger anmærkningsfrit skøde (dvs. når gamle lån er indfriet og boligen er 100% købers). Herefter udfyldes og underskrives dokumentet: Oplysning om fortrydelsesret (pdf format).  På retsinfo.dk kan du se Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom (LBK 1142).

 

For yderligere information og fremvisning kontakt:

Peter Vilhelm Scharling / Annelis Scharling

Mobil: 2872 0674 / 7584 0338

Mail: peter.scharlingATgmail.com

 

                                                      Læs mere     Se plantegning

 
Panel title
Antal besøg: 4191

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50863003730774sekunder