Er dette dit nye hjem? - Læs mere om boligen

4e37d922b17f002082011.jpg

 

OM BOLIGEN:
Boligen er opført i røde sten med høj kælder, nymalet sort eternittag, garage med god plads til havemøbler, haveredskaber og cykler mv., stor lukket terrasse og med flot og velanlagt have med rig plads til børneleg. Boligen er funktionelt indrettet med rigtig god pladsudnyttelse – her er gode store værelser, spændende stue i forskudt plan samt god plads til hjemmekontor. Boligen fik i 2011 indlagt fiberbredbånd og fremtræder overalt i en meget pæn, velholdt og god isoleringsmæssig stand. 

4e37e1bda387102082011.jpg

 

INDRETNING:
Indvendigt er huset på 157m2 indrettet med opholdsstue, pejsestue, køkken, bryggers, 3 værelser, badeværelse og gæstebadeværelse samt vaskekælder, hobbyrum og gæsteværelse i den 50m2 store underetage. De 3 soveværelser i stueetagen var oprindeligt 4 og de to sammenlagte værelser kan nemt adskilles igen.

 

Indenfor træder man ind i nydelig entré og tilsluttende gang med indbyggede skabe, hvorfra der er adgang til køkken, opholdsstue, værelser og badeværelser. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, hvorfra der er nedgang til underetagen. Fra den lyse opholdsstue er der nedgang til pejsestue og udgang til dejlig syd/østvendt terrasse.

 

Pænt og godt udnyttet Biga-køkken i massiv ask med god spiseplads, sokkelskuffer, vask og bord. Gæstetoilettet har brus og badeværelset separat bruseniche og badekar. Der er gulvvarme i entré, pejsestue og badeværelser. 


 

                                                  Se plantegning      Se flere billeder

 
Panel title
Antal besøg: 4207

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44219589233398sekunder