Brevkassen Goderåd - Om os

Helene Vindt:

Jeg er 16 år og gå på Munkensdam Gymnasium i Kolding. Jeg går der sammen med nogle af mine venner. Lige nu er er mine nærmeste venner på efterskole og så her jeg min bedste ven som er i USA. Så hvordan man holder kontakten godt med sine venner kan jeg hjælpe lidt med. Igennem mit liv har jeg oplevet mange ting. Jeg har oplevet hvordan mine forældre kan skændes og råbe at de vil skilles, heldighvis er dette aldrig blevet til noget! Jeg har været ved at miste venner, men jeg har altid fået dem tilbage.
Mine veninder spørger tit mig til råds om kærlighed og de råd jeg giver virker også. Så lidt må jeg da åbenbart have styr på, når det gælder kærligheden ;-)
Når rådene gives skal man også være modig for nogle råd kræver en del.

Mette Caspersen:

Jeg er 16 år og går på Ølgod Efterskole. Jeg er rigtig glad for at gå på efterskole, men i starten var jeg meget nervøs for at tage afsted. Jeg var især bange for at miste de venner jeg havde derhjemme, men det har jeg overhovedet ikke gjort. Selvom jeg kun er hjemme i Kolding cirka hver anden weekend holdes kontakten stadig. 
Mine forældre blev skilt da jeg var 7 år, så den proces har jeg været i gennem, og det var en svær tid. Men jeg lover alle hvis forældre bliver skilt, at det bliver godt tilsidst. Der er rigtig mange fordele ved det bagefter, som fx ferier, jul, fødselsdage osv. ;-)
Kærester og kærlighed har jeg også stiftet bekendtskab med. Det er noget underligt noget, så hvis du har brug for et par gode råd, spørger du bare! ;-)4eb6dd8793a0806112011.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 1295

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62650895118713sekunder