Mit fede liv - Min overvægt

Overvægten i barndommen

 

Vægten går støt op af - ja noget hurtigere en de andre i klassen - min mor ser godt problemet og hun for mig hvis testet for for lavt stofskifte. Jeg er ikke mere end en 10-12 år da jeg kommer på sygehuset med min mor. Der er så en lægedame og som jeg husker det er den anden en studerende. Lægen vil lige snakke med min mor imens skulle den studerende tage en blod prøve på mig. Det er jeg helt ok med og min mor går med lægen. Denne unge studerende begynder så at stikke mig - mange gange - efter en 10 -15 forsøg græder jeg nu så højt at lægen og min mor kommer styrtede ind. Den studerende bliver sendt ug og læge og mor får ro på mig og hun får taget den blodprøve som hun tager i hånden på mig. Den dag i dag er jeg ved at besvime hver gang der kommer en nål frem som skal stikke mig angry.gif

Min mor prøver at for at stoppe min vægt med alverdes kure og sund mad. Vi går på kur som familie og vi kommer på diætkost gennem sygehuset - intet hjælper.

Mine forældre prøver at overtale mig til at tage på idærts efterskole - men det at skulle bytte mine venner og arbejde ud for det ukendte og tanken om at jeg skal være en hel skoles fede pige som de kunne gøre til grin. Nej det ville jeg bestemt ikke - så det kom jeg ikke.

Jeg bliver vejet ved lægen den ene uge efter den anden - der sker bare ingen ting.

Jeg tænker ikke vild meget over at være mere fed end de ander børn i skolen - men lige engang imellen er der lidt drilleri eller nogen som griner bag min ryg - det gør mig meget ked inden i. Jeg viser det ikke til nogen, men den lille pige inden i mig her et stort ønske om at komme på julemærke hjem - men fortæller det aldrig til nogen så dagene går videre.

 

 

 
Panel title

© 2018 brogaard

Antal besøg: 35

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33869194984436sekunder