Mit fede liv - Min skolegang

Min skolegang og teenage år

 

Jeg har gået på 3 forskellig folkeskoler. Den føste skole var jeg faktisk ok glad for jeg kunne følge godt med i skolen. Jeg var nok lidt en drenge-pige så havde rigtig mange venner. Da vi flytter væk fra vores lille by skal jeg jo starte i en ny skole. Det med at finde venner er ok for mig men faglig er det svært at følge med - de er meget længere fremme i den nye skole end vi var i den gamle skole. Så jeg kom meget lang bagud - nederlag på nederlag - og rigtig hurtig blev det besluttet jeg skulle møde tidligere end de andre børn om morgen for at få lidt ekster læseundervisning. Det gik også godt i starten. Det jeg skriver nu er jeg ikke helt sikker på mine forældre ved noget om - my little secret -
Efter en tid hvor jeg mødte lidt før hver morgen - begyndte nogle lidt ældre drenge at spille fodbold i skolegården som jeg skulle krysse for at komme ind i skolen. Jeg var jo en lille tyk pige som drenge syndtes det var rigtig sjov at drillle. Først var det mest bare verbalt de drille men så fik de en ide om hvem der kunne ramme mig flest gange med bolden. Det var jeg frygtelig ked af og også lidt bange for dem.- Den dag i dag er jeg meget "bange" for en bold og kan overhoved ikke grive eller spakke til sådan en. Husker slet ikke om nogen fandt ud af dette - for det næste jeg husker der sker er at vi flytter 10 km væk til en nærlæggende by.
Husker tydeligt den første dag på den skole hvor jeg igen skal i gang med at lære nye venner at kende.
Min far og jeg skulle møde på kontoret - hvorefter vi blev vist hen til min nye klasse. Jeg husker at gemme mig lidt bag min far for er død genert - vi går fordi en masse piger der stor inden for og hopper i sjip. De er meget gode til det og de er meget nysgarig på hvem søren jeg er.
Jeg går i 2 klasse på dette tidspunkt og jeg bliver vist ind i en klasse og det viser sig at de seje piger jeg så sjippe ja dem skal jeg gå i klasse med. Jeg bliver taget rigtig godt imod og de er alle søde ved mig. 3 episoder har beændt sig fast i mig fra den første uge. 1: jeg kommer til at side ved en rigtig sød pige - hendes sidemand bliver flyttet og senere får jeg af vide at det syndtes han var rigtig træls for hun var den dygtigste i klasse og så fik han jo ikke hendes hjælp mere. 2: Der er en dreng der slår en kæmpe prut i klassen og læren vender sig om og kaster et stykke krit efter en anden dreng som derefter får skæld ud for prutten. 3: I et sisefrikvater spiller en dreng mælken ned over sig selv og begynder at græde - vores lære trøster han og siger at han ikke skal græde over spildt mælk. Husker at en af mine tanker var - sikke da en mærkelig klasse - men føler at jeg høre til så er rigtig glad smiley.gif
Jeg får mig nogle rigtig gode veninder som den dag i ca 25 år senere stadig ser et par stykker af smiley.gif De bliver også en del af mit hjerte.
Med tinden bliver jeg den pige der styrre lidt i klassen - og får tit afvide af lærene at jeg skal huske at de andre gør som jeg så derfor skal jeg være meget omhyggelig med hvad jeg siger og gør. Men vi hygger os alle både piger og drenge imellem hinanden. Der er dog en pige som jeg husker tilbage på med et hjerte som er ked aaf det. Hende har jeg virkelig ikke være god ved - hende kunne jeg bare ikke lide lige fra den dag hun begynder i vores klasse. Og det forbliver sådan og jeg får alle de andre med og vi går denne piges skolegang til et helvede og jeg er i spisen. Den dag i dag græder mit hjerte når jeg tænker på hvordan hun må have haft det - desværre kan jeg ikke ændre i fortiden. På den anden side kæmper jeg for at alle andre i klassen skal akseptere en anden pige - hende er de ikke alt for vilde med men med tiden får jeg dem til at se hvor sød hun er. Men det vejre jo ikke op i de dårlige ting jeg har været med til verbalt at udsætte den første pige for - skulle hun læsse det vil hun vide det er hende med det samme og sp vil jeg lige sige du har min dybeste undskyldning. Ved godt det ikke hjælper en dyt og det er ok du hader mig ( jeg ville også havde mig selv hvis det var )
Kærester har jeg ikke rigtig nogen af - det kan godt være jeg er populær men altid bare drengenes ven. Jeg har et par fantastiske drenge venner - og lidt drenge pige er man vel. Den ene blev jeg hvis lidt forelsket i men det blev aldrig til mere den det. Men han vil altid være i mit hjerte - han var en meget god og speciel ven smiley.gif
Jeg har det godt i skolen. Min mor arbejder i en lille bogbutik i vores lille by og jeg bliver ansat til at lave lidt små arbejde - på dette tidspungt er jeg ikke mere end 11 år gammel. Jeg tjener en lille skelling og jeg elsker det arbejde. Med tiden bliver det mere arbejde og lønen støre. Damen i butikken store på mig og føler jeg har styr på tingene. Hun skal i byen en aften og beder derfor mig lukke af en aften - kun 12 år gammel og selvfølgelig med mor klar derhjemme ved telefonen. Jeg klare det godt og hun begynder at bruge det oftere og oftere. Jeg er meget stolt af mig selv. Hun gider ikke rigtig butikken og hun lukker den ned. Hendes kæreste er meget sød og ansætter mig i hans gartneri. Her står jeg det meste af sommeren og planter blomster - men jeg hygger mig meget og kunne nok godt have lidt mere. På dette tidspunkt er jeg ca 13 år gammel.
Da jeg har hjulpet med det jeg kan bliver jeg opsagt som aftalt. Jeg nyder at have lidt sommerferie men min far mener da ikke jeg bare skal gå derhjemme. Så han arencere en jobsamtale i et supermarked. Min far tager med mig og jeg gider bare ikke have dette job - men af en eller anden årsag ansætter de mig som deres første flaskepige. Jeg starter dagen efter og jeg er meget vred på min far på dette tidspunkt - men det går jo hutigt over. 

De er alle rigtig søde ved mig og jeg bliver glad for at være der. Jeg er meget pligt opfyldene og derfor kommer jeg heller en time forsendt i skole hvis de har brug for mig på arbrejde - de kan jo se jeg vil arbejde og får hurtig mere og mere ansvar.

Derfor vælger jeg også at starte på handel skolens grunduddandelse (HG) selv om jeg ikke er 100 % på det er det jeg vil..

 

 
Panel title

© 2018 brogaard

Antal besøg: 43

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,316321849823sekunder