Buddhisme - Oprindelse

Oprindelse 


Buddhisme er en af de store verdensreligioner, med troende over hele verden. Der er mellem 360-550 millioner tilhængere, men hvis man inkluderer Kinas voksende buddhistiske befolkning kan antallet være mellem 1.2 og 1.6 milliarder

Buddhisme er ikke en teistisk religion eller filosofi som kommer fra læren Siddaharta Gautama, som har levet ca. år 563 f.kr. i Indien. Buddhismen spredte sig fra Inden til mellemøsten, Centralasien, sydøstasien, og de nordøstlige asiatiske lande Tibet, Mongoliet, Kina, Japen og taiwan. 


Grundlæggende for alle former af buddhisme er en etisk baggrund, som finder udtryk i den ottefoldige vej, som er den sidste af de fire ældre sandheder. Desuden er troen på reinkarnation og karma en fast del af den buddhistiske anskuelse. Verden eller livet her på jorden er for buddhister ikke bare sjov, og den buddhistiske praksis drejer sig om døden, sygdom og alder eksisterer for alt levende. Det drejer sig om, at blive bevidst om chancen vi har som menneske og at være ansvarlig for vores handlinger.

 
Panel title
Antal besøg: 405

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36291909217834sekunder