Buddhisme - Tempel

Tempel

I de buddhistiske lande og områder, har de templer og andre former for kirke som i den kristne tro. Der er stor forskel på buddhisme, der er forskel på dem der bor i klostre og lever der og så på dem der har et helt almindeligt liv, som de fleste gør.

 

De mennesker der lever der hjemme og ikke bor på et kloster, lever tit efter den buddhistiske filosofi. Dem der vælger at leve som buddhister, på et kloster, har ritualer og lever efter særlige forhold, på de klostre de lever på.

Der er stor forskel på klostrene, der har med buddhisme at gøre. Der er forskel på de ritualer der er og der regler de lever. Det er dog ikke alle klostre der har forskellige ritualer, de har de samme alle steder, men der er bare nogle, der har andre regler end andre.

 

Tempel (af begrænset rum og helligt sted), bygning, som er indviet til en eller flere guder eller guddomme, huser alter, kultredskaber samt billeder og statuer af guden eller guderne og danner rammen om ritualer og ceremonier. Et tempel kan være meget beskedent, men ofte er templer store, kunstfærdigt udformede bygningsværker. Der kan være tale om hele tempelbyer eller -områder, hvor en række templer og helligdomme for flere guder findes.main-temple2-c-yellowbluebu-c476d.gif

 

  
 
Panel title
Antal besøg: 419

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5162398815155sekunder