BV Løgstør Produktionen - Kantinen
4da579d3b406513042011.jpg Når man kommer på Det Beskyttet Værksted vil vi gerne at man føler sig godt tilpas og velkommen. Derfor ligger vi stor vægt på, at der er en god atmosfære i køkkenet og i kantinen. Kantinen ligger som hjertet i huset, her mødes vi til alle måltider og vi bestræber os på at det er et rart sted at være. Det er også her der bliver dækket op til blandt andet fødselsdage, jubilæer, fester og arrangementer.
 
 Vi er et nyt og moderne køkken med blandt andet hæve/sænkeborde, nye og moderne maskiner der tager højde for ergonomiske arbejdsstillinger og optimal sikkerhed. Køkkenet blev taget i brug maj 2010 og er en arbejdsplads der kan klare mange små som store opgaver.

 Vi laver dagligt formiddagskaffe med brød, varm mad til middag og eftermiddagskaffe med brød til mellem 50-70 personer. Derudover er der forplejning til div. møder i huset.

 I køkkenet er vi 2 fuldtidsansatte med relevant uddannelse og 8 brugere. Vi lægger meget stor vægt på at vi får inddraget brugerne i det daglige arbejde, lige fra madlavning, afrydning af borde, til opvask og rengøring. Der er også altid mulighed for at komme med forslag til den månedlige madplan, og kendetegnet ved køkkenet er, at vi ligger stor vægt på at have en ernæringsrigtig sammensætning, så det der serveres matcher det overordnede mål med en sund livsstil. (se kostpolitik og madplan)

 Vi forsøger at holde os opdateret på alle de nye ting der sker inden for vores faggruppe, eksempelvis ved tage til fødevaremesser og at alle der arbejder i køkkenet har deltaget i hygiejnekursus.

 Der sker også at der er praktikanter i køkkenet fra de andre grupper på værkstedet eller fra andre satellitter tilknyttet BV Vesthimmerland. Brugerne fra køkkenet kan også hvis de ønsker det, komme i praktik i de andre afdelinger eller satellitter, og det behøver ikke nødvendigvis at have noget med køkkenarbejde at gøre.

 Vi samarbejder også med Kulturbutikken og laver for eksempel mad til fester, musik arrangementer og halballer helt op til 550 pers. Vi ser ikke nogen opgave for stor eller for lille, men kan af hensyn til vores brugere og vores pædagogiske arbejde blive nød til at sortere i de udefrakommende bestillinger.

 Vi ligger meget vægt på sammenholdet og de fælles oplevelser som gruppe. Derfor tager at vi ca. en gang om mdr. en tur ud af huset. Det kan være ture i Bilka, Ikea, fødevaremesser eller invitere til kaffe (ofte i forbindelse med fødselsdage). Der er også tit mulighed for at deltage i ture og arrangementer fra de andre afdelinger.
 
Panel title
Antal besøg: 10628

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5479781627655sekunder