Os Mod Mobning - Forside
Velkommen!

I September 2014 siden læste jeg en artikel i 'Ude og Hjemme' om en autistisk dreng på 12, der blev mobbet til en sådan grad, at han valgte at droppe ud af skolen og istedet blive undervist hjemme.

Jeg blev selv mobbet gennem størstedelen af min skolegang, og det har sat sine ar. Jeg har kæmpet hårdt med både selvtillids og selvværds problemer forårsaget af de mange grove ord jeg fik kastet efter mig. 
Jeg har haft tre depressioner før jeg blev 21 og kæmper stadig med diverse problemer.

Da jeg læste artiklen om den autistiske dreng, vendte noget sig i mig. Jeg fik nok. Jeg opdagede hvor træt jeg er af at læse disse artikler, at vide at unge mennesker tager livet af sig selv fordi andre behandler dem skidt.

Handlingen
Jeg valgte at tage affære og kontaktede Peter Mygind, da jeg ved han længe har kampagneret mod mobning. Jeg fik en mail tilbage hvori Peter opfordrede mig til at skrive min egen historie og sende den ud til skoler og samtidig tilbyde, at komme ud og snakke om min personlige oplevelse med mobning.

At stoppe mobning
Det er svært at stoppe mobning og jeg tror ikke at drillerier i skolen nogensinde vil stoppe helt, men forhåbentligt kan viden om hvordan ord og ikke mindst handlinger kan påvirke andre, have en effekt på børnenes tankegang og i sidste ende deres handlinger. 

Mit håb
Mit håb med denne hjemmeside er at gøre opmærksom hvordan man, selv mange år efter, stadig kan være påvirket af hvad nogen har sagt eller gjort. Samt at understrege, at det at tale om mobning og følgerne heraf ikke skal være tabubelagt, men istedet skal forklares og tales om for netop at skabe fokus på hvorfor mobning er en dårlig ting. 

Jeg ønsker også at af stigmatisere emnet depression og angst da disse ofte opstår på baggrund af dårlige oplevelser i barndommen.

Jeg håber, at dem der læser denne blog og besøger hjemmesiden, vil sprede budskabet og støtte op om denne kampagne.  

Sådan vil jeg gøre
Først og fremmest vil jeg bruge denne hjemmeside til at skabe opmærksomhed om emnet og forhåbentligt inddrage andre der enten har været i samme situation eller har en nært forhold til en der har stået i samme situation. 

Jeg blev opfordret af Peter Mygind under vores korrespondance til at nedskrive min historie, som kan findes her på hjemmesiden, og sende denne til skoler for så at tilbyde at komme ud og tale om min oplevelse med mobning. Netop dette er lige hvad jeg vil gøre. 
Derudover er jeg ambassadør for kampagnen 'En af Os', som jeg også samarbejder med i forbindelse med min egen kampagne. Christine Thomsen 

Under fanen 'Skolebesøg' kan du læse hvordan jeg vil gribe mine skolebesøg an. 
 
Panel title
Antal besøg: 2365

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53543710708618sekunder