Camilla i Honduras - Om mig

Jeg hedder Camilla Ryborg. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Thisted. Jeg er lige blevet student fra Thisted Gymnasium i sommers og har nu sat de næste fire måneder af til at være volontør på børnehjemmet Renacer i Honduras.

For mig er det at hjælpe mennesker en vigtig del af livet og en vigtig del af det at være en kristen. Vi har alle et ansvar overfor vores medmennesker, og derfor er det også helt specielt for mig, at jeg nu har mulighed for at være noget for nogle børn, som har det rigtig svært. Jeg glæder mig til blive brugt af Gud og til at lære en masse af nogle mennesker, som lever et helt andet liv end jeg.

HELDIGVIS, skal jeg ikke af sted alene! Vi er en stor flok på 22 volontører, der rejser sammen til Guatemala, hvor vi skal på sprogskole i to uger. Derefter følges vi til Tegucigalpa, hvor vi bliver sammen introduceret til den honduranske kultur. Når de første tre uger er gået bliver vi fordelt på de forskellige projekter og jeg skal arbejde sammen med Sulle og Christian på Renacer!!

4e4ec5e99b91919082011.jpg
Jeg skal prøve at få opdateret siden så ofte som muligt, og så håber jeg, at i har lyst til at følge mig på min rejse.

De bedste hilsner
Camilla
 
Panel title
Antal besøg: 15651

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80019187927246sekunder