Candy wrapper bags og genbrugssmykker - Her er nogle spørgsmål om emnet! :-)

Hvorfor skal vi genbruge?

Fordi det skåner vores miljø, at vi genbruger alt det vi kan fx ved at sortere vores affald, og det der så bliver brændt, bruger vi varmen fra til el til husene. Man kan også skåne vores miljø ved at bruge mindre elektrisetet og gas, eller lade være med at smide affald i naturen, eller lade være med at bruge så meget benzin og diesel. Man kan gøre rigtig mange ting for at skåne vores miljø, men vi skal ALLE sammen hjælpe til for at gøre en forskel. Derfor har vi valgt at have at have genbrugssmykker og tasker.

Hvordan kan jeg gøre en forskel for miljøet?

Forurene mindre ved fx at man ikke skal smide sit tøj til vask når det ikke er beskidt, og cykle i stedet for bilen osv. Vi har valgt at lave den her genbrugstaske og armbånd, fordi det også er rigtig godt et genbruge papir som taskerne er lavet af, der kan man også gøre noget godt for miljøet.

Hvad er genbrugs-tasken lavet af?

Det er lavet af blade, bøger, aviser, slikpapir, kaffeposer, papir, Chips poser osv.. men til af få gjort den til en taske skal man også sy den sammen og sætte lynlås i, eller en knappe så man kan åbne eller lukke tasken, det bedste materiale er nok Chips poserne eller kaffeposerne med samme slags plastic som Chipsene. For de kan tåle vand pga. deres glatte overflade. Men man kan som sagt også bruger aviser men hvis man vil have det til at holde skal man vikle det inde i gennemsigtig pakke tape. 

 

Hvad er genbrugs-armbåndet lavet af?

Armbåndet er lavet af blade, bøger, aviser, slikpapir, Chips poser og kaffeposer som er klippet ud i strimler som man fletter også syer sammen! Men ligesom ved tasken er det en god ide at lave det af et materiale der har en glat overflade der kan tåle vand fx Chips poser og kaffe poser er en rigtig god ide J

 

Hvad er formålet med genbrugs-smykker og taskerne?

formålet er jo selvfølgelig at vi skal prøve at skære ned på vores Co2 udslip. Og det prøver vi fx. på at gøre ved at sortere vores affald og genbruge det vi kan fx dåser, papir, pap osv.

 

Hvad for nogle fordele er der ved genanvendelse af ting til genbrugs-smykker og tasker.

Ja der er mange fordele ved at genanvende fx. aluminium, Man sparer op til 95 % af den energi, der skal til for at fremstille nyt aluminium, ved at genbruge det. Man genererer 24 gange mindre affald og slagger. Man skåner de naturer områder, hvor udvinding af nyt aluminium foregår. Der er fx. Meget aluminium i dåser. Hvis du ikke ved hvad slagger er så kan du høre det her:

-          Slagge er et restprodukt ved forbrænding eller smeltning af ting.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 candybags

Antal besøg: 26

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38713097572327sekunder