Canum - Forside

    Velkommen til siden!   

 

På denne side kan du få din egen Kennel. Du kan købe og avle hunde. Du kan blive en stor og berømt kennel, der avler renracede sjældne hunde og har mange penge. Pengene herinde hedder CC. Det betyder Canum-Coins. Canum betyder hund på Latin. Du starter med 5000CC.

 

Du skal læse reglerne før du opretter din kennel.

 

Siden er desværre ikke automatisk, men vi er tre webinder, så vi regner med i får bestillingerne ret hurtigt. Selvfølgelig ikke om natten.

 

Når i har nogle bestillinger, skal i sende dem til denne mail: CanumCanum@Gmail.com som vi har lavet til denne side. Det er vores alle tres mail. I skal også skrive til mail'en, hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål omkring siden.

 

Hvis du har lyst, kan du ansøge som CT - CanumTegner. Du skal sende en mail til os med nogle hunde du har tegnet. Måske bliver du valgt. Under forummet "Kreativt" kan du poste dine tegninger og få bedømmelser.

 

Under "Køb & Salg" kan du lave et emne hvis du vil sælge eller købe en hund. I "HundeSnak" må i tale om alt hvad i har lyst til. Hvis du har en hund, kan du gå ind under "Vær din Hund" og styre din hund. Den kan fx. lege med de andre hunde.

 

 

 
Panel title

© 2019 canum

Antal besøg: 552

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4010272026062sekunder