CarpeDiem - Dagbog november 2010
Nov
1
2010

Male eftermiddag og hyggeaften

Jeg tog en beslutning i går........

Jeg vil fremover udvise større tålmodighed over for børnene. Jeg vil prøve på at undgå at hæve stemmen, og jeg vil lave noget hyggeligt sammen med dem om eftermiddagen.

Jeg havde brug for at lave en aftale med mig selv.

Madpakkerne havde jeg smurt i går, så morgenen gik fint og jeg fik afleveret alle 3 unger med glæde og smil, og et jeg elsker dig.

De 4 undervisningstimer jeg havde gik fint, så bilen blev vendt hjemad mod Ringe igen.

Jeg nåede lige at hvile en times tid inden jeg hentede børnene. Valdemar stod og hoppede i vandpytter, og var bare i sit es.

Derhjemme fandt vi akvarel malingen frem, og både Alexander og Cecilie udviste stor koncentration omkring deres malerier. Vi aftalte at lade det hele stå på spisebordet, så de kan fortsætte i morgen, og så spiste vi aftensmad ved sofabordet. Det plejer vi ikke at gøre, så det var nu så hyggeligt og usædvanligt!

4cd05511666a102112010.jpg4cd054985dba502112010.jpg

Da Alexander skulle i seng, var han igen lidt ked af det. Han havde følt sig svigtet i dag. Ja, det var det ord han brugte. Han havde ikke følt der var nogen der ville lege. Men vi fik en rigtig god snak, hvor vi snakkede lidt om, hvad man kunne gøre og sige, hvis man følte sådan. Han er blevet så god til at udtrykke hvad han tænker. Det gør mig stolt. Det vil jeg så gerne lære dem. Selvfølgelig bliver man ked af, at ens børn er kede af det, men det giver jo også nogle gode samtaler, og vi er jo alle sammen kede af det engang imellem.

Da ungerne var puttet fik jeg besøg af min mødregruppe. Vi mødes her hos mig hver 14. dag ca. alt efter hvad der lige passer. Det er en fantastisk gruppe, og vi kan snakke om alt. Det er simpel hen så befriende, at kende sådanne mennesker. De giver mig så meget positivt. De har været hos mig hele vejen gennem min sygdom, og vi er helt trygge ved hinanden.

Tak tøser, I er nogle så beundringsværdige piger.

Så nu er det vist godnat smiley.gif

 

 
Panel title

© 2019 carpediem

Antal besøg: 8947

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,78626894950867sekunder