CarpeDiem - Dagbog oktober 2010
Oct
31
2010

Katten i skoven, der fangede en mus d. 12. oktober

Dagen stod for mit vedkommende på KLM-undervisning fra 8-14.

Valdemar havde været i skoven i dag, og han fortalte meget entusiastisk om en kat de havde set fange en mus. Man kunne se hvordan oplevelsen havde imponeret ham. Han er en rigtig ude dreng, og nyder børnehavens udeliv i fulde drag. I dag fortalte hans kontakt pædagog mig, at det bare går rigtig godt for ham. Det var dejligt at høre.

Alexander og Cecilie havde været til fødselsdag her i eftermiddag, så dem hentede jeg først halv 5. På vej hjem skulle vi forbi et ridecenter for at få styr på nogle ridebukser til Cecilie. Her fortalte ejeren mig, at hun også underviser, og at hun tilmed tit giver enetimer, og så til stort set samme pris.

Så jeg blev også helt hooked på at skal igang. Nu må vi se om jeg tør.

Hjemme igen stod den så på mad, oprydning og sengeputning kl. 8, og så var der endelig lidt tid, til at kigge på dette lille projekt.

Oct
31
2010

En dejlig musik aften d. 20 oktober

En fantastisk dag det har været i dag smiley.gif

Det er jo efterårsferie, men jeg har en modul opgave i FRIHED jeg skal ha' skrevet, så børnene har været i institution fra mandag til i dag, og så holder vi sammen fri i morgen og fredag. 

Jeg fik lavet en hel masse i dag. Jeg fik både skrevet lidt, men fik også klaret lidt praktiske opgaver herhjemme, trods en lidt smertende ryg.

Jeg hentede børnene tidligt, for mormor (altså min mor) skulle komme.

Mormor kom, og jeg fik lavet en rigtig lækker kalvesteg....og hmmmm alle incl. ungerne syntes det var dejligt.

Det bedste var da vi fik gang i klaveret efter aftensmaden, og Valdemar bare nød at sidde og spille og synge. På et tidspunkt satte vi klaveret til at spille selv, og så skulle der danses. Åh, hvor var han bare dejlig. Den Valdemar helst ville høre var en klasisk vals, og så skulle han bestemme hvem der skulle danse sammen. Virkelig hyggeligt.

Lidt tankevækkende i dag var det faktisk, at Alexander egentlig ikke ville i SFO. Han var bekymret, fordi der ikke var nogen han kendte. Men vi snakkede lidt om i morges, hvad man så kunne gøre. Jeg har egentlig gået og tænkt meget på ham i dag, men da jeg kom og hentede ham, havde han fået 2 nye venner, som han sagde. Han havde lært "en ny ting" hvor han kan få et stykke papir til at give et højt smæld. Hele eftermiddagen har Alexander så prøvet på at lære Cecilie hvordan man gør, og da hun endelig havde lært det, lavede de konkurrencer på værelset, så de har hygget sig sammen.

Det er så dejligt, når man endelig oplever en sammenhørighed mellem de to, som jo ellers virkelig kan tænde hinanden af.

Nu sover ungerne, og min mor og jeg skal hygge med et glas rødvin og lidt fjernsyn smiley.gif

 
Panel title

© 2019 carpediem

Antal besøg: 8940

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,5564060211182sekunder