Casa-muxoll - Historie

Casa Muxoll er et familie hotel, drevet af Familien Muxoll.

 

Familien Muxoll består af 7 medlemmer,

Far: Henrik Muxoll

Mor: Sanne Muxoll

Og 5 sammenbragte unger, Micke, Cecilie, Nicki, Jonathan og Lucca Muxoll.

 

Ideen startet for mange år siden, hvor jeg (Far) gik med en drøm om at, drive mit eget Bed and Breakfast.

På det tidspunkt var der ikke rigtigt nogen planer om, hvor i verden det skulle være, men efter mange år med faste skiture, og et enkelt besøg i Livigno, var der ikke længere nogen tvivl, det skulle være et Vinter Bed and Breakfast i Livigno.

 

Efter en udannelse som elektriker, og 20 år i service branchen som en del af den ansvarlige ledelse i det 5 stjernet møde/konference center, IDA Mødecenter, i københavn, følte jeg at det var ved at være tid til at forsøge at føre min livs lange drøm ud i livet.

Så efter lang tids overtagelse af min dejlige kone Sanne, gik hun med til at give det en enkel sæson, de ? af vores dejlige unger valgte at tage med, hvilket vi nyder hver dag.

Det er min store passion for ski, at give folk en super oplevelse, og 5 stjernet service, der har fået os herned, det har dog ikke været uden udfordringer, men "problemer" virker mere overskuelige, når man arbejder for sig selv, og sin familie, så det har ikke kunnet slå os af pinden.

Det var en lang historie, gjort meget kort, og vi håber at i som gæster på Casa Muxoll, kan mærke vores, og ikke mindst min passion for stedet, og håber at i vil få et fantastisk ophold hos os.

 

Hilsen Henrik Muxoll

    

 
Panel title

© 2019 casa-muxoll

Antal besøg: 617

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59211111068726sekunder