casa blanca - Byer omkring huset
Seneste Nyheder
Billedside
                        

 

Ciudad Quesada ligger under 5 minutters kørsel fra huset. Ciudad Quesada er lidt større end Algorfa og har faciliteter som en stor Aqua Park, golfbane, mange barer, restauranter, butikker, herunder kiosker, supermarkeder, banker samt et medicinsk center.

Rojales

Rojales ligger ligeledes mindre end 5 minutters kørsel fra huset. Her er der er en lang række butikker, restauranter, tapa's barer, caféer, banker og flere populære engelske og irske pubber. Derudover findes der en gade med diskoteker der har åbent til den lyse morgen. I centrum af byen er der en meget smuk kirke, et lokalt museum og et landsbytorv hvor man kan sidde og se verden gå forbi. Der er hulehuse til at udforske med kunst og et hus med millioner af skaller på indersiden og ydersiden. Floden Segura løber gennem centrum af Rojales. Torsdag er der marked i byens centrum hvor der kan købes friske grøntsager og andre gode tilbud.

Benijofar

Ligger omkring 10 minutters kørsel væk fra ejendommen. Benijofar har butikker med en hel del nye pubber og restauranter som skyder op ved Urbanizazionen Benimar. Her kan man få indiske, kinesiske, spanske eller bare hurtigt take away. I 1957 blev det meste af byen ødelagt, og mange indbyggere omkom, da floden Segura gik over sine bredder. Dette vil dog ikke ske mere da floden sidenhen er blevet sikret med spjæld og dæmninger til at styre den.

Guardamar

Er omkring 10 minutters kørsel fra huset og er en livlig, men ikke alt for turistet by med masser af butikker, specielt skobutikker, og hvor der i miles omkreds omkranses af fantastiske strande med blåt flag (40 stk.). Her er alt hvad hjertet begærer af strandaktiviteter. Der er en flot marina, hvor du kan forkæle dig selv med alle former for vandsport. Hvis du har lyst byder byen også på en stor nudiststrand. Guardamar har også mange markeder at byde på. Her kan købes tøj, frugt, grøntsager, læder, sko, tasker, sengetøj og meget meget mere.

Marked: Der er markeder i Guardamar hver onsdag formiddag, et marked hver aften inde i selve byen på vejen ned til stranden samt et søndagsmarked som har åbent hver søndag formidda

Torrevieja

Dette er områdets største turistby som ligger omkring 25 minutters kørsel fra huset. Den har en lille fiskerihavn selvom det er svært at ro på når man ser byen. Hvis du er til fest og farver er alt hvad du ønsker dig af en ferieby er her, butikker, banker, barer, Casino, diskoteker, levende underholdning i sommeren og masser af strand caféer. Der er vandsport, mange strande med små bugter at udforske og endda en ubåd i havnen, som du kan gå ombord og se sig omkring. Torrevieja har sin egen store Aqua Park på Finca La Hoya Grande. I mellem La Finca og Torrevieja ligger de store saltsøer (se andet sted), hvor du kan se mange forskellige arter af fugle, herunder store flokke af flamingoer.

Marked: Hver fredag formiddag.

Los Montesinos

10 minutters kørsel ligger denne spanske by med karakter og charme og med masser af butikker, banker, restauranter og dagligdags bekvemmeligheder. Der er masser af møbelbutikker og store havecentre hvis du skulle få lyst til at købe noget til haven J..

Santa Pola

Santa Pola er omkring 25 minutter væk fra Los Palacios. Alle former for vandsport kan dyrkes her og hvor vindsurfing er den vigtigste sport. Der er en forlystelsespark med radiobiler osv. Der har åbent hele året rundt. Der er en meget flot kirke og i centrum af byen er der en fæstning, der nu er et imponerende museum. Restauranterne har lækre friske fisk bragt ind fra havet hver dag.

Marked: Mandag og lørdag formiddag

Orihuela

Ca. 25 minutter væk ligger Orihuela, en større typisk spansk by, med Segura på den ene side og bjergene på den anden side. Den gamle by har rigtig mange gode eksempler på gotisk arkitektur og smukke kirker. Orihuela er hovedstaden i hvad der kaldes "La Vega Baja" (eller det lave frugtbare lavland), en af de største regioner i provinsen Alicante. Der er især to monumenter man skal se, Katedralen og slottet i Rubalcalva. Domkirken blev bygget på en grund, hvor der en gang lå en moské og er af gotisk stil med et utrolig smukt barok orgel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2019 casablanca

Antal besøg: 11358

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33878207206726sekunder