casa blanca - Costa blanca
Seneste Nyheder
Billedside
           

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca ligger på Spaniens østkyst og har mere end 200 kilometers kystlinje.. De storslåede sandstrande, solskin og det varme vejr gør området til et første klasses sted for turister. Du vil finde levninger fra de fleste fjerne kulturer. Moorish arkitekturarv er stadig en del af det traditionelle kunsthåndværk. De gode turistfaciliteter, de storslåede landskaber, kogekunsten, de populære festligheder samt sports-, kultur- og underholdningsmuligheder i Costa Blanca gør området til et af de mest kosmopolitiske steder i Europa.

Landskabet i Costa Blanca

Landskabet i Costa Blanca er karakteriseret ved en mild kystlinje med bagvedliggende bjerge på op til 1500 meters højde. Den nordlige del af Costa Blanca er gennemskåret af bjerge, hvor imod den sydlige del er berømt for sine lange strande såvel som de mange vådområder, salt- og sandklitter. Kombinationen af mandeltræsmarker, vinmarker, frugtplantager og fantastiske palmetræer frembringer en unik vegetationstype i Europa.

Større byer i Costa Blanca: Alicante

Alicante er den anden største by i det Valencianske samfund. Byen er domineret af slottet Catillo de Santa Barbara. Du kan også besøge den storslået og moderne Alicante provins eller det arkæologiske museum (MARQ). Iblandt de vigtigste større byer er Denia, Calpe og Benidorm med deres fantastiske hoteller og livlige natteliv.

Turistattraktioner i Costa Blanca

Besøg palmelunden Elche, som har UNESCO’s status som en del af verdens kulturarv.

Canalobre grotterne i Busot har mange spændende stalagmit- og stalaktitformationer.
Besøg også øen Tabarca, som engang var et tilflugtssted for pirater.

Sportsaktiviteter i Costa Blanca

Den smukke kystlinje og de stabile temperaturer gør Costa Blanca til et paradis for dem, der elsker vandsport. Windsurfing, roning, kanosejlads og vandscooter er bare nogle af de muligheder der er at vælge i mellem i denne region. 20 havne, 9000 havnepladser og tre feriesteder ved havet kombineret med en god infrastruktur gør Costa Blanca til et af de bedste feriesteder at tage hen, hvis man vil sejle. Der er også mere end tyve golfbaner tilgængelige i Costa Blanca.

Gastronomi i Costa Blanca

Ris udgør en af de største hovedingredienser i regionens madkultur. Risene kan blive lavet på mere end 300 forskellige måder.

På havet er skaldyr og salttørrede fisk ofte på menukortene i enhver restaurant. Området inde i landet tilbyder fremragende kødretter, for eksempel svin, kotelet, kanin, lammekølle og lokale pølser.

Klimaet i Costa Blanca

Der er generelt milde temperaturer i Costa Blanca. Gennemsnitligt ligger temperaturen omring 18 °C - med kun lidt regn. I de nordlige bjergområder er nedbøren højere. Vinteren bemærkes knap nok, da forårs- og sommervejret normalt er til stede hele året rundt.


Fakta

Højde over havet 0 meter
Nærmeste lufthavn Alicante
                                    
Max. temperatur 35 C
Min. temperatur 15 C 


Costa Blanca


Costa Blanca kan prale af mere end 300 solskinsdage om året og en årlig gennemsnitstemperatur på 18 grader.
I denne region bor der 1.300.000 indbygere, hvoraf ca. 30% er udlændinge, og derudover tiltrækker byen gennemsnitligt mere end 5 mio. turister om året.
 
Panel title

© 2019 casablanca

Antal besøg: 11390

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34297680854797sekunder