Casitservice - FAQ

Spørgsmål Svar

 

Hvordan åbner jeg en spærret kassekladde i C5 ?

 

Gå til Finans/Tilpasning/Kladdenavne

Klik på den kladde der er spærret i feltet "spærret" og vælg åben

Nu er Kassekladden ikke spærret længere.

 

Hvor indtaster jeg nye modul koder i C5?

 

Det gøres i hovedmenuen af C5 underfanen, "Generelt/tilpasning/adgangskontrol/koder

 

Jeg har lige købt min C5, og kan ikke få mine koder indlæst?

 

Et kodebrev kan indlæses i Windows fra Start menuen. Under programmer/Microsoft /Administration/Indlæs koder”. Her skal man da skal være opmærksom på at seriel nummer er på 15 cifre og indeholder tal og bogstaver. I kodebrevet bliver dette betegnet som ”Windows 32bit kode”.   Man skal også være opmærksom på, at i bunden, hvor der står CXALDEMO under ODBC licens, skal der ikke ændres noget, da det kun er, hvis man køber speciel adgang til database styring.

 

Det er ikke muligt at skrive mine nye koder ind i indlæsning af koder?

 

Problemet ligger i, at billedet bliver låst. Man kan åbne op for det i toppen af C5 vinduet under ”Kommando/Ret”

 

Min C5 kommer med fejl meddelelsen ”manglende system globale variabler”?

 

Fejlen er set på nogle computere under første installation og indlæsning af koder. Ved en genstart af computeren løses problemet

 

Mine koder bliver ikke accepteret med V, når jeg skriver dem ind?

 

Det er først og fremmest vigtig, at seriel nummer og firma navn er skrevet identisk med kodebrevet. Derefter at man skriver koderne ind under fanen Program moduler som det første, før Light koden skrives ind.

 

Når jeg arbejder i C5, oplever jeg det som programmet er låst, og man ikke kan klikke på noget?

 

Typisk er det fordi man har et vindue åbent, som ligger bag et andet vindue. Dette gør at man kun kan bruge funktionerne derfra. Det er mest kendt, at det er en kalender som låser de andre vinduer. For at overskue de åbne vinduer, kan man klikke i ”vinduer” i menu bjælken i toppen.

 

Jeg kan ikke bruge ÆØÅ i C5, og alle Ø’er bliver til O?

 

Problemet er set i Windows 2000 engelsk version. Kan ofte løses ved at gå i Windows start menu og så ind i ”Settings/Controlpanel/International settings”. Her bør være en knap i bunden, som hedder Default. På denne er det muligt at sætte landkoden til dansk.

 

Hvordan laver jeg nemmest backup af min C5?

 

C5 er nu lavet på den måde, at der ikke skal bruges system filer, som gemmes inde i Windows biblioteket. Derfor er det nemmest at tage backup af C5, ved at tage en kopi af hele den mappe, som C5 ligger i. Denne hedder typisk ”C:\Programmer\Microsoft\C5”. Ved at tage en kopi af hele C5 mappen, er det også muligt at flytte den til en anden computer og der bare starte filen C5w32.exe. Alternativt kan der laves en genvej til denne fil. Jeg har lavet en lille stump programkode der automatisk kopierer C5 biblioteket med alt indhold til en anden pladsering ved at trykke på en genvej der pladseres på skrivebordet. - ring og få online support til at installere dette, så bliver det ikke nemmere at sikre sig en god og frisk backup af C5.

 

Hvordan afvikler jeg C5 med flere brugere over netværk?

Det er kun nødvendigt, at have C5 installeret på én computer. Fra andre computere tilsluttes denne ene computers drev efterfølgende til et etværks drev. Herved får man et ekstra drev bogstav (f. eks H: ), og nu kan man så lave en genvej til filen C5w32.exe, der ligge på dette drev. Denne genvej kan så lægges på ens eget skrivebord.

 

Hvor er min hovedmenu forsvundet hen. Jeg kan ikke se den, når C5 starter?

 

Hovedmenuen er forsvundet ud for skærmens syn. Kan genskabes ved et tryk på Ctrl+F9 og svar ja til sletning af bruger opsætning.

 
Panel title
Antal besøg: 15972

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3289999961853sekunder