Cassie & Timon - Cassie & Timon''s Dagbog
March
7
2011

hjerte.png SÅÅÅÅ er de her endelig - 6 dejlige skønne killinger hjerte.png

 

Så fik jeg endelig mine dejlige killinger ud.... For pokker der var osse mange. Hele 6 stykker blev det til. Det hele gik faktisk rigtig godt og osse meget hurtigt. 2 ½ time og så var det hele overstået surprised.gif Mine forældre sagde at jeg var super dygtig. Men jeg er nu bare glad for at det er overstået og jeg nu ikke længere er såååå tyk *S* Forresten så kan jeg da osse lige fortælle at mine skønne banditter faktisk er ret forskellige. Jeg fik 2 sorte - 1 Grå og 3 Rød/brune - alle med fine aftegninger og lidt striber. De er bare såååå dejlige. I kan se lidt billeder fra fødslen inde på Cassie´s bog ;-)

 

De første dage med killingerne er bare suset afsted og det er da helt vildt som de vokser. Må være noget godt mælk jeg har til dem. Fra fødslen vejede de fra 83 - 118 gr. Nu ligger de på mellem 139 - 202 gr. Så de har da taget fint på allesammen.

 

4 af killingerne har allerede åbnet øjnene surprised.gif Så nu mangler der kun de 2 sidste, men tror det kommer en af dagene.

 

Timon er osse bare en super støtte. Når jeg lige forlader killingerne for at spise eller gå på bakken, passer min smækre hankat rigtigt godt på vores små baby´er... Jeg er så glad for at han gider være med og er sød og kærlig overfor dem - Han er bare en skat smiley.gif

 

Nååå - Nu kan i selv få lov til at følge lidt med i deres opvækst her hos os. Vi har nemlig lavet en fin lille bog til dem hver. Her vil vi hver uge sætte et billed ind af dem hver især og skrive lidt om hvor store de er blevet, samt om hvad der ellers sker med deres udvikling ;-) For pyyyhaaa.... det går da bare stærkt.

 

Kærlige miaaauuuu fra Cassie hjerte.png

 

 

Feb
24
2011

SÅ er det lige op over ;-)

Ja, så er det liiige ved at være tid for de små banditter at komme ud. Det kan nu ske når som helst. Pyhaa - er godt nok osse ved at være besværet af den store mave. Nu kan jeg næsten ikke holde andet ud end at sove, spise, sove sove og sove. Nu kan jeg heller ikke længere komme op på mit yndlingsskab og ligge, jeg er blevet alt for tung i bagdelen angry.gif

 

Mine de gamle og brødre kan altså næsten heller ikke holde ventetiden ud længere. Efter de så at slimproppen faldt ud i mandags går de hele tiden og kigger på mig og ligemeget hvor jeg gemmer mig, kommer de hele tiden og skal se til mig. De tror hele tiden at nu er det nu. Såååå måske de små banditter kommer ud her i løbet af den kommende weekend.

 

Knus og miaaau fra Cassie

Feb
12
2011

14 dage endnu til banditterne kommer ;-)

I dag er der kun 14 dage til jeg har min termin surprised.gif Weehee glæder mig mega meget.

 

 Jeg syntes osse jeg er begyndt at blive liiidt tyk om mavsen. Det er heller ikke helt nemt at komme omkring på de steder hvor jeg ellers plejer at ligge... Jeg kan nemlig fortælle jer at jeg æææælsker at ligge ovenpå vores fjernsynsskab og der er godt langt derop efterhånden ;-)

 

Min tosset familie render nu osse rundt og skal mærke på min mave hele tiden og de siger at de kan mærke mindst 3 - 4 killinger. Piiist.... jeg tror godt nok der er flere *G* Men det må stadig blive en overraskelse... eller måske et chok for dem, når de finder ud af det ;-)

 

Min bedre halvdel Timon fatter slet ikke hvad der skal til at ske her i hytten. Men måske det osse er det bedste, da han ellers ville stikke halen mellem benene og smutte sin vej - Det skal han bare ikke. Tror jeg får virklig brug for ham her. Der bliver nok at gøre med alle de livlige banditter jeg slæber rundt på. Pyyhaaa... de er godt nok urolige derinde. Nu vil jeg tage mig en lur...zzzzz. Sees igen om snart.

 

Knus fra Cassie

 
Panel title

© 2018 cassie

Antal besøg: 1128

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,8532178401947sekunder