CATTERY - Forside

Hej og velkommen

Denne side er lavet med henblik på at vejlede og uddanne katteejere. Siden er konstant under opdatering og vi håber at du vil kunne bruge vores mange ukomercielle links.

 

HAR DU FLOTTE BILLEDER AF DIN KAT?

- Vi vil gerne oprette et galleri med de forskellige katteracer. Hvis du har lyst til at bidrage med et billede af din kat, ville vi være meget taknemmelig. Alle racer er velkommen.

Send venligst billederne til catterydk@yahoo.dk

 

VORES MISSION:

 

Vores mission er at gøre huskatten til mindst lige så værdifuldt et kæledyr som enver anden racekat. Vi vil gerne opfordre alle huskatte ejere (især dem der har "staldkatte") at sørge for sterilisation/kastration af kattene. Som ejer har du ansvar for dine kattes  velfærd og trivsel. Behandel dem godt, hvis de skal blive ved med at fange dine mus ;o)

 

 

Gode råd om at holde katte - PDF filer

Familiedyrsforsikring

Det er altid en god idé at sygeforsikre din kat - og hvis du er medlem af Kattens Værn får du 10 % rabat. Kattens Værn har indledt et samarbejde med Dyrekassen Danmark ved Nord Forsikring A/S. (396KB)

Kat i familien

Få gode råd før du får kat. (237KB)

Lykken er at være to

At sammenføre 2 katte kræver særlige forholdsregler. Kattens Værn giver gode råd i denne folder. (259KB)

Kattehold i lejligheder og rækkehuse

At holde kat i lejlighed og rækkehus kræver særlige forholdsregler. Kattens Værn giver gode råd om hold af katte i lejligheder og rækkehuse. (259KB)

Pas på katten i sommervarmen

Hvordan man laver et sikkerhedsnet til vinduer og altandøre, så du trygt kan lukke op for den friske luft - uden du risikerer at katten falder ud og kommer til skade eller forsvinder. (723KB)

Tilløbende katte

Få gode råd hvis en fremmed kat begynder at holde til i din have eller baggård. (1.99MB)

Katten og det gode naboskab

Læs her hvordan du undgår problemer med naboen, når du har kat. (420KB)

Pensionisterne og kattene

Gode råd om at være senior og have kat. (503KB)

Genudsætning

Hvis du dagligt fodrer en vildtlevende kat, anbefaler Kattens Værn at du får katten genudsat. Læs mere om ordningen i folderen. (1.3MB)

Landmandskatten

Landmandskatte er oplagte muse- og rottefængere på gården, og samtidig kan foder til landmandskatte kan trækkes fra i skat. Læs mere om dette i folderen.

 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2019 cattery

Antal besøg: 62576

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64384889602661sekunder