Ricco, Maggie, Bailey og Sofus´s hjemmeside - Lidt om os

På denne side vil vi fortælle lidt om os 4 hunde - og vores familie.

Vi er to Cavalier King Charles Spaniels der hedder Maggie og Ricco, og det er mig (Ricco) der starter med at fortælle, det kan godt være at Maggie kommer med kommentarer indimellem.

Jeg vil lige starte med at vise et billede af os, hvor vi ligger og hygger os i vores menneskemors sofa. Det er mig til højre og Maggie ved siden af.

4bcb5b91b754a18042010.jpg

Ricco: Jeg vil starte med at fortælle om dengang jeg kom ind i familien.

Jeg blev født d. 9. oktober 2007, på en gård i Brørup. Mine forældre har samme nysgerrige og legesyge temperament som mig. Mine menneskeforældre der, tog sig godt af os, de var tit henne og snakke med os og tog os med ind i stuen. I kan se et billede af min far og mor nedenunder. Min far er Ruby og min mor er Black Tan.

4bcb6bd5ec57a18042010.png

Da jeg havde boet ved min mor og far i ca. 4 uger, kom der en dag nogle mennesker og legede med mig og mine søskende. Da jeg havde leget lidt med dem sagde de at de synes jeg var sød. De kunne godt tænke sig, at jeg flyttede ind hos dem, når jeg var blevet gammel nok til at flytte fra min mor. Det synes jeg var ok, så det er dem der er min menneskefamilie idag. I kan se et billede af dem nedenunder. Det er Gitte og Michael til højre, og deres børn Sabine og Jesper til venstre.

4bcb696c56a6518042010.jpg

Da jeg blev 8 uger kom de og hentede mig, jeg fik sagt farvel til mine forældre og vi tog afsted. Da vi kom til mit nye hjem, kunne jeg ude i haven lugte, at der boede en anden hund, og mine menneskeforældre sagde "det bliver spændende at se, hvordan de tager imod hinanden". Vi kom ind i huset og nu kunne jeg se, at det var kæmpe hund - mindst 100 gange større end mig. I kan se et billede af ham nedenunder, han hedder Simba.

4bcb698ab623018042010.jpg

Men jeg var ikke bange, så jeg gik bare hen til ham og logrede med halen for at se, om han ville lege med mig. Jeg tror han blev bange for mig, for han begyndte at brumme og løb væk fra mig - det var nok fordi han altid havde været vant til at bo alene. Jeg blev bare ved med at gå hen til ham og logre med halen, så efter et par dage ville han gerne snakke med mig. Idag kan han ikke undvære mig smiley.gif. Simba er en meget gammel hund, han er et gadekryds (Cocker, Kleiner Münsterländer, Setter), og fra 1996. Mine menneskeforældre siger, at han er pensionist, og at de fik mig pga. de ikke troede, at han ville holde meget længere. Da de havde haft mig nogle måneder kunne de se hvor godt vi havde det sammen, og de begyndte at snakke om, at det var synd hvis jeg pludselig en dag skulle være alene, når Simba døde. (Simba er desværre død 12. oktober 2010. Han blev 14 år og 4 mdr. gammel - se mere under R.I.P Simba).

De begyndte at kigge efter en pigehund som jeg kunne lege med, og de sagde at det også kunne være sjovt hvis vi en dag kunne prøve at få hvalpe. De kiggede i et godt stykke tid, og en dag tog de ud for at se på nogle hvalpe.

Maggie: Jeg vil gerne fortælle lidt videre herfra. 

Jeg blev født d. 7. april 2008, i et hus i Fårup. Mine forældre er meget kærlige og tog sig godt af mig da jeg var lille. Da min mor var et års tid gammel, fandt mine menneskeforældre ud af, at de ville ha' en drengehund som hun kunne lege med. Da han så var blevet knapt et år, legede de en dag så godt sammen ude i haven, at han forførte min mor - i et øjeblik hvor hendes menneskeforældre kiggede væk. Det er jeg glad for at de gjorde, for det blev så til mig. Jeg boede sammen med mine søskende og forældre inde i stuen hos mine daværende menneskeforældre, og de havde en datter som elskede at sidde og hygge og nusse med os. I kan se et billede af mine forældre nedenunder. Det er min far til venstre og min mor til højre - de er begge Trikolore.

4bcb69c99af3f18042010.jpg

Da jeg var ca. 4 uger, kom der en dag nogle mennesker og legede med mig og mine søskende. De sagde, at de havde en hund og at de godt kunne tænke sig en legekammerat til ham. Jeg tænkte på min mor og far, hvor godt de havde det sammen, og blev enig med mig selv om, at det kunne jeg også godt tænke mig. Så begyndte jeg at gå rundt og logre med halen og se godt ud. Da det var gået et øjeblik sagde de, at de godt kunne tænke sig mig, som legekammerat til deres hund. Men jeg ville gerne blive ved mine forældre lidt længere, så det fik jeg lov til. Da jeg så blev 8 uger kom de så en dag for at hente mig, og de havde taget deres hanhund (Ricco) med, han var ca. 1/2 år ældre end mig. Jeg hilste på ham, og vi legede ude i haven inden jeg skulle til mit nye hjem. Vi havde det begge sjovt. Da vi kom til mit nye hjem, tog min nuværende menneskemor mig og Ricco gik en tur ude på vejen. Efter et øjeblik kom min menneskefar gående hen mod mig med en kæmpehund, han kaldte ham for Simba. Jeg blev lidt bange for ham, men jeg kunne se at Ricco kendte ham, så vi fulgtes hjem alle 3. Da vi havde boet sammen i nogle dage var vi blevet så gode venner, så vi fulgtes ad hele tiden smiley.gif . Vi var blevet en lille "flok". Ricco og jeg elskede at gå rundt og lege, Simba kunne ikke følge med så han gik hen og lagde sig når det blev for vildt. Simba, som var en ældre herre, begyndte at live op da vi kom ind i familien. Fra at ligge og sove hele dagen, begyndte han nu at gå i hælene på os hele tiden. Når vi skulle ud skulle "gammelfar" også med hver gang. Mine menneskeforældre siger at han har fået et helt nyt liv. Han er godt nok blevet så gammel idag, så han både ser og hører dårligt, men så bruger han os istedet. Når vi hører eller ser noget langt væk, kan han se det på os og så begynder han at reagere. Jeg har en gang måttet løbe over på den anden side af en fodboldbane og hente ham hjem for min menneskefar. Vi har det rigtig godt sammen, og ville nødigt undvære hinanden smiley.gif .

Maggie: Vi elsker alle tre at hygge os, med vores menneskefamilie. Jeg er nok den der er mest til hygge. Jeg kunne godt ligge oppe på skødet ved min menneskefamilie hele dagen, hvis jeg fik lov. Jeg er lidt reserveret over for fremmede, men ekstremt kærlig overfor dem jeg kender. Jeg elsker også en rigtig god gåtur ved stranden, eller at lege med Ricco. Min allerbedste hobby er at jagte fugle og katte smiley.gif

Ricco: Jeg kan også godt lide at ligge på skødet, men ikke ret længe ad gangen, og kun når jeg selv vil. Jeg er en meget stolt Cavalier. Jeg er meget nysgerrig, og følger med i alt hvad der sker. Jeg elsker udeliv i haven, og gåture ved stranden. Det jeg elsker allermest er at komme med ud i mine menneskeforældres speedbåd, og få vind i håret..... Det er livet. Her er et billede af os fra stranden.

4bcb6e65b0ce518042010.png

Og når vi så lægger til ved en strand, får vi lov til at lege i sand og vandet. Jeg elsker at svømme efter pinde. Maggie går kun ud til maven, hun står og venter i vandkanten og tager pindene fra mig, når jeg kommer ind med dem. Hun er heller ikke så vild med når vi sejler stærkt og det hopper, så vil hun helst sidde på skødet. Jeg kan godt li' når det går stærkt...... så er der mere vind smiley.gif. Her er lige et billede af mig hvor jeg får vind i håret.

4bcb5d6d9baa618042010.jpg

Mine menneskeforældre har lavet en klub for Cavalier King Charles Spaniels i Fredericia og omegn. Der er ca. 15-20 af min race i klubben. Vi mødes en gang om måneden, og så render vi rundt og leger og hygger os sammen i en have eller på en gåtur, mens vores menneskeforældre sidder og får en kop kaffe og snakker om, hvor dejlige vi er smiley.gif . Det er dejligt, at få snakket med nogle kammerater. Vi hygger os altid. Hvis I vil vide mere om det, kan i skrive til mine menneskeforældre under kontakt. Her er et billede af os fra hundetræf.
4d593de5d613b14022011.jpg
Leder efter guffer
Ricco: Mine menneskeforældre har også flere gange taget os med til hundeudstilling, det synes vi også er meget sjovt. Der får man også hilst på en masse andre hunde. Så skal vi ind og gå rundt i en ring, der skal vi gå pænt og se godt ud - som om det er svært smiley.gif
. Til sidst skal vi op og stå på et bord, hvor der er et menneske der kommer hen og piller ved os, og siger om vi ser godt ud. Tænk hvis det var os, der skulle fortælle dem om de så godt ud........ Nå men jeg tror nu vi klarer det meget godt, det plejer de at sige. Der har da været flere mennesker henne og spørge om jeg vil være far til deres hunds hvalpe, men jeg har ikke fået lov endnu angry.gif .

Maggie: Jeg synes også det er ok, med det der hundeudstilling. Det er fint nok at gå rundt i ringen, men jeg kan ikke li' når jeg skal op på bordet, og menneskene piller ved min mund og mine ører angry.gif.

Men apropos det der med,  at få lov til at være far. Du fik da lov til at hoppe på mig 3 dage i streg, da jeg var i løbetid sidst (25/03/10). Så må vi jo se om du kan blive far. Så haster det vel heller ikke så meget med, at komme hen til andre hunhunde smiley.gif.

Nå men tilbage til hundeudstilling....... Nedenunder er lige et billede af vores trofæsamling indtil nu. Jeg har fået 3 stk. 1. præmier og Ricco har fået 4 stk. 1. præmier, heraf 2 SL.

4bcb6a6253a3c18042010.jpg  

Maggie: Jeg var så heldig at få 3 dejlige hvalpe den 25/5-10. 2 hanner: 1 B/T og 1 Ruby (som hans farfar) og en tæve i B/T. På hjemmesiden er der masser af informationer, billeder og videoer om min drægtighed, fødsel og tiden derefter....
4c47dab39120e22072010.jpg
Bobby (Marco), Bella & Bailey - 7 uger gamle
B/T hannen Bobby (som hans nye familie kalder Marco), flytter til Blommenslyst på Fyn. De har 2 børn som han kan lege med . B/T tæven Bella, flytter med sin nye familie til Ejby - også Fyn. De har 1 barn og en Cavalier tæve på 2 år - en Ruby.
Puha - det bliver godt nok hårdt at skulle undvære dem angry.gif suk.... !!!

Jeg håber virkelig de har lyst til at komme til vores Cavaliertræf, så jeg kan se dem engang imellem!

Heldigvis har mine menneskeforældre valgt, at Ruby hannen Bailey,  der var tilbage, skal blive hos os - og det er vi bare SUPER glade for smiley.gif .
4c47dbf6b0de222072010.jpg
Bailey 7 uger gammel

Så kan jeg forresten også lige fortælle, at vi har været på stranden med de små flere gange - og der har jeg lært at hente pinde i vandet - langt ude hvor jeg IKKE kan bunde.... så Ricco, - nu har du fået en konkurrent... smiley.gif

Den 1/3-2011 fik vi en lille ny Blenheim Cavalier i vores hundeflok. En rigtig dejlig lille han på 11 uger - han hedder Sofus smiley.gif. I kan læse om Sofus i menuen til venstre.
4d7be9e185c0012032011.jpg
Sofus hjemme hos sin mor Molly - den dag vi afhentede ham 1/3-2011.

4d7be8e0d5aef12032011.jpg

Sofus forældre: Molly & Buzz (Buzz er klippet lidt på billedet)

 
Panel title

© 2018 cavalier

Antal besøg: 43544

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36941719055176sekunder