Cawani - Om Cawani
Eller hvad er Cawani er måske det bedste sted at starte.

Cawani er mig! Camilla Warncke Nielsen.

4f61f8ee507c515032012.jpgJeg er en imødekommende ung pige som har lavet denne side for at samle op på hesterelateret viden og i den forbindelse udbrede den filosofi og de tanker jeg selv gør mig om emnet. Jeg født i 1993 og har startet min hestekarriere som 6 årig da jeg begyndte på rideskolen Broholm. I starten var ridningen og håndteringen af heste meget præget af den traditionelle rideskoleform.

I 2006 købte jeg imidlertid min første hoppe Daisi, som var en ilter, temperamentsfuld og på alle måder specielt hest, og tankerne om hvorvidt det jeg havde lært hidtil var den rigtige håndtering af heste blev vakt til live.
Dog skulle der gå endnu et år inden jeg flyttede hestene hjem på min fars gård og Daisis modsætning, den unge 1,5 års fjordhest Sofie kom i min varetægt. Herfra ændredes mit syn på ridesporten og træningen af heste radikalt.
Siden har træningen trukket i mange retninger og jeg har stiftet bekendtskab med western, den akademiske ridekunst, groundwork, cirkusdressur, tricktræning og senest adfærdstræning og indlæringsteorier.

Men Cawani er mere end det. Cawani er også navnet på det stutteri jeg arbejder frem mod at starte. De materielle rammer om stutteriet eksisterer endnu kun i mine drømme, men der tager det ikke kun form som stutteri, men mindst ligeså meget som et træningscenter fuld af harmoni, tryghed og forståelse.

Min store passion er at arbejde med unge heste. De fleste af de heste jeg har haft har været plage. En plag er på rigtig mange måder uspoleret, selvom de har været udsat for uretfærdig behandling. Enhver hest har brug for at have en fast plads i flokken og plage higer mere efter det. 
 
Panel title

© 2019 cawani

Antal besøg: 293

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,368833065033sekunder