Cecilix - Anmeldelser af alt
Dec
28
2011

Film: Knight and Day

Titel: Knight and Day
Instruktør: James Mangold
Medvirkende: Cameron Diaz, Tom Cruise, Maggie Grace, Peter Sarsgaard, Paul Dano
Genre: Action, komedie, romantik

I 'Knight and Day' løber kvinden June (Cameron Diaz) pludselig løber ind i den fremmede verdensmand Roy Miller (Tom Cruise).
June får slået benene væk under sig. Roy viser sig at være mesterspion, så hun kommer på sit livs eventyr.
Roy har brug for Junes hjælp til at beskytte et objekt af helt afgørende betydning for den globale sikkerhed.
På en rejse, der går fra Wichita lufthavn til Boston, videre til en fjern paradis-ø og ender i Sydspanien, gør June og Roy alverdens krumspring for at undvige de lejemordere og agenter, der er lige i hælene på dem.
Midt i de konstant skiftende alliancer og uventede forræderier i 'Knight and Day' forsøger June at gennemskue, hvorvidt Roy er hendes drømmemand eller i virkeligheden en skør, paranoid landsforræder.

Dec
28
2011

Bog: Evermore

Titel: Evermore
Forfatter: Alyson Noël
Originalsprog: Engelsk
Forlag: Alvilda

Meget mod sin vilje er sekstenårige Ever blevet skolens outsider nummer et. Efter en tragisk ulykke, hvori hele hendes nærmere familie omkom, har hun nemlig fået clairvoyante evner. Og det er pinefuldt at kunne se auraer, høre folks tanker og få hele en persons livshistorie serveret blot ved en flygtig berøring. Særligt, når man ikke kan slukke for evnerne.
Men så får klassen en ny elev, og han kan hjælpe Ever. Damen Auguste er flot, eksotisk, rig og ved altid, hvad hun tænker. Men hvem eller hvad er Damen egentlig? Han har både en lys og en mørk side, og han hører til i en fortryllende ny verden, hvor ægte kærlighed varer evigt …"


Evermore handler om kærlighed, om at opnå den selvom man ikke er som de andre, om at være anderledes, at være udstødt fra fællesskabet, om at møde og leve med store sorger, om skyld, om at blive voksen og om de valg man må træffe på

 
Panel title

© 2018 cecilix

Antal besøg: 39

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4624400138855sekunder