Champion High - Champion High - Stalden
Velkommen til Champion High!

Her er siden, hvor du kan se alt om stalden.

Det er ikke bare en stald og en ridebane der er her på Champion High. Men et kæmpe område vi kalder "Gården". Du kan se "Gården" her.

[Billede Kommer snart!]

Om Stalden.
- Stalden er ny og moderne. Boksene er af flot og holdbart træ. Der er tremmer for boksene ved alle hestene. Der er lyst i stalden, og højt til loftet. Lige når du kommer ind i stalden, er sadelrummet til højre. Til venstre er der foderummet. Når du har gået nogle meter begynder boksene. Staldgangen er bred, men der er mulighed for at have hesten stående derude. Striglingen foregår dog i boksen.

Om Folden.
- Champion High har kun én fold. Folden er dog stor og alle hestene kan gå derude samtidig, da vi ingen hingste har. Omkring folden har vi store egetræer. I midten af folden, er der en lille sø som hestene har mulighed for at drikke af. I juli står hestene på folden i døgndrift, undtagen når de motioneres.

Om ridebanerne.
- Gården har 3 ridebaner og 1 ridehus. Der er én dressurridebane, der er 20x60 m. Dressurbanens underlag er sand. Så er der en springbane på sand der er 20x40 m. Sidste ridebane er en stor springbane på græs, der er 20x60. Ridehuset er 20x40 og bruges KUN i vinterperioden, medmindre der står andet.

_____________________________________________________________
________________________________________________________________

Hestene:
 
Panel title
Antal besøg: 525

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47960591316223sekunder