Chicas - Forside

Vores 2 dejlige hunde Chica og Kiki
som er en blanding af kleinermünsterländer og labrador. Chica er fra 2005 og Kiki fra 2009, hvor Chica fik 12 dejlige hvalpe smiley.gif

4e8da61b1e61906102011.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Vores hvalpe projekt som stod på i 5 måneder, gik over al forventning. Det var både hårdt og krævende, men samtidig utroligt spændende og fascinerende. Vi lærte hinanden at kende på en ny måde, og fik flyttet nogle grænser. Og så har vi aldrig snakket med så mange mennesker før, det har været dejligt. Denne oplevelse glemmer vi aldrig og vil mindes den med glæde og latter, så det har været al besværet værd, men vi gør det nok ikke en gang til J.

Chica har, som forventet, været en super hundemor for sine 12 hvalpe. Der blev ryddet pænt op efter dem, da de var helt små og senere har hun opdraget på dem og leget rigtig godt med dem. Vi har prøvet at socialisere dem så godt, som man nu kan, med så stor en flok. Vi mener, at det er blevet nogle gode hunde, der er kommet ud til de respektive familier. De tilbagemeldinger, som vi har fået, tyder da også på det J.

Vi fik alle de kombinationer som kan tænkes, 4 stk. sort/hvid, 3 stk. sortskimlet, 4 stk. brun/hvid og 1 stk. brunskimlet.

 

 
Panel title

© 2018 chicas

Antal besøg: 28

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0854940414429sekunder