Siden om chihuahua´erne, Mille & Molly - Forside
Racen Chihuahua  

4e299d112928c22072011.jpg

Mine hunde
Mille og Molly er 2 rigtig forkælede hunde, som kommer med mig overalt. De er mine små guldklumper og derfor får de også lov til at sove i sengen sammen med mig. Læst mere om Mille & Molly på deres personlige side.

Kort om hunderacen Chihuahua (fakta)
Chihuahua har en højde på 15-23 cm., med en idealvægt på 1-3 kg. Dette gør den til verdens mindste hunderace. Selv verdens mindste katterace er større end en chihuahua.

Hunderacen stammer fra Mexico, hvor man mener at kunne spore dens oprindelse helt tilbage til 800-900 tallet.

Overvejelser inden køb af chihuahua
Det er vigtigt at gøre sig grundige overvejelser inden man anskaffer sig en chihuahua. Chihuahuaen er nemlig en af de få hunderacer der kan blive helt op til 20 år.

Samtidig skal det siges at chihuahua også skal have gåture trods deres små størrelser, hvilket mange tror ikke er nødvendigt. Chihuahua elsker at være udenfor, og i vil sikkert opleve at den/de ikke vil med ind igen. Der udover er det yderst vigtig at træne sin hund mentalt, selvom det er en lille hund.

Alt afhængig af hver enkel chihuahua, skal man være opmærksom på at de til tider kan være lidt skrøbelige pga. deres størrelse og statur. Dette kan f.eks. være at nogle af hundene ikke selv må hoppe ned fra sofaen eller sengen, da de kan komme galt afsted.

Men når det så er sagt, er chihuahua´en en fantastisk dejlig hund. Det er en rigtig charme trold, som hellere ind gerne vil følges med dig hvor end du tager hen.


 
 
Panel title

© 2018 chihuahuamm

Antal besøg: 832

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,92871499061584sekunder