OutLaws - Info om os

Regler

VI har ingen regler ud over vi ikke snyder dem i orden med os eller andet ondt vi hjælper hvor vi kan sådan er vi

 

 

En fortælling om dragen

De laver ikke drager som i gamle dage” << hørt på skype.
- Eller også var dragen ved at blive gammel. Læs her min historie om dagen hvor dragen gav op.

Alle ville med og nogle blev glemt i svinget, sådan går det jo når musikken spillet højt og der er dragedræbs stemning. Luften var tyk af forventning om aftenens MAIN EVENT!

De samledes udenfor uhyrets grotte, fik snakke alt igennem, op til flere gange måtte de have bekræftet enkelte detaljer. Man glemmer jo nemt når smilet er stort og skævt over over alle de sjove bemærkninger der falder. Specielt da der gik sport i at tænde blus op over hovederne på alle heltene. Det mindede om nytårsaften. Jeg selv prøvede at tyde morsesignalerne men det var noget være volapyk. Ligesom denne fortælling. VIDERE VIDERE NU:

Vi sneg os ind i grotten og landede lige foran bæstet som kiggede sulten på os. Det var som om den sagde at ”JEG SPISER HELTE TIL MELLEMMÅLTID” også var scenen sat til det ultimative Show Down.
Hvem skulle det være. -Ville vi miste modet og dysten som fordums gange eller ville dragen aflevere sit bytte. - Som en god ven engang sagde: Jeg giver ikke op før jeg har tæsket den forpulede drage; Den skal bastets og bagbindes og slæbes tilbage til byen! Dragen tog fra start 1ste parti, Vi skulle i gang og det var en del af den nu indstuderede taktik og vi er alle glade for at vi gennem vores trænere og igangsættere Mortille og Jasmutter har lært dansetrinnene.
Derefter blev den lokket til vores aftalte midlertidige dragevuggestue og det samme gjorde dens ondsindede og talrige kumpaner.

Alt imens dette skete gjorde helte de sidste forberedelser. Og læs kun videre hvis du TØR! Det bliver uhyggeligt nu!

ÈN helt sneg sig frem og satte dermed livet på spil, I et modigt forsøg på at fange dragens fulde opmærksomhed. Det lykkedes og da den skulle til at bruge ham som tandstikker, hoppede ole bole og alle heltebørnene frem fra busken og råbte: BØØØH!

Dragen fik sig først et stort chok, den er ikke vant til at få SÅ meget opmærksomhed. Men den er jo en drage så den kiggede olmt på dem og sagde gammelvant” Are you talking to me, are YOU talking to meee?” Og spyede den sin ild og forsøgte at stampe dem igennem grottegulvet.
Heltene gik straks til modangreb. Den fik så hatten passede og det gik snart op for alle at dragen virkede besynderligt syg eller måske var det noget helt andet der var i vejen. Symptomerne var ligetil og diagnosen var klar.
DRAGEN VAR ALLERGIKKER!

Den kunne ikke tåle alt den opmærksomhed. Og jeg tør godt indrømme at den heller aldrig har fået så meget opmærksomhed før. Heldigt for os havde YMIR (Den koreanske halvgud eller noget)ikke givet den sin allergi medicin og Resultatet udeblev heller ikke.

Dragen kæmpede til det sidste men overmagten VAR for stor. Heltene for talrige og det var ikke fætter BR legetøjs helte fra gult rige, Dette var tæt på at være toppen af poppen, kun nogle få at de allerbedste var ikke med, Desværre, æren burde også have været deres!

Til slut lavede Dragen et opgivende suk, den så lidt forbavset ud og straks hoppede Dragens træner frem og kastede håndklædet i ringen, Han syntes det var synd for dragen. Set her i bagefter så syntes jeg også den blev udsat for en mishandling, men hey… et win er et win, ik?

 
Panel title

© 2019 chillman

Antal besøg: 2030

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35896492004395sekunder