CILS&NULS - Lidt om de drenge der.
Drenge er noget underligt noget... Det tror jeg vidst godt alle os piger kan blive enige om? 

Drenge kan være søde, drenge kan være super nederen? 

Jeg tror bare at det handler om hvordan man ligesom ser på det. 


På mange punkter tror jeg godt at vi piger kan blive enige om at alt her i verdenen, er de drenge der. Vi kan jo hverken leve uden dem, eller med dem?? 
Drenge er en underlig skabning synes jeg, men dog et eller andet sted også en vidunderlig ting. Men også et spændende væsen. 

(Cils) Jeg har personligt haft nogen meget forskellige flirts, kærester, venner, igennem mit nu, 17 årige lange liv. 
Der findes virkelig mange forskellige drenge derude, og jeg vil gerne skrive under på at alle drenge er virkelig ikke ens?

Man kan tit når man lige er blevet såret af en dreng, eller dumpet, eller hvad der er sket, komme med den kommentar der hedder; "Alle drenge er altså også bare ens!" eller; "De tænker altid kun med pikken!" .. Men kære tøser, der er håb forude! 
"Alle" drenge er altså ikke ens, og "alle" drenge tænker ikke med pikken. 
Drenge har også følelser, drenge tænker også med hjertet, drenge har også en smule forstand og kan altså godt bruge hovedet. 
Det er dog bare ikke dem alle sammen der kan finde ud af det, eller vælger at tænke med hovedet og hjertet, før de tænker med det mellem benene. 

Jeg har nogen kammerater som er rigtig dejlige, nogen drenge som man virkelig bare sætter pris på! Nogen venner som man virkelig kan regne med, og som langt fra altid tænker med pikken. 
De drenge har virkelig et hjerte og tænker ikke konstant på sex. - De tænker på at hjælpe mig, eller sørge for at jeg er glad. 

Der er een speciel dreng jeg tænker på lige nu, når jeg skriver det her. - Han hedder Jakob, og har en fantastisk personlighed. Han tænker laaangt fra på sex, og er en fantastisk kammerat. 
Han lytter altid til mig, og forstår mig, og giver mig nogen gode råd. 
Og nej, han er ikke gay, homo eller hvad du nu end tænker, han er bare en sød dreng. ; )

Men det der med at forstå hvad der foregår inde i en drengs hoved, kan ofte være svært at forstå, og jeg har dog heller ikke helt fattet meningen endnu. 
Det kan tit være svært at tankelæse hvad en dreng tænker når han siger noget, om han hentyder til noget, eller mener noget helt andet. 
Men jeg tror at tit så siger en dreng faktisk det han mener, og vil frem til, jeg tror slet ikke drenge er på samme måde som vi er????

Vi kommer jo tit med hentydninger, siger der ikke er noget galt osv, selvom alt vi vil frem til er at de skal spørge ind til os... 
Sådan tror jeg bare ikke de er, eller ja, mange er ihvertfald ikke. 

Nogen af de drenge derude, er godt nok også nogen røvhuller, som kun tænker med deres diller, fyføj, dem gider vi ikke!


Jeg skal nok skrive noget mere ind, senere smiley.gif 


 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 1939

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17152690887451sekunder