clausen-als - Dagbog - 2006
July
28
2012

Nytår

Den 31 December 2006, nytår, der skulle jeg som altid arbejde, wow.gifHeldigvis kun til kl 13.

Da jeg kom hjem som Oliver og Emil til middag, de fik sig en lang lur den dag, meget heldigt.

Efter endt middags lur, kom de så i festtøjet, også tog vi til Havnbjerg. Hen til Lillian for at fejrer nytår hehe.gif

Vi fik lidt prøvet lidt nyt nytårsmad, raklet, det var rigtigt godt, og hyggeligt at sidde og lave.

Børnene morede sig rigtigt godt hele aftenen.

(Oliver og Emil , Trine og Mary Jane)   blush.gif

Omkring kl 23 gik vi ned og skød et par raketter af, da børnene var ved at være lidt trætte, og efter det tog vi hjem. Der hjemme kom Oliver og Emil lige i seng og sov til næste morgen, Vi gik i seng på samme tid da jeg skulle på arbejde den næste morgen wow.gif

Det var en rigtig god nytårs aften biggrin.gif


July
28
2012

Jul

Den 23 december var vi hjemme ved børnenes mormor og morfar, til en lille julefrokost, vi skulle have været der den 25 december, men det kunne vi ikke i år, da jeg skulle arbejde.

Den 24 december tog vi op til Glejbjerg til Faster Iris og Onkel Søren. Jeg tror de havde fået fat i Danmarks støste juletræ, flot det var det ihvertfald, det var en hyggelig aften. Vi var der tidligt, om formiddagen. Til middag kom selveste julemanden sørme forbi med en gave til hver af børnene blush.gif. kl 16 var vi i kirke.

Da vi kom tilbage blev maden stillet på bordet, der var både and og kalkun w00t.gif

Til sidst kom der risalamande, hvor alle 4 børn fik en fin mandelgave whistling.gif

Så blev der danset om juletræet og pakket gaver op. da kl blev hen af kl 21 ville vi til at hjem da jeg skulle tidligt op næste dag. Oliver og Emil sov næsten med det samme da de kom ud i bilen, det havde været en hård med spændende dag for dem.

July
28
2012

Den 28 Novemner 2006

Den 28 November 2006. Tog Emil sine 2 første skridt w00t.gif uden støtte, det var hans far der lokkede ham fremad med en youghurt wow.gif, Oliver tog i sin tid sine første skridt på samme måde.wow.gif

July
28
2012

Den 18 november 2006

Den 18 november 2006. Var vi så til kobber bryllup ved Tommy og Gitte.

Festen startede kl 13, så vi havde da fået sovet ud fra dagen i forvejen.

Igen en dejlig dag med god mad. Vi tog rimeligt tidligt hjem. Da jeg skulle på arbejde den næste dag.

Det har været en travl med god weekend biggrin.gif

July
28
2012

Den 17 november 2006

Den 17 November 2006, var vi til 40 års fødselsdag ved Bo. Vi fik afleveret Oliver og Emil, ved deres farmor også tog vi afsted.

Det var en rigtig hyggelig aften, med rigtig god madw00t.gif Specielt deserten  hjemmelavet is w00t.gif

Vi tog hjem lige efter natmaden, og var hjemme ca kl 2.

July
28
2012

Den 1 November 2006

Så sluttede min barsel, og jeg kom tilbage i arbejde, jeg startede i hjemmeplejen på tangshave i Nordborg.

Der havde jeg arbejde inden jeg gil på barsel.

Planen er at jeg skal være der indtil jeg skal starte på skole.

July
28
2012

Den 18 September 2006

Den 18 September 2006- Begyndte Oliver ved sin nye dagpleje. Jytte.

Det gik rigtigt godt, og Oliver havde en rigtig god dag. smile.gif

July
28
2012

Den 14 August 2006

Den 14 August 2006. Startede Oliver ved dapleje Birgitte  efter en lang sommerferie, på 4 uger. Og Emil startede også ved dagpleje Lone, det var Emils første dag i dagpleje. Så han skulle ikke have så lang en dag.

Jeg startede med at aflever Emil, så Oliver kunne se at det ikke kun var ham der skulle afleveres. Oliver syntes ikke så godt om at aflevere Emil.

Men han blev glad da han blev hentet omkring kl 12, og han kunne se at Emil var med. Så sad de to og pjattede i cykeltraileren hele vejen hjem, hehe.gif.Hvor de så kunne komme hen og sove lidt til middag.blush.gif

Både Oliver og Emil så ud til at de havde haft en god dag.

July
28
2012

Den 8 Juli 2006

Den 8 Juli 2006 var vi til sølvbryllup i Haderslev ved børnenes mormor og morfar. Vi overnattede i Haderselv det var vist også godt nok, for kl 19 var børnene trætte, der tog jeg så hjem med dem. Mikael blev lidt længer for der var jo ingen grund til vi begge tog hjem. Festen blev holdt i hjortebro huset et par min gågang fra hvor vi skulle sove. Inden jeg tog hjem nåede jeg da heldigvist at få noget af den gode mad.

Menu

 

 • Hovedret

 

Helstegt pattegris med tilbehør

 

 • Dessert

 

Islagkage

 

 • Kaffe

 

      Kransekage

Og jeg have hentet brudevalsen (lovligt) på tdc hjemmeside, så der blev også danset brudevals. Det var vist noget som børnenes mormor nød meget, selvom det er ved at være nogle år siden den sidst var blevet danset (ja 25 år må det jo have været)

En god og hyggelig aften var det ihvertfald

July
28
2012

Den 1 Juli 2006

Den 1 Juli 2006 var vi til bryllup ved Puk og Michael på Fyn. De blev gift i vor frue kirke. Festen blev holdt i Taasige forsamlingshus.

Efter vielsen kørte brudeparet til fotografen i bilen på billedet. Gæsterne tog hen til fest adressen. Hvor der var blevet sørget for at der var rigeligt med mad og drikke til gæsterne.

Menu

 • Ved ankomsten

 

Sandwich

Bryllups kage

 

 • Forret

 

Laks med krebse haler

 

 • Hovedret

 

Helstegt pattegris/lammekølle med tilbehør

 

 • Dessert

 

Islagkage

 

 • Natmad

 

      Hotdogs

Det var en rigtig god fest, omkring kl 1 tog vi hjem til vores hotel( Hotel Troense) for vi skulle tidligt op den næste morgen og hjem til Oliver og Emil, for de var blevet passet ved farmor imens vi var til bryllup

July
28
2012

Den 6 - 7 maj 2006

Den 6 maj 2006 var vi til bryllup ved faster Iris og onkel Søren i Glejbjerg. Vi skulle være i kirken kl. 14. Det var i Åstrup kirke. Festen blev holdt i skovpavillonen i Holsted. Vi var færdige i kirken ca. kl. 15 der blev Iris og Søren hentet i hestevogn, og blev kørt til fotografen. Vi andre tog hen til hvor festen skulle holdes.

 

Menu

 

 • Forret

Røget laks med flødestuvet spinat

 

 • Hovedret

Kalvesteg stegt som vildt med tilbehør

 

 • Dessert

Nøddekurv med iskugler

 

 • Kaffe

Kransekage

Cognac og likør

 

 • Natmad

Frikadelle med stuvet hvidkål

 

Det var en god fest, og rigtig god mad. Efter brudevalsen tog vi hjem til Iris og Søren for der skulle vi sove til dagen efter, vi var der ca. kl.1

 

Selvom Oliver og Emil ikke havde sovet meget den dag, vågnede de alligevel den næste morgen kl. 5.30. Oliver var utroligt morgenfrisk det var måske fordi han havde fødselsdag den dag (2 år). Da de andre stod op fik Oliver lidt gaver, omkring middag vendte vi så hjemad mod Als. Oliver sov det meste af sin fødselsdag væk, det havde jo været en hård weekend. Kl. 17 faldt han i søvn og sov til næste morgen han var kun vågen en enkelt gang om natten for at få lidt at drikke

July
28
2012

Den 9 - 10 februar 2006

Lille Emil har været lidt trist i et stykke tid. Om morgenen den 9 februar vågner han op med feber, det viser sig at han har 38 i feber han er så pylret så jeg kontakter hans sundheds plejerske, hun kommer så sent middag og ser til ham Emil har en meget stor og hævet pung, hun ringer til lægen der får jeg så tid. Ved lægen bliver jeg sendt på sygehuset. På sygehuset bliver Emil undersøgt. Jeg får at vide at de vil holde øje med ham til dagen efter. Jeg sender Mikael og Oliver hjem. Da de skal tidligt op.
Den 10 februar Emil bliver undersøgt på kryds og tværs, og jeg begynder at forberede mig på at han måske skal opereres. Men til sidst får han konstateret at det er en vand brok, som de ikke vil operere da Emil er så lille og det ikke ser ud til at genere ham. Men han bliver indkaldt til kontrol om et halvt år, for at se om det er gået i sig selv.

Sikke en forskrækkelse, jeg er glad for det ikke var mere alvorligt.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 179845

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59199500083923sekunder