clausen-als - Dagbog - 2010
July
30
2012

Uge 52. Den 27 - 31 December 2010

Jeg skulle arbejde det meste af ugen, onsdag blev jeg så træt af juletræ og jule pynt, så det røg ud. Torsdag havde jeg fri, så det sidte til nytår blev handlet ind. Der var en der arbejdede i kvickly der fik taget kopi af min opskrift på citron fromage, da jeg spurgte efter de æg jeg skulle bruge der til. Fredag skulle jeg arbejde til kl 13, vi fik rundstykker på arbejde.
Hjemme fik jeg lavet citron fromage. Da mine forældrer kom gik jeg igang med mad.
hamberyg,kålpølser, bacon med grøndlangkål, hvidkål, hvide og brune kartofler, vi mfik spist og set dronnings nytårs tale, min mor og jeg fik vasket op. Mikael min far og børn, fik skudt af.
Der var en masse nytårs tv tegnefilm og senerer musik.
Til desert fik vi citron fromage, børn fik banana split, Emil var sur over der kom chokolade på, det ville han ikke have, men det kunne da skrabes af. Vi fik chips i masse vis, senerer kranse kage. Oliver sov kl 22.
Emil holdt ud til efter fyrværkeri, så vi fik skålet med ham til midnat, Emil fik børne champange. Jeg gik i seng kl 1, skulle arbejde den 1. Jeg havde købt ind til en reje mad, men det blev vist ikke nødvendigt.


Soffy tog det igen i år roligt med fyrværkeri, så det bliver vist ikke noget problem med det.

July
30
2012

Uge 51. Den 20 - 26 December 2010

Så var den ferie slut, så  var det tilbage til arbejde i sne .Mandag skulle Oliver i jule bad med skolen, i svømmehal. Tirsdag var både Oliver og Emil i kirke, og senerer fik vi afsluttet Emils musik. Torsdag kom Betina og børn og udvekslede gaver. vi fik pyntet juletræ, fik spist risengrød, og vi fik byttet gaver.
Oliver fik en disco kugle
Emil tromme sæt( paper jamz)
Det blev de glade for

Lasse fik flexi track Ben 10
Line fik My littel petshop hus.

Efter vi havde siddet lidt hjalp vi dem ned til bilen.
Det var rigtigt hyggeligt.

Fredag var der jul, vi tog en stille morgen og middag.
Kl 14 var vi i kirke, det gik ikke så godt som sidste år, Emil ville barer hjem, og Oliver faldt i søvn. Da vi kom hjem, hyggede vi lidt og vi fik set disney jule sjov,
Pludeselig bankede det på skorstenen, og ned faldt der to pakker fra julemanden, de fik lidt musik instrumenter og et wee spil hver, de havde ikke opdaget jeg havde banket på skorstenen og jeg stod med pakkerne ved lågen til brænde ovnen. Jeg fik lavet mad and, da vi havde spist, så Oliver og Emil lidt you tupe, så så vi Pyrus.
Vi fik ris ala mande. Oliver og Emil fik en mandel gave
en mund harmonika.
Så fik vi danset en træet og fik pakket op.
Mikael fik sit billede som vi havde lavet til ham.
Oliver og Emil fik
Tegnefilm
helikopter fjernstyret
et spil med laser pistoler og briller
1 fjernstyret kran hver
Vi fik også nogle fine gaver som Oliver og Emil havde lavet.
Vi fik ringet til Onkel Allan og Onkel Kenneth.

Omkring kl 21 var det godnat, der var hurtig ro.

Lørdag kom mormor og morfar for at holde jul ved os. Vi fik and og hvad der hører til. Men først fik vi mormors gode tarteletter. Oliver og Emil spiste ikke så meget, da jeg fik vasket op sammen med mormor, tog Oliver og Emil med deres far og morfar ud og kælke. det var mørkt så de havde lomme lygter med. Mikael stillede en arbejds lampe op, også kunne de se noget. Så sad vi lidt, og fik pakket ud.
Mikael fik
et tæppe
sokker
termo kande til arbejde
En lille taske til sin mobil

Oliver og Emil fik
Guitar (Paper jamz) med tilhørende stropper
nogle sjove dino spil
en lille pung hver
smølfe figurer
Emil fik en lego bil
Oliver en action figur der skulle samles.

Jeg fik
Beverly hills 90210 sæsong 9
en bog der hed møg kællinger
hjemmestrikket sokker

Morfar fik
runrig opsamling
sjove sokker

Mormor fik

et slap af hygge hjemme sæt
en bog.

Vi fik set lidt Kim Larsen på tv, imens Oliver og Emil spillede guitar til. Mormor og morfar tog færgen hjem kl 21.30   Jeg kom i tanken om jeg havde glemt at give Oliver og Emil det fodbold bord, det får de til nytår, så kan morfar hjælpe med at samle det.


Søndag fik jeg ryddet lidt op, vi fik besøgt Kisser, og om aftenen fik vi rester af and, bagefter så vi en tegnefilm og fik æble skiver.

July
30
2012

Uge 50. Den 13 - 19 December 2010

Den her uge havde jeg fri med Emil. Mandag fik jeg besøg af min far vi fik kørt mazda til skrot og meldt den af. Senere hentede vi Oliver fra skole og vi fik lidt klejner hjemme. Om aftenen tog vi til spejder, det var sidste gang for i år, så de fik peber nødder og fik en jule historie. Tirsdag skulle Emil have været til musik for sidste gang i år, men der var låst, så vi kunne ikke komme ind, næste tirsdag er så sidste gang, om aftenen fik jeg skrevet jule kort. Onsdag var vi i bilka med Kisser.
Torsdag fik vi endeligt internet igen. Senerer var Oliver til ørelægen det gik rigtigt godt, de var sidste gang vi skulle derhen, nu skulle det værer iorden med hans ører. Da vi kom til Nordborg var Oliver til ridning, for sidste gang i år.
Fredag tog vi mod Haderslev da jeg havde hentet Oliver, vi fik hotdog til aftensmad, Oliver og Emil var i karbad, så fik vi set disney og pyrus. Lørdag tog vi mod Vojens, vi skulle til københavn Tivoli med tog, det gik fint derover, vi havde dvd afspiller med, så gik der lidt tid med det. Kl 12 ankom vi. Vi fik alle tur pas, for Oliver og Emil kunne stort set ikke prøve noget uden vi var med. Vi fik prøvet en masse. det var barer så flot der ovrer, vi var inde et sted at spise, det var ikke det storer hit. Det til børnene var fint, men det til os var godt nok stærke, jeg tror der gik en halv time efter vi havde spist, til jeg fik mine smagsløg igen.
Oliver og Emil fik hilst på julemanden, og blev fotograferet med ham. kl 17.30 gik turen mod Vojens, hvor vi blev hentet af lille John, og kørt til Haderselv, vi fik en bolle og spise, og så var det godnat til Oliver og Emil. Søndag kom Oliver og Emil i karbad igen, inden vi tog hjem, fik vi juletræ med hjem. Det kan vi pynte den 23 December.

July
30
2012

Uge 49. Den 6 - 12 Deecember 2010

Mandag kom børn afsted, og jeg fik besøg af min far, vi tog over grænsen efter morgenmad og fik handlet.
Hjemme fik vi hentet børn, og jeg skulle på arbejde fri 15 til 23. Det gik godt nok men det er nu ikke lige det jeg foretrækker at værer på aften arbejde.
Tirsdag kom Oliver i skole Emil blev hjemme, vi fik hygget lidt, senerer fik vi lavet jule kort i Augustenborg.
http://www.atelierfredensborg.dk/index.php?KONTAKT
 Om aftenen var vi til musik. Torsdag var Oliver til ridning det gik også godt.
Fredag var en lang dag på arbejde, men jeg fik hentet børn, om aftenen skulle vi i Nordborg biograf og se
en tengefilm Grusomme mig hed den.

http://www.kino.dk/Film/D/DE/Despicable-Me-3D-dansk-tale.aspx
Den var rigtig god.
I biografen sad der 3 piger ved siden af Oliver, han var så høflig, at han tilbød dem en af de dumle han have i en pose, han kan godt værer gavmild.
Hjemme så vi pyrus også var det godnat.
Lørdag var jeg på arbejde, da jeg kom hjem fik jeg ryddet og og vasket tøj, så var den dag hurtig forbi.
Søndag havde julemanden sørme været forbi, med en gave igen, det blev til et spil twister, det fik Oliver og Emil afprøvet med det samme.

July
30
2012

Uge 48. Den 29 november - 5 December 2010

Mandag var vi for trætte til at komme til spejder, der var også kommet så meget sne, så det ikke var til at kører ud i, men vi fik pyntet op til jul.
Tirsdag fik jeg købt julegaver efter arbejde, kl 17 skulle vi til ferie møde, for at planlægge næste års ferie, det gik godt, vi fik også lidt godt at spise. Onsdag havde vi besøg af mormor og morfar de var til bedsteforældrer dag ved Emils børnehave. Senerer var Oliver og Emil til frisør. Torsdag havde bjeg heldigvis fri for vi var sneet inde, Oliver var ikke engang til ridning. Fredag fik vi set disney sjov som vo plejer. Lørdag var jeg på arbejde til kl 15 så den dag var hurtig væk. Søndag var vi i teater og se god jul cirkeline, det var rigtigt godt, bagefter var vi på den gyldne måge og spise. Der møste vi Susan og hendes børn, som jeg har været i mødrer gruppe med. Da vi kom hjem have jule manden afleveret en advents gave et buzz og woody walky talky sæt fra toy story. den blev de glad for

July
30
2012

Uge 47. Den 22 - 28 November 2010

Mandag havde jeg bagt kagt til spejder, vi havde også juice med som Emil delte ud.
Tirsdag blev vi snydt med musik, det var aflyst uden vi havde fået besked.
Torsdag var Oliver til ridning. Fredag holdte jeg Emils fødselsdag i børnehaven, de fik lagkager 4 stk havde vi med. Bagefter besøgte vi Kisser, og så gik turen mod lægen, Emil fik et stik, han sagde ikke et pip, han havde emla plaster på, det virker barer. Emil skal nok til noget kontrol med hans højde, for at se om han vokser nok. Så hentede Mikael Jes og Nicole. Vi fik set disney som vi plejer.
Lørdag havde Emil fødselsdag 5 år
Vi fik vidsvin flødekartofler og salat fra Detlef, det kan anbefales, senrer stod den på kagemand, og små kager.
Søndag fik jeg ryddet op, vi fik smidt Jes og Nicole af ved bussen, og tog til juletræfest ved foa. Det var hyggeligt, Oliver og Emil fik snakket med julemanden, ogt fik en pose med hjem.

Julemanden havde været forbi med en advents gave to kort ærmet bluser til dem hver.

July
30
2012

Uge 46. Den 15 - 21 November 2010

Mandag var vi til spejder, der fik vi lavet pandekager på bål, vi snød lidt og tog til sidst komfur i brug.
Tirsdag havde jeg fri med Emil, vi hyggede lidt hjemme, om aftenen var vi til musik, men der var Emil så træt, så vi tog hjem før tid.
Onsdag havde jeg en fri dag for mig selv.
Torsdag var Oliver til ridning. Fredag var det jo normal disney sjov dag, stadig et højde punkt i ugen. Lørdag var vi til jule marked på Olivers skole, vi blev hentet af Betina, da der var noget galt med bilen, det var hyggelige, vo fik købt nogle små pakker, de fik en pakke ved Betina.
De fik
en nisse
en pokemon figur
et firben i plastik
en bog
nogle børne sakse
et politi sæt med pistol

det var nogle små pakker man kunne købe til 10 kr.
vi fik en vaffel sodavand og kaffe, inden vi tog hjem.
Oliver og Emil fik også narret sig til en halskæde.
Søndag var ren dovnedag, vi fik set en masse film i sengen.

July
30
2012

Uge 45. Den 8 - 14 November 2010

Mandag var vi til spejder, Oliver og Emil fik snittet lidt. Tirsdag var Emil til musik, vi kom lidt for sent, men vi fik da lidt ud af det. Mikael var kommet til skade med sit ben på arbejde, han havde skåret sig på et badekar, da det skulle brækkes ud. Så han havde været på skadestuen og var blevet syet.
Onsdag var jeg med børn til lanternefest i Emils børnehave, vi fik gået med lanterner og fik pølser og sodavand til sidst. Torsdag var Oliver til ridning. Emil skulle jeg ikke hente, han havde været henne ved Rebekka og Elisabeth og lege, så ham havde de med til ridning. Jeg fik sendt en blomst til Olivers klasse lærer, fra Olivers klasse. Hun er sygemeldt.
Om aftenen fik vi and til aftensmad, det var jo igår det var mortens aften, men der var der lanternefest, så vi fik and lidt forsinket. Oliver ville ikke have and, men han endte aligevel med at spise 3 stykker, så det må ikke have været helt dårligt.
Fredag havde jeg fri. Jeg og Emil fik besøgt Rikke og Luca, vi havde lidt tøj med til hende. Bagefter fik vi handlet lidt. Så tog vi mod Sønderbprg med Mikael, vi skulle afleverer en computer ved Marianne og Jan, der var istykker. Vi fik kaffe, og Emil fik spist alle deres pebber nødder. Om aftenen var der disney. Lørdag skulle jeg arbejde. Mikael og børn hentede Jes og Nicole. Om aftenen hyggede børn med dvd og chips.
De fik set skønheden og udyret.
Søndag var jeg på arbejde til kl 15, da jeg kom hjem, havde Mikael lavet mad, det var nu rart.
Så blev Jes og Nicole kørt afsted, og jeg kunne gører klar til en ny uge

July
30
2012

Uge 44 . Den 1 - 7 November 2010

Mandag var vi til spejder, vi var ude og gå en tur bland andet. Tirsdag var Emil til musik. Onsdag skulle Oliver og Emil have deres pæne tøj på for de skulle fotograferes i skole og børnehave. Torsdag havde jeg fri med Emil, vi havde en hygge dag hjemme, vi var forbi guldbageren efter lidt morgenmad, og fik set lidt dvd i sengen. Så fik vi hentet Oliver og han skulle til ridning. Fredag var der jo disney sjov dag. Lørdag fik vi besøg af mormor og morfar. Betina, Lasse og Line. De skulle se Oliver ride til stævne. Oliver red på hold 3. Hans hold fik 1 plads så Oliver var stolt. Vi fik lidt pomfritter og sodavand inden vi tog hjem. Betina og børn skulle helt hjem. Mormor og morfar blev. Vi fik lidt kaffe. Om aftenen bestilte vi pizza. min far og Mikael fik testet en ny jule bryg, den bestod i test.
Kl 20 tog mormor og morfar hjem. Søndag var der slap af dag, jeg fik set lidt true blood i tv, det sendte hele 2 sæsong på tv2 zulu. Jeg fik ordnet lidt vasketøj ved siden af

July
30
2012

Uge 43. Den 25 - 31 Oktober 2010

Mandag var jeg med arbejde ude og bowle, vi var 55 stk der var afsted, vi bowled en time, og fik buffe. Det var rigtigt godt, jeg var hjemme igen kl 19.30
så det blev ikke så sent. Tirsdag var jeg ved frisør i Sønderborg, og jeg fik købt fødselsdas gave til Emil, og lidt jukegaver.
Torsdag var Oliver til ridning, jeg fik meldt ham til ridestævne. Fredag havde Emil det skidt så jeg blev hjemme med ham. Om aftenen så vi disney sjov.
Nicole og Jes kom den her weekend til os.
Lørdag havde vi rengørnings weekend på Olivers skole, Oliver var med og hjælpe, det kunne han sagtens, han syntes også det blev skinnende rent.
Hjemme fik vi pyntet op til halloween fest. Emil havde det bedrer. Betina, Lasse og Line kom kl 15.
De fik leget lidt alle sammen. så fik de en velkomst drink. Jeg havde lavet to is terninger der lignede hænder, ved at hælde vand i to engangs handsker. Så så det jo lidt uhyggeligt ud- Mens jeg lavede mad Ormegryde med afhuggede fingrer (million bøf med lange spagetti, i vand til spagetti var der grøn frugt farve i) Så lavede Betina græskar lygter med børnene, de blev fine med lys i. Efter maden prøvede jeg at læse spøgelses historier for dem, men det havde de ikke rigtigt ro til. Så skulle de på spøgelses skatte jagt, hvor de fik en masse slik. Det hyggede de sig med, indtil vi kunne mærke at de var ved at værer godt trætte, så var det godnat, de sov også hurtigt.
Søndag fik jeg ryddet lidt op og fik handlet til en ny uge.

July
30
2012

Uge 42. Den 18 - 24 Oktober 2010

Mandag var der ingen spejder pga efterårsferie. Onsdag var vi i Nordborg biograf og se toystory 3, den var rigtigt god. Torsdag havde jeg fri, vi skulle hjem og spise ved Betine, vi fik noget godt at spise, noget forret brød med forskellige salater på. Hovedret en god steg med tilbehør, den var barer så god, desert abemad, som man kalder det, frugt med creme. bagefter skulle Oliver og Emil sove der, for jeg skulle arbejde fredag. Fredag hentede jeg dem, de havde vist hygget sig, de havde lavet et maleri hver. Det fik vi hængt op lørdag. Resten af fredagen stod på disney og talent finale. Oliver fik det lidt dårligt, da han havde for spist sig i chips og chokolade.
Lørdag var jeg på arbejde til kl 15 så var den dag hurtig væk, søndag arbejde til kl 13, så kunne jeg få lavet lidt da jeg kom hjem.

July
30
2012

Uge 41 . Den 11 - 17 Oktober 2010

Mandag havde jeg Soffy og Daisy til dyrelæge kontrol, sammen med Oliver og Emil. Soffy vejede 19 kg Daisy vejede 4 kg. Så det var jo fint.
Om aftenen var vi til spejder, der havde de lidt om første hjælp.
Tirsdag var Oliver og Emil ved Marianne, hun skulle passe Oliver, men syntes det var synd for Emil, han havde følt sig snydt om fredagen, da Oliver var der.
Om aftenen var Emil til musik.
Onsdag var Oliver i skole igen, det gik helt fint. Torsdag fik Oliver indviet sit ride udstyr, han bliver nu god til det ridning. Fredag var Oliver til ørelæge og fik sting ud, jeg havde fortalt ham, han kunne sidde ved mig, imens det skete, så det var han med på, men da vi kom derind, skulle han lægge på en briks, så gik Oliver i panik som han nu engang kan. Lægen var fortvivlet, og undrede sig over hvorfor, han havde syet med den tråd der ikke kunne opløses, for det plejer de at gører ved små børn, det kunne jeg jo ikke svarer på. Men så begyndte han at snakke om narkose, så fik jeg Oliver op og sidde og fik kontakt til ham. Og forklarede ham enten lå han stille så de sting kunne komme ud, ellers måtte lægen komme en den maske, så han kunne sove sig fra det, Oliver valgte det første, han lagde sig ned, og jeg og den kvindelige asistent holdte ham i hånden, da vi havde talt til 13 sammen med Oliver var det overstået, og han fik sit verfortjente tyggegummie.
Bagefter tog vi på mågen.Vi kunne kører hjem i min nye bil. Da vi kom hjem stod det på disney og talent. Lørdag kom Jes og Nicole. Jes skulle hjælpe Mikael med garagen. Vi skulle op på skolen, hvor vi fik diskuteret klasse kasse, holdning til mobil tlf osv. Vi havde lidt mad med hjemmefra. Senerer kom mormor og morfar.
De tog hjem til spise tid. mormor havde syet mærker fast til Oliver og Emils spejder uniformer.
Om aftenen spillede vi Bingo Banko, det blev ikke til et hus idag. Bagefter så vi Grease på tv.
Søndag slap af dag for mig. Mikael og Jes arbejdede med garagen.

July
30
2012

Uge 40. Den 4 - 10 Oktober 2010

Mandag var der spejder. Det gik fint, det var lidt stille og roligt hygge. Tirsdag var Emil til musik, Oliver var med at se på. Torsdag var Oliver til ørelæge, han skulle have lukket det hul i hans trommehinde, ved at de tog noget fedt fra hans øre flip, den her gang da Oliver skulle i narkose, blev han noget bange, og han tog lang tid om at vågne igen, bagefter da vi skulle hjem, kom vi forbi en pølsevogn, der kom Oliver i tanken om han ville have en batmand is, så han var okey igen, Emil fik en catwoman is. Hjemme spisete de deres hjemme bragte mad fra den gylde måge, og så avatar den sidste luftbetvinger på dvd, Emil var hjemme idag. Oliver ville ikke til ridning, selvom, han lige havde købt ridestøvler, bukser og kasse ved Sandra.
Fredag blev Oliver passet af Marianne, for han skulle holde sig i ro, i en uges tid, senerer var der disney sjov og talent 2010. Lørdag skulle jeg på arbejde, så hjem så skulle vi mod Sønderborg, Broager, vi skulle gå 5 km. Inden vi tog afsted på turen fik Oliver og Emil tanket op med sandwhitch og kage. Vi klarede turen på en time og 20 min, det var flot. Bagefter fik vi lidt at spise, og så var det hjem ad, vi var hjemme kl 20.30
Oliver og Emil sov hurtigt. Søndag var jeg på arbejde til kl 15, så den dag var hurtigt væk

July
30
2012

Uge 39. Den 27 September - 3 Oktober 2010

Mandag var der ingen spejder, det var aflyst. Tirsdag var Oliver til ørelæge, på vej hjem fik de en hindbærsnitte i bilen, det kunne de lige have, bagefter var Emil til musik. Oliver og Mikael var og se på. Onsdag blev Soffy 1 år, den fik et nyt stk legetøj.
Torsdag var Oliver til ridning, han var barer så god.
Fredag var der Disney og talent 2010.
Lørdag skulle Oliver til fødselsdag ved Christian fra 11 - 14. Jeg var i univerce med Emil imens. Nicole og Yes kom hjem til os den dag. Yes og Mikael fik sat en ny garage port i garagen. Om aftenen fik vi hjemmelavet burger. og senrer fik vi spillet med ved
Bingo banko på tv2 vi vandt ikke noget.
Søndag skulle jeg med Betina til børnemarked i Sønderborg. Mikael passese Lasse imens. Line var til fødselsdag. Vi fik hented Sandra og tog afsted, hold da op der var mange folk der, vi stod i kø en halv time før vi kom ind.
jeg fik købt.

Et orgel med microfon til Emil
Lille motor cykel med to action mænd til Oliver
2 lange bukser til Oliver
1 lange bukser til Emil
En adidas trøje til Oliver
En ridehjelm til Oliver
1 par ridebukser til Oliver
2 bratz dukker til Nicole
En farrari jakke til Emil
400 kr ialt

Vi fik lige kaffe inden vi tog hjem, Vi fik hentet Line, og fik handlet lidt ind til nem aftens mad kylling, pomfritter og flutes. Børnene fik leget, efter mad tog de hjem. Det var en hyggelig dag.

July
30
2012

Uge 38. Den 20 - 26 September 2010

Mandag havde jeg en fri dag, jeg fik lavet lidt hjemme, men ikke det storer, om aftenen var der spejder. der fik vi hyldebær suppe. Tirsdag, var jeg på kursus igen på arbejde fra kl 13 - kl 16, jeg gik en halv time før, så jeg kunne nå at hente børn, Oliver skulle lidt om til Kisser, da Emil skulle til rytmik. fra kl 16.30 til kl 17.15
http://www.sonderborgmusikskole.dk/Børnemusikskolen.aspx

Det var på Havnbjerg skole, det gik rigtigt godt.
 
Onsdag fik Oliver kørt en tur på sin cykel, han er blevet rigtig god til det. Der var nogen det holdt loppemarked i oksbøl, der fik vi købt en billig cykelhjelm til Emil
Torsdag havde jeg fri, jeg fik flyttet rundt på møbler i stuen, så fik jeg hentet børn, Oliver skulle til ridning, de snakkede om han snart skal rykke op på tirsdags hold, da Oliver er ved at blive ret god til ridning. senerer kom Betina og børn et smut forbi, det var hyggeligt. Fredag havde jeg tidlig fri, Mikael skulle til fest på arbejde, så vi fik set disney og talent 2010 hjemme.
Lørdag skulle vi til Micro dag i Sønderborg, det var ved kathrine lund, det var en god dag, en lang dag, vi skulle løse 10 opgaver, efter opgaven var løst fik Oliver og Emil et mærke på en "økse" de havde lavet.
Oliver var trop fører og meldte os til of fra. Da vi var en meget lille gruppe, fik vi slået os sammen med en anden gruppe. til sidst fik Oliver og Emil et mærke til deres skjorte. alle de kager forældrerne havde haft med blev stillet op, der var godt nok mange, min kage blev helt spist.
På vej hjem hentede vi mad fra den gyldne måge.
Søndag var det kedeligt vejr, så den stod på afslapning og tøj vask. og til at blive klar til en ny uge.

July
30
2012

Uge 37. Den 13 - 19 September 2010

Mandag var der spejder, om aftenen, så vi robinson, efter børn var i seng.
Tirsdag havde jeg en fri dag uden børn, hvor jeg fik lavet lidt hjemme.
Torsdag var Oliver til ridning. Jeg havde hentet Olivers cykel sammen dag, så han var glad. Fredag var jeg på kursus, det var omkring sammen arbejde, de var helt godt, dagen gik hurtig, snart var kl 15.30. Maden var også god. Mikael hentede Oliver og Emil. Jes og Nicole kom den her weekend. Om aftenen stod den på disney og talent. Lørdag var jeg på arbejde, så den dag var hurtigt væk.
Søndag var jeg på arbejde til kl 15. Oliver havde været til fødselsdag ved Amalie fra kl 12 til kl 15, det gik vist godt. Da jeg kom hjem fik jeg handlet til næste uge i fakta. Mikael kørte Nicole hjem, og jes til bussen i Sønderborg, Oliver og Emil tog med dem. så fik de en lille kører tur

July
30
2012

Uge 36. Den 6 - 12 September 2010

Mandag var Oliver og Emil til spejder, der fik de snittet lidt, det gik helt godt. Torsdag var Oliver til ridning, der kiggede jeg lige en ekstra gang, min storer dreng red selv, mens Mette løb ved siden af.Fredag måtte jeg lige snakke på Olivers skole, får der var en dreng der drillede ham, de ville holde øje med ham, så tog jeg med Emil mod sønderborg, vi skulle besøge Marianne og Jan, det var hyggeligt, de gav brød og jeg havde muffin med. Emil fik noget legetøj med hjem, som hendes børn ikke gad have merer. så fik vi hentet Oliver og tog til sønderborg igen vi skulle se på en cykel. vi fandt en, den kan jeg hente i næste uge.
Kl 14.20 var Oliver og Emil til frisør, så blev de fine igen, frisøren kunne se, at Oliver og Emil havde klippet i hinandes pardehår.Om aftenen kom Jes, vi så disney og talent 2010.
Lørdag var jeg på arbejde til kl 15. Mikael fik sat mit gaskomfur til. Søndag var jeg på arbejde til kl 13. og så var det den uge igen.

July
30
2012

Uge 35. Den 30 August - 5 September 2010

Mandag var det spejder dag, det gik helt godt. Onsdag var jeg til møde ved forældrer råd, vi skulle arangerer en lær hinanden at kende dag, det gik ret hurtigt.
Torsdag var Oliver til ridning, vi var i skoven, så hentede vi Emil efter ridning. Fredag kom Betina om med Lasse og Line, de skulle sove her, det gik rigtigt godt, dem kan vi godt passe igen, de fik set disney, og kom i seng, vi så så talent 2010.
Lørdag vågnede børn tidligt, Line ville have guldkorn til morgenmad, de andrer fik rester fra pandekager, dem havde vi fået dagen før. Så tog jeg med Oliver og Emil mod Haderslev vi skulle hen til mormor og morfar, også vider til sikeborg på prærietur. Det var min fars firma der stod for turen.
Vi startede med at få kaffe, kage og sodavand, så skulle vi efter indskrukser spænde henstene for vognene, og så finde en der ville styrer vognene først, morfar tog den første tjans i vores vogn, i vognen havde vi slik, frugt og drikke varer med. Da vi ankom til 1 sted vi skulle værer, fik vi sandwhitch, kaffe, sodavand og vand. Så skulle vi dyste mos hinanden 3 hold. det var alt fra bueskydning, øksekast, pileskydning og forskellige lege. Oliver og Emil kunne værer med til alt undtagen det med økser.
Så tog vi vider, til det sted vi skulle spise, det var en flot plads med en stor tibi, med brændeovn i, vi fik grill mad med salat. Senerer tog børnene en dukkert i den udendørs tønde, det var godt nok varmt vand der.
Så fik vi at vide hvem der havde vundet dysterne, det havde hold 1, vores hold.
Efter vi havde ristet skumfiduser og lavet snobrød tog vi hjem, vi var i Haderslev kl 22 . Oliver og Emil sov hurtigt i bilen. Vi overnattede i Haderslev, og tog hjem søndag efter morgenmad. Hjemme fik jeg slået græs, børnene var ved naboen, vi fik også plukket lidt brombær.

Det var en rigtig god prærietur.
www.yndal.dk

July
30
2012

Uge 34. Den 23 - 29 August 2010

Mandag skulle Oliver til ørelæge, jeg havde fri den dag, så Emil blev hjemme, vi fik læst nogle bøger og set lidt tegnefilm, rigtig hygge. Jeg hentede Oliver, og vi tog afsted kl 15 skulle vi værer der, som altid tog det kun 5 min. Om aftenen var vi til spejder, det gik helt fint, jeg fik købt to uniformer til 50 kr stk, et godt køb når de normalt koster 300 kr stk.
Tirsdag kom Kisser om og spise, hun skulle holde øje med Oliver og Emil imens jeg var til forældrer møde og Mikael var på arbejde.
Mødet gik fint, vi fik hørt lidt om hvordan det gik med børnene, vi skulle prøve at lave en opgave børnene havde lavet, vi skulle bygge et tårn af skumfiduser og spagetti.
Inden aftenen var omme havde jeg meldt mig til forældrer rådet.
Torsdag var Oliver til ridning, Emil gad ikke merer så han kunne se på, sammen med mig.
Fredag var der jo disney og talent aften som det plejer at værer.
Lørdag var jeg på arbejde til kl 11. Og så tog vi mod Haderslev, vi skulle til fødselsdag ved morfar. han fik en bog ved os.
Vi fik pålægmand, det var rigtig godt. til kaffe fik vi otello lagkage.
Oliver og Emil fik leget med fætter August inden vi tog mod Als
Søndag legede Oliver og Emil med nabo Oliver det meste af dagen, og jeg fik gjort lidt rent.

July
30
2012

Uge 33. Den 16 - 22 August 2010

Mandag havde jeg en fridag hjemme uden børn, de var lige afsted for en kort bemærkning.
Torsdag var vi til ridning, Emil gider det ikke merer, så næste gang er hans sidste gang, men så har han prøvet det et år.
Fredag havde jeg fri, jeg fik Oliver i skole, og så skulle jeg om til Emils børnehave til samtale, jeg fik at vide at han var en meget stille og rolig dreng, hmm min Emil.
De ved ikke om han skal i skole næste år, men de tager ham med i skole grubben, og han skal nok begynde på det hipphopp projekt, som Oliver også har været igennem.
Vi var i kviskly og handle, så fik vi morgenmad sammen, på vej ud, fik Emil en gratis chokolade bolle, af en dame der arbejder der, det er nok fordi han er så sød og still hmm.
Hjemme så vi en dvd og så kunne Emil ikke undværer Oliver merer, han skulle hentes.
Om aftenen fik vi spareribs, bagt kartoffel og salat, det kunne de lige have, efter et bad var der disney sjov.
http://da.wikipedia.org/wiki/Disney_Sjov
Bagefter var der talent 2010
Lørdag var jeg på arbejde, mormor og morfar kom på besøg, og vi fik lavet lidt have arbejde. Der var næsten i jungle i haven.
Søndag var jeg på arbejde til kl 15
Mikael gav aftensmad fra gillbro grill.
Før han tog på natte arbejde.

July
30
2012

Uge 32. Den 9 - 15 August 2010

Mandag kom Oliver i sfo og Emil i sin egen børnehave, det var helt godt. Om aftenen fra kl 17 til kl 18.30 var de til spejder i Nordborg blå spejder, det gik godt, tiden gik hurtigt der.
Tirsdag kom Emil i børnehave, og vi blev hentet af mormor og morfar, for Oliver havde 1 skole dag. Mikael kom direkte fra arbejde hen på skolen og blev en time det var flot af ham syntes jeg. Først fik vi en masse info. Så skulle de ud i deres klasse, vi fik kaffe imens, det hele sluttede af i skolegården, hvor der blev leget et par lege.Vi fik også løbet en tur på 500 M, det skal børnene hver dag inden undervisning. Bagefter tog vi om i lilleskovens børnehave, for at hilse på folk der. Så tog vi til Sønderborg, hvor vi var på cafe og fik en banana split og en sodavand og kaffe, vi var en tur på gå gaden inden vi tog hjem og hentede Emil. Om aftenen var vi på Asien wok house og spise i Nordborg, det var rigtigt godt, da Oliver og Emil fik deres mad, sagde Oliver det tog godt nok lang tid, undskyld sagde han så og smilte til ham.
Torsdag var de til ridning, der er startet lidt flerer på deres hold. Fredag efter arbejde kørte jeg Oliver og Emil til Haderslev, det gik også fint, men i Hoptrup røg koplingen, så det var barer ind til siden, min far fik fat i Naboen, og vi blev hentet. Mikael kom til Haderslev for at hente mig, jeg skulle arbejde lørdag, og Mazda blev hentet af autohjælp, godt vi har det. Vi nåede lige hjem til at se talent 2010.  Lørdag var jeg på arbejde. Oliver og Emil var i Haderslev, der havde det vist hyggeligt, de var ihvertfald i biografen og se marmaduke.
Søndag var jeg også på arbejde, og Mazda blev lavet helt. og så kom Oliver og Emil hjem, det har også været stille den her weekend.

July
30
2012

Uge 31. Den 2 - 8 August 2010

Så tog vi hul på sidste uge i ferie børnehaven, Onsdag var jeg i Sønderborg og finde skole tøj til Oliver, 1 skole dag kræver jo nyt tøj, ikke fordi han mangler, vi fandt noget og en fødselsdags gave til Nicole. Bagefter tog vi i føtex og fik en pizza slice menu.
I Nordborg tog vi på biblotek, der fik Oliver og Emil leget lidt.
Torsdag var vi til ridning, vi gik en tur i skoven, det var hyggeligt, efter de har holdt sommerferie,
Fredag hentede jeg børn, vi tog i kvickly og handlede ind til disney og aftensmad.
til aftensmad fik vi en roast beaf.
Nicole og Jes kom forbi lige til disney.
Lørdag var Oliver, Emil og Nicole ved naboen og lege, jeg kunne få gjort lidt rent.
Kl 13.30 tog vi i biografen og så
Bølle Bob
http://www.filmland.dk/biograf/b%C3%B8lle_bob___alle_tiders_helt-4381
den var da helt god. Bagefter tog vi på burger king og spiste. Hjemme opdagede vi at Emil var kommet hjem med kun en sko.
Søndag skulle jeg på arbejdee, så jeg tog forbi burger king, og der fandt jeg sørme Emils sko.
Fyraften kl 13, det havde jeg også brug for, det havde været en hård dag.

July
30
2012

Uge 30. Den 26 Juli - 1 August 2010

Mandag efter arbejde hentede jeg Oliver og Emil, senerer kom mormor og morfar vi skulle i cirkus Benneweis, det havde vi glædet os længe til, vi skulle mødes med Kisser på pladsen, mens vi ventede blev Oliver og Emil malet i hovedet som en pirat, vi blev forsynet med popcorn og vand. Kisser sørgede for hun og min far havde en øl, i pausen sørgede han for hun ikke gik tørstig derfra.
Inden det gik igang kunne de børn der ville ride på en hest, de fik et bælte om maven, så skulle de stå op på hesten når de faldt af, så fik de en flyv tur rundt i mangegen ved hjælp at den snor der sad fast i bæltet. Emil er så lille så han fløj rundt med hovedet ned af, men det syntes han kun var sjovt.
Igen iår blev vi ikke skuffet, der var alt det et cirkus skal have. vi var hjemme ca 21.20
jeg havde fået to figurer til min samling en fra mig og en fra min far. Oliver og Emil fik 1 kortærmet bluse, og et lyssværd. og to kæmpe sutter i slik.
Tirsdag havde fri fri, så vi sov længe. Torsdag havde jeg også fri, men der kom Oliver og Emil lidt afsted og jeg slappede lidt af hjemme. Fredag havde jeg sent fri, da vi kom hjem tog Mikael på arbejde, vi hentede mad fra grillbro grill, og så disney og spiste chips, senere kom Jes og Nicole.
Lørdag skulle jeg arbejde hjemme legede Oliver og Emil med Nikole, de var også over ved naboen.
Søndag havde jeg fri, det var nu dejligt med en fridag i en weekend, søndag lavede vi ikke det storer mest afslapning.

July
30
2012

Uge 29. Den 19 - 25 Juli 2010

Mandag havde jeg fri, Oliver, Emil og jeg tog i Danfoss univerce, der fik vi købt et spil klodsmajor, som vi fik spillet lidt, da vi kom hjem.
Tirsdag skulle Oliver og Emil i ferie børnehave, 3 uger skal de værer der.
Torsdag aften hørte vi pludselig en velkendt klokke ude fra vejen, ismanden, det var ved at værer lang tid siden vi havde købt is der, så jeg fik hentet to pakker is.
Fredag fik jeg hentet børn, også tog vi til Haderslev, til aften fik vi hamberryg, det var godt, så så vi Disney som vi plejer.
mormor og morfar har fået to gynger og en stor rutsje bane ude i haven.
Lørdag tog vi mod Roskilde. For morfar havde et gavekort han havde fået af os til jul, det var til en rundt flyvning på 45 min.
De havde barer en god tur, Oliver ville styrer flyet, der måtte han nu ikke,Emil ville hører hvad for et fly de skulle prøve næste gang. Emil var også overbevist om at han kunne se legoland fra flyet, hmm Emil legoland ligger i Billund ikke Roskilde eller København.
www.airwork.dk
Imens morfar var ude og flyve med Oliver og Emil, ventede jeg med mormor i lufthavnen, mens vi ventede fik vi hilst på Basim fra x factor, det var nu lidt sjovt.
Bagefter tog vi i eksperimentarium.
www.experimentarium.dk
Det var helt sjovt der, vi fik prøvet en masse, men maden var nu ikke værd at skrive hjem om.
Men vi så da en lille varmluft balong blive sat i luften.
vi landede i Haderslev ved kl 20. Emil kunne jeg lægge i seng, Oliver ville se tegnefilm.
Jeg tog hjem for jeg skulle arbejde søndag. Mikael havde besøg af Jes og Nicole. Søndag da jeg kom hjem, kom mormor og morfar med Oliver og Emil, de havde hygget sig. Efter en smak tog de så til Haderslev og vi fik lidt brød, også var det snart senge tid til Oliver og Emil.

July
30
2012

Uge 28. Den 12 - 18 Juli 2010

Mandag havde jeg fri med Oliver og Emil, vi var en tur på biblotek.
Tirsdag kom Oliver ind til Kisser, han skulle passes der resten af ugen, da sfo havde lukket.
Fredag var det så varmt, så jeg havde en lille sodavand is med til Emils børnehave, de var kun 11 børn og 3 voksne, pga de fleste havde ferie i den her uge.
Om aftenen fik vi set disney sjov.
Lørdag skulle jeg på arbejde, morfar kom og sov ved os fra lørdag til søndag, vi fik en oksesteg med flødekartofler.
Søndag skulle jeg arbejde til kl 15, da jeg kom hjem tog morfar hjem, for de fik besøg af Edel og Jørgen. kl 21,15 tog Mikael på arbejde, og jeg fik set Beverly Hills 90210 på dvd.

July
30
2012

Uge 27. Den 5 Juli - 11 Juli 2010

Endnu en varm sommer uge. Vi fik ikke lavet så meget når vi først kom hjem, men vi fik da grillet en del.
Torsdag besøgte vi Betine vi hentede nogle pølser, vi havde bestilt, 20 stk til os 20 stk til mine forældrer.
Hun lavede pandekager til os, så vi spiste sammen inden vi tog hjem.
Fredag tog vi mod Haderslev, vi fik pizza om aftenen. Oliver og Emil så disney med mormor og morfar.
de fik chips, jordbær, gullerod stænger med dip.
Jeg var i biffen os se Twilight eclipse
www.eclipsethemovie.com
Den var rigtig god, glæder mig til dvden.
Lørdag var vi ude og kører i morfars nye bil, vi var i vesterskov, og på min gamle skole Hjortebroskolen, der legede Oliver og Emil på legepladsen, hjemme så de en dvd og legede inden vi tog mod Als.
Der havde vi besøg af Jes og Nicole, de fik leget godt, og vi fik grillet. Om aftenen så vi en dvd film click hed den.
Søndag var det barer en dovne dag, andet kunne man ikke i den varme. kl 20 tog Mikael på arbejde, han er startet i Vojens ved noget der hedder best seller, der skal han værer i natte vagt en måneds tid.

July
30
2012

Uge 26. Den 28 Juni - 4 Juli 2010

Mandag var Oliver til ørelæge, for at se om alt var som det skulle værer efter han fik dræn ud, vi fik en ny tid til august. Vi var hjemme ved Marianne og Jan, hvor vi fik en bolle og sodavand og kaffe til mig.
Tirsdag kom jeg til at møde på arbejde på min fridag, ikke første gang, men de kunne da bruge mig.
Så torsdag fik jeg en ny fridag, Oliver og Emil kom afsted og jeg slappede lidt af inden jeg fik slået græs og fik sat pool op på 5000 liter, det tog sin tid at fylde.
Fredag kunne vi indvi pool, der var Oliver og Emil det meste af dagen. Oliver naboen kom også over, tog hjem til spise tid, vi fik bestilt pizza fra Havnbjerg, om aftenen så vi disney sjov, Emil sov sig fra det meste, men vågnede til at se de sidste 15 min. Så han fik også lidt chips og jordbær.
Lørdag var vi det meste af dagen i haven og om aftenen grillede vi, Oliver og Emil er blevet godt sol brune.
Søndag kom Betine, Lasse og Line forbi, børnene fik leget ude og inde, de tog hjem efter en 4 timer. Emil fik noget pap med til hans børnehave, som de kan tegne på, det er fra Betinas arbejde Linak.
vi tog hjem til Kisser, vi havde Soffy med, så kunne den lege med Sharla.
Da vi kom hjem fik vi grillet igen, også var det i bad og godnat

July
30
2012

Uge 25. Den 21 - 27 Juni 2010

Mandag var vi en tur i skoven med Soffy, vi havde lidt madpakker med, og de fik leget lidt.
Tirsdag var vi inde og se Nordborg børnehave, de skal Oliver og Emil hen i uge 29 - 31.
Onsdag var der sankt hans, så der var vi ved danfoss univerce, Betina, Lasse og Line, og hendes forældre var der også, det var en god dag og godt vejr. Børnene fik lavet heksebryg med heksen Poxi.
Søs Fenger var og synge.
Vi havde mad med hjemmefra pasta salat og pølsehorn.
Vi fik en is derinde, pludeselig var kl 21 og bålet blev tændt, da vi skulle hjem, tog det sin tid at komme ud, der var godt nok mange folk der, vi var hjemme kl 22.
Torsdag var vi til ridning, det var sidst gang inden de holder sommerferie, vi var en tur i skoven og rundt om den gamle springbane.
Fredag var vi i Haderslev og se karneval optog, vi havde morfar med derhen, det var sjovt at se igen.
Vi sluttede af på mågen inden vi tog hjem, hjemme besøgte vi Kisser, om aftenen var der disney sjov.
Lørdag var vi til fødselsdag ved Lasse og Line.
Line fik littel Pet shop
Lasse fik Police force
Vi fik boller, lagkage og kagedame
Til aften grillede vi, der manglede ihvertfald ikke noget.
til desert is og en slikpose til børnene, kl 22 var vi hjemme, så de var godt trætte.
Søndag var vi et hurtigt smut til ringridning, vi prøvede en karusel, og så var de ellers på hoppeborg, de fik en ny halskæde inden vi tog hjem.
Om aftenen kom vi pludseligt i tanken om at vi havde 1 års bryllupsdag, så jeg fik taget det bryllupskage op af fryseren, som jeg havde frosset ned fra festen, det fik vi om aftenen.

July
30
2012

Uge 24. Den 14 - 20 Juni 2010

Mandag var vi bare hjemme, jeg var lidt aktiv herhjemme. Tirsdag tog vi til Dybbel banke, Oliver og Emil fik en halskæde, vi fik spist lidt mad derude. Vi tog et smut forbi Sønderborg biblotek inden vi tog hjem. Oliver og Emil fik set lidt dvd, jeg fik læst min bog true blood.
Senerer skulle Oliver og Emil til frisør.
Onsdag var vi i Haderslev og besøge mormor, vi var på Haderslev museum, de havde blandt andet en udstilling om døden, den var helt spændende.
Oliver fik et lille fly, Emil en tavle, der var ingen kridt med, men hun fandt et lille stykke til ham. bagefter besøgte vi deres far på arbejde, han viste ikke vi kom, så vi kom i hans pause.
Bagefter tog vi til Haderslev dam og fik lidt at spise, vi sluttede at med en is og en tur i ti kr butikken, inden vi tog hjem. Torsdag tog vi i univerce med madpakker, vi var der 3 timer, inden vi tog hjem. Hjem og slappe af, inden vi skulle til ridning, vi var ude i det fine vejr. Lige nu er Oliver og Emil de enseste to på holdet.
Fredag var vi hjemme, om aftenen fik vi set disney sjov, som vi plejer. Lørdag var vi et smut i pøl, til traktor og fly træf, vi vandt et hvem er hvem spil og 3 kaffe kopper i tompola, der var vi heldig.
Vi fik set på traktor og fly, det var helt spændende.
Søndag tog vi til legoland med Mormor og Morfar, Betina, Lasse og Line, vi havde selv mad med hjemmefra og drikke varer, vi var der fra kl 11 til kl 18, jeg må seige to dage skal man bruge der hvis man skal prøve det hele, men vi fik da prøvet en del, der var en karusel Emil var for lille til, det hjalp heller ikke han stod på tær, vi var heldig med vejret, de byger de habde lovet kom da vi var på vej hjem, vi var hjemme kl 21 ca, og der var børn glade for at se deres seng.

July
30
2012

Uge 23 Den 7 - 13 Juni 2010

Så startede sommerferien, med en kæmpe regn skyld, til middag klarede det op, så der tog vi til Haderselv, vi fik set hvor farmand arbejder ved havnen, vi var i Haderslev dyrehave med morfar.
http://www.sjovforborn.dk/detail.asp?I=1&OID=236&G=Haderslev-Dyrehave
vi så en del rådyr og fik gået i den flotte skov, Oliver og Emil fik leget på legepladsen, til sidst var vi ved damparken, hvor vi fik en is, leget på legepladsen og fik en tur på vandcyklerne, hvor vi fik fodret ænder. Inden vi tog mod Als fik vi lidt brød ved mormor.
Tirsdag tog vi i Danfoss univerce, vi havde mad med hjemme fra, vi fik set det show med professoren der kører hver dag. Imens vi var der, var tv syd og filme.
Vi fik købt lidt slik til disney sjov. Senerer var vi henne og se ved lamgesø spejder, det gik helt fint.
Onsdag var vi på biblotek, vi fik lånt lidt bøger med hjem. Torsdag skulle Oliver have sit dræn ud, det gik godt, vi havde snakket om hvad der skulle ske, så kan var ikke bange, da han vågnede fra narkosen, var det første han sagde, jeg vil trykke på knappen, når vi skal ned, næste gang må Emil.I byen var der markeds dag, vi fik købt en lave lampe til 20 kr, og de fik fisket en pakke i fiskedam, vi var på mågen og så var det hjem og slappe af. Om eftermidagen var vi til ridning, vi var de eneste der var der, det gik godt.
Fredag besøgte vi Kisser, vi var på biblotek og nede og se ved festival, vi var udenfor pladsen, vi fik en sodavand donuts. Oliver og Emil fik en sej tatovering, det får de jo hvert år. Til sidst delte vi en boks med nudler og forårs ruller fra kina grillen.
Om aftenen kom Nichole og Jes på besøg, vi fik set disney sjov og spist slik og chips.
Lørdag tog vi i skoven med Soffy, der var vi et par timer, så fik vi handlet i kvickly inden vi tog hjem. Om aftenen fik vi millinbof med salat, og pandekager med is til decert. Søndag var vi i univerce inden Nichole og Jes tog hjem, resten af dagen slappede vi barer af.

July
30
2012

Uge 22. Den 31 Maj - 6 Juni 2010

Mandag havde vi fri, Oliver ville købe bakugan, for hans spare penge, men hold da op, de ved nok hvad de skal have for det, han havde sparet det meste op, jeg lagde lidt oveni. 
Vi tog til Vollerup til en legeplads, man kunne se lidt på nogle dyr, og lege på en legeplads, til sidst fik vi en is i solen, bagefter var vi ikke klar til at tage hjem, så vi tog til Sønderborg slot, hvor vi fik gået meget på trapper. Oliver og Emil fik en lille bil i butikken, jeg fik også købt en ting til Betina. vi kørte forbi den gyldne måge på vej hjem, Oliver og Emil fik en happy meal, så var den tur fuldendt.
Tirsdag havde vi også fri, vi tog i danfoss univerce, det var barer godt vejr, vi fik leget en masse, og fik fik sørme også en is idag. Til sidst fik Oliver og Emil narret mor her til at købe en lille fjernstyret robot til 200 kr, så skal vi heller ikke bruge penge der de næste gange vi er der. Bagefter vi vi hentet Soffy, og tog til stranden med hende, det nød hun.
Onsdag kom Oliver og Emil afsted, jeg tog til Sønderborg med Marianne, jeg fik morgenmad ved hende, i Sønderborg fik hun købt fødselsdags gave til Jan, jeg fik købt til Lasse og Line.
Efter en fransk hotdog, tog jeg hjem efter børn.
Torsdag var Oliver og Emil barer trætte, de ville ikke engang til ridning.
Fredag var jeg til samtale i Olivers skole, jeg fik at vide, at han havde svært ved at dele med de andrer børn, og vente på tur, jeg spurgte om hans klasse lærer ville læse det der minne pas vi fik lavet, men det ville hun ikke, håber han finder sin plads der, han er jo en dejlig dreng.
Om aftenen fik vi pandekager, og så disney.
Da Oliver og Emil var kommet i seng, fik jeg en opringning, som der hjalp meget på humøret, godt at snakke med en der kender Oliver som han er.
Lørdag fik vi aflaveret Soffy
www.nord-als-ark.dk
Der skulle hun passes mens vi var i sommerhus i Bork, med Allan Britta og Bent
Charlotte Kenneth og August
Mormor og morfar var der også, men de sov der ikke, vi fik gået en lang tur, og børnene fik leget, om aftenen grillede vi. Søndag fik vi igen gået en lang tur, og fik prøvet de forskellige legepladser, dem var der mange af, vi fik lidt at spise, også var det mod Als igen. Godt Oliver og Emil kunne se dvd på bagsædet, så var turen ikke så lang for dem. Hjemme fik jeg ryddet op. Mormor og Morfar kom for vi havde solgt vores tv til en fra min fars arbejde, også havde vi købt et af mine forældrer.
Vi fik hentet Soffy, hun havde haft det godt.

July
30
2012

Uge 21. Den 24 - 30 Maj 2010

Onsdag havde Mikael fødselsdag 42 år , vi fik varme rundstykker om morgenen.
Og han fik en trøje og en kort ærmet bluse af os.
Om aftenen fik vi lamme bøf med kartoffel både og salat.
Til sidst lagkage.
Torsdag var Oliver og Emil til ridning, det gik fint indtil en hest kom til at trampe mig på foden, aldrig har jeg skreget så højt, av, pokkers hest.
Fredag havde jeg fri, Oliver var til ørelæge, den 10 juni, skal det sidste dræn ud.
Jeg var til lægen med min fod, intet brækket.
Om aftenen så vi disney og all stars finale Julie vandt.
Lørdag tog jeg og børn til Haderslev, Mikael havde det dårligt så han blev hjemme, han havde kastet op om natten, og havde det stadid dårligt lørdag morgen, vi skulle til Odense, til familie fest, vi fik først noget godt at spise.
Børnene legede alle sammen, og de fik set lidt tegnefilm. Bagefter var vi hjemme ved Birgit og Frede, vi fik kage og kaffe, og til sidt noget brød.
Det var en rigtig god dag. Vi nåede til Haderslev, så vi kunne se melodi grandprix.
Tysklans vandt, Danmark blev plads nr 4.
Søndag tog vi til Als igen. Oliver og Emil fik leget ved naboen og set lidt fjernsyn, jeg fik vasket tøj og fik gjort rent.

July
30
2012

Uge 20 Den 17 - 23 Maj 2010

Vi har haft godt vejr det meste af ugen, så Oliver og Emil var ude og lege det meste af dagen, efter de kom hjem.
Torsdag var jeg til læge, for at blive undersøgt omkring celle forandring, så er det overstået.
Om eftermiddagen, var vi nede og fodrer ænder, der var ingen hissig svaner der idag, bagefter var vi til ridning, vi var i skoven idag.
Fredag fik vi lavet hjemmelavet burger. Om aftenen så vi disney sjov i stuen, og all stars i soveværelset, Oliver og Emil faldt i søvn til det, så dem kunne jeg bærer ind i egen seng.
Lørdag var vi ved Nordborg slot og gå med Soffy, hun  fik jagtet ænder helt ud i vandet.
Søndag kom mormor og morfar, de var med i danfoss univerce.
Vi fik en is og noget at spise derinde. Vi havde en rigtig god dag. Man bliver helt som et legebarn, når man er der. Hjemme fik vi kaffe inden de tog hjem.
Jeg fik set paradice hotel.
Det var så den uge.

July
30
2012

Uge 19. Den 10 - 16 Maj 2010

Jeg har ligget syg det meste af ugen, så det meste af ugen foregik på sofaen, med at se desperate hauswife på dvd.
Torsdag fik jeg bagt boller og 2 kager.
Fredag havde jeg det lidt bedrer, så jeg meldte mig rask igen. Vi var på biblotek, fik lånt nogle bøger hjem, og fik handlet ind til Olivers fest.
Om aftenen fik vi set disney sjov og all stars.
Lørdag fejrede vi Olivers fødselsdag lidt forsinket.
Vi fik besøg af
Mormor og Morfar
Kisser
Betina, Lasse og Line
Michael
Inga

Oliver fik
en fjernstyret bil
bog lademands leksikon for børn
legoklodser
et par bukser med en pung
2 fodboldmål
en fodbold
penalhus med navn og farveblyanter

Oliver fik også en masse aflagt tøj der så ud som nyt.
Vi fik boller, lagkage og speiderman kage, folk blev vist mætte. Børnene var på skatte jagt, Oliver elsker jo skatte kort, dagen gik godt. Kl 17 var alle taget hjem.

Søndag dovnedag biggrin.gif, men Oliver fik lavet sin tryllekasse færdigsmile.gif

July
30
2012

Uge 18. Den 3 - 9 Maj 2010

Mandag havde jeg fri, der havde Oliver 1 dag i sfo på Oksbøl friskole. det gik godt, vi var lidt derhenne, men han fandt hurtig en at lage med, så sagde jeg til ham vi ville kører, ja bare gør det sagde han, så han skal nok klarer sig. Torsdag fik jeg sendt en gave til min mor, til mors dag på søndag.
Oliver og Emil var til ridning, det gik helt godt. Fredag havde Oliver fødselsdag. Det blev holdt i SFO, det gik fint. vi fik speiderman kager og slik poser.
Om aftenen fik vi pandekager, Jes kom lige til disney sjov, bagefter var der all stars, lørdag skulle jeg arbejde selvom jeg havde det dårligt, da jeg kom hjem kl 13, gik jeg direkte i seng, Oliver og Emil så lidt tegne film inde ved mig lidt af tiden, men ellers blev jeg i sengen til søndag morgen, hvor jeg igen skulle på arbejde, jeg kom afsted, det gik lidt bedrer.
Hjemme fik vi grillet, og fik set lidt paradice hotel.

July
30
2012

Uge 17 Den 26 April - 2 Maj 2010

Mandag havde jeg en fri dag. Oliver og Emil kom afsted, og vi kom til Tyskland med min far for at handle lidt, vi fik handlet lidt mad hjem og til i grænse butikken.
Tirsdag var vi til samtale i Olivers børnehave med Majbritt og Olivers nye klasse lærerinde, det gik godt Oliver fik meget ros, men han er også en dejlig dreng, stædig men dejlig, de har ihvertfald en udfordring i ham på Oksbøl friskole. Oliver fik afleverret sin gave til Majbrit. Han havde holdt indholdet hemmeligt.
Onsdag skulle Oliver til afslutning fest i lilleskov børnehave, men før han kunne tage afsted, skulle hår og tøj jo lige sidde rigtigt, han var nu også flot, da han tog afsted. Hjemme holdt vi en fest med Emil, Pitabrøs, børnechampange og chips, kl 19 hentede vi Oliver.
Der havde de fået kulørte velkomst drinks pita brød, frugt stænger og discotek.
Det havde været en god dag, vi fik hans mappe og alle ting med. Oliver fik en fin rose med et kort, hvor der stod.

Du er en god kammerat, du er meget sød at lege med, du er god til at bygge med storer klodser, du er god til at hører historie, du er god til at lege med bejamin, christian og elias, du er god til at hoppe på et ben, du er god til at tegne skattekort.
Du siger selv, du er god til at stå stille på et ben, din bedste ven i børnehaven er elias.

 Torsdag var vi til ridning, de fik redet både ude og inde. Fredag havde jeg fri, vi var et smut i Danfoss univerce, der var vi ca 2 timer, vi tog hjem, da det trak op til regn. Lørdag havde vi en slap af formiddag. Om efter middagen kom mormor og morfar, så tog vi til fest i by. Oliver og Emil fik prøvet mange karuseller, de er nu ikke bange af sig, de var også oppe i en jeg ikke rigtigt turde, så tog far og morfar en hver, så gik det, radio bilerne og hoppe borg og tog blev også prøvet. De fik en pakke i fiske dammen, og en lykke pose hver, til sidst fandt vi en halskæde også havde vi gjort det godt. Søndag tog vi hjem til Kisser med morgenmad, hun ville passe børn og hund, vi skulle til konfirmation i Haderslev ved Jesper.
Det var en god dag, vi fik noget godt at spise, og sådan en dag går jo hurtigt, det blev holdt i haven i telt, vejret var fint. Vi var hjemme ved kl 20, også var det godnat til Oliver og Emil

July
30
2012

Uge 16. Den 19 - 25 April 2010

Tirsdag var vi oppe på Olivers skole Oksbøl friskole.
De skal starte 8 drenge og 8 piger i hans skole, så det er jo perfekt.
Oliver skal starte på orange hold, det blev også nævnt, at nu er de jo skole elever, de fik taget klasse billede.
Vi kom over i sfo en til lidt kaffe, te, kage og frugt.
Det var hyggeligt, jeg tror det er en god skole.
Bagefter tog vi hjem til nem aftens mad.
Torsdag havde jeg fri, vi var i Sønderborg, Mikael fik søgt arbejde, vi fik besøgt Marianne og Jan, det var hyggeligt, vi kom ikke til ridning idag.
Oliver fik lavet sin gave til Majbrit færsig.
Fredag kom Jes og Nicholle. Vi fik tøm fryseren til aftensmad, for jeg viste ikke de skulle spise ved os idag, børnene fik leget en del ude, og fik spillet nintendo wee, den har de ikke haft fat i længe. Senerer var der disney sjov og all stars.
Lørdag skulle jeg arbejde til kl 13, da jeg kom hjem fik jeg lavet lidt husligt, børnene legede bare ude og inde uden problemer, der blev spillet meget wee.
Om aftenen da børn var i seng, så vi en dvd
Anti Christ
www.antichristthemovie.com
Det var den underligste film jeg har set længe, nu havde man bare hørt så meget om den, så jeg var nysgerrig.
Søndag var jeg på arbejde til kl 15. Jes, Mikael og børn tog i danfoss univerce.
Da jeg kom hjem lavede Jes mad, gryderet med ris, det var nu rart at have lidt fri, selv opvasken blev klaret. Så kunne jeg se Paradice hotel 2010 på tv3.
Det kan jeg godt lidt at se om søndagen.
Jeg fik startet på en ny bog luftkastellet der blev sprængt.

July
30
2012

Uge 15 Den 12 - 18 April 2010

Mandag var det fridag, vi havde besøg af Beth, der fik vi nye opgaver til Hipp og Hopp. Bagefter tog vi langs og fodrede ænder, vi blev jaget væk, fra det første sted vi var, af en gal svane, den havde nok unger et sted sådan som den var sur.
Tirsdag kørte Mikael mig på arbejde, for Emil skulle til tandlæge med hans blister, bagefter fik vi set på en bil, og fik købt ny hunde smor til Soffy.
Onsdag havde jeg fødselsdag 29 år, jeg skulle arbejde til kl 13, så jeg havde kage med, idag var 1 dag vi skulle møde ind på mølleparken, det kræver nu lige lidt tilvænding. Efter arbejde, skulle vi til møde med Hipp Hopp, der havde de besøg af nogle der viste nogle forsøg, man kan lave hjemme. Torsdag var vi til ridning, bagefter var vi på legepladsen, inden vi tog hjem og lavede mad.
Fredag fik vi besøg af Jes. Han skulle hjælpe Mikael i weekenden i garagen, om aftenen kom der ikke disney sjov pga de sendte om dronningens 70 års fødselsdag. Men vi så en dvd UP hed den, den er helt god, vi fik chips, vindruer og jordbær. Lørdag besøgte vi Christian, vi var der kl 10, der fik Oliver og Emil leget med ham nogle timer. Kl 14 kom mormor og morfar, vi skulle holde min fødselsdag. Af Mikael og børn fik jeg et pandora vedhæng, at mine forældrer fik jeg desperate houswife sæsong 5 på dvd.
Vi fik lidt kage hjemme ved os, senerer tog vi mod Sønderborg til jensens bøfhus.
http://www.jensens.com/soenderborg
Oliver og Emil fik kyllinge nugget og pomfritter.
Vi andrer 5 fik gourmt menu, det bestod af rejecocktail, whiskeysteak og vi valgte så tag selv soft ice.
Vi kunne vist alle snart trille der fra. Det var hyggeligt, Oliver og Emil fik leget i deres legerum. Bagefter tog mine forældrer til Haderslev, vi tog hjem, fik Oliver og Emil i seng, og så en dvd film.
Søndag tog vi på Danfoss univerce, vi tog afsted med Betina, lasse og Line, det var hyggeligt, vi var i den blå kuppel, og vi fik næsten set det hele, vi fik lidt pomfritter derinde, også efter vi havde set en professer lave nogle sjove forsøg, tog vi hjem, vi fik handlet på vej hjem. Om aftenen fik vi en god culotte steg

July
30
2012

Uge 14 Den 5 - 11 April 2010

Tirsdag havde jeg fri, der fik vi besøg af Beth, hun havde nogle nye opgaver med fra Hipp Hopp.
Onsdag kom Oliver og Emil i børne have igen, efter påakeferie, det gik fint, de ville gerne afsted. Torsdag var vi først til ridning, vi var en tur gennem skoven, bagefter var vi i Emils børnehave, vi skulle hører Emil og de andrer børn symge, de sange de skal spille ind på en cd, de var rigtigt gode. De sang bland andet fætter Mikkel og bim bam busse jeg er en hale tusse, de sange er Emil god til. Fredag fik vi besøg af Jes og hans datter Nikole.
Vi fik en god steg til aftens mad, og fik set disney sjov, lørdag var jeg på arbejde til kl 15, Mikael og Jes, var igang i garagen med at arbejde, Oliver og Emil var i gode hænder. Til aften fik jeg lavet frikadeller, det kunne de lige have, så kom alle børn i bad, også kunne de se en tegnefilm ice age 3, Søndag var jeg på arbejde til kl 13 pga sygdom. Da jeg kom hjem stod det på dovneri og færdig lavet pizza. Efter vi havde spist skulle Nikole og Jes hjem, det havde været en hyggelig weekend, dem kan man godt have besøg af en anden gang.


Daisy blev 3 år om fredagen biggrin.gif

July
30
2012

Uge 13 Den 29 marts - 4 April 2010

Mandag til onsdag havde jeg fri, mandag og tirsdag var det bare så dårligt vejr, så vi gad ikke andet som at dovne hjemme.
Onsdag var vi på biblotek, vi fik spillet bord fodbold til den storer guldmedalje, bagefter tog vi  ind og besøge Kisser, bagefter tog vi i nørreskov på motorik banen, Soffy var også med, vi havde madpakker med.
Vi fik prøvet motorik banen, Oliver kunne rigtigt vise hvordan man skulle, han kunne også vise hvor hans ven Elias havde tisset, da de havde været der med børnehaven.wow.gif
Oliver fortalte mig en masse om skoven, blandt andet at fugle sover med åbne øjne, det viste jeg ikke.
Da vi kom hjem var vi godt trætte.
Torsdag var der ingen ridning pga helligdag. Fredag var vi i Dybbel, jeg havde lokket Betina og børn derhen til gratis is smagning, men det var slet ikke det vi havde forventet, vi kunne knap nok få en smags prøve, men isen var da god så jeg købte to slags.
www.frydendal-ismejeri.dk
Vi var så i Sønderborg og besøge Michael, vi var på den lokale legeplads med Inga, og vi fik plukket en masse små blomster, bagefter spiste vi på kirkens kord hær.
Om aftenen var der disney som vi plejer at se.
Lørdag var jeg på arbejde til kl 13, efter arbejde tog jeg ind til kvickly efter arbejds sko, oliver og emil fik også nye sko.
Søndag havde jeg fri kl 15, da jeg kom hjem gik jeg igang med min lamme kølle, den blev god, det var første gang jeg lavede det.

July
30
2012

Uge 12 Den 22 - 28 Marts 2010

Mandag var der gymnastik afslutning, det stod på hygge, og buffet med kage, slik og popcorn og boller.
Så der blev ikke spist meget aftensmad. Onsdag var vi til netværksmøde, der snakkede vi om børn og lærning. Torsdag var vi til ridning, vi red rundt i hallen, men det blev også til en tur rundt om springbanen. Fredag havde jeg fri, men børn kom i børnehave aligevel, Oliver skulle til påskefrokost i børnehaven. Og de har fri hele næste uge. Mikael og jeg besøgte Michael og Inga i Sønderborg. Michael havde købt påskeæg til børnene med en lille bamse, de blev mest glade for bamsen, af Inga fik de en speiderman bluse, den ville de have på med det samme da de fik den, da vi kom hjem.
Vi spiste på kirkens korshær inden vi tog hjem.
Om aftenen så vi disney og x factor.
Lørdag skulle jeg arbejde, da jeg kom hjem havde vi besøg af mormor og morfar, Oliver og Emil havde fået undertøj i år istedet for påskeæg, det var rigtigt dejligt syntes jeg.
Vi skulle om til idrætshallen til gymnastik opvisning, det gik godt, der var cirkus tema, så de havde deres klovne dragt på.
Bagefter fik de en sodavands is.
Der kom et hold fra en efterskole de var 200 mennesker på holdet, de var bare gode, Oliver og Emil var helt vilde.
Til sidst var der udmarch, så kunne vi komme hjem. Mormor gav pizza for morfars penge, det var lækkert.
Senerer så vi den storer x factor finale, hvor Thomas vandt, det var nu Tine jeg stemte på.
Søndag kom jeg for sent op, da jeg ikke havde stillet uret, jeg havde fået at vide det var sønsag nat det skulle stilles og ikke lørdag nat som jeg skulle have gjort, men jeg kom da på arbejde, lidt for sent, men jeg kom derhen, da jeg kom hjem blev der ryddet lidt op, soffy var ude en tur, også var der afslapning for resten.

July
30
2012

Uge 11 Den 15 - 21 Marts 2010

Mandag havde vi fri, Emil skulle til tandlage, det gik fint, men vi skulle til at passe på ikke alt det saft, på vej hjem fik vi handlet, vi købte også et ludo soil, som vi fik afprøvet hjemme. Emil besluttede idag, at han ikke ville have ble på mere.
Onsdag var vi til netværksmøde på nordborg skole, det handlede om børn og leg, vi kom blandt andet til at snakke om de lege vi legede som børn. Torsdag havde vi det dejligste forårs vejr, alt sne er væk endeligt, vi var til ridning, det blev til en god tur gennem skoven,
Fredag var Oliver og Emil til frisør, så er de fine igen,  vi havde besøg af Jes hans mor og hans datter, de spiste ved os, det var hyggeligt.
Bagefter så vi disney sjov og x factor.
Lørdag fik vi besøgt Kisser og hygget hjemme, vi var et smut i kvickly, jeg fik købt en dvd film Twilight new moon.
www.twilightthemovie.com
Jeg fik hentet mit pandora armbånd ved lillians guld og sølv, det var til rep, det fik en ny lås.
Søndag var vi omme ved Kim og Gitte Oliver og Emil fik leget med deres børn, det var også hyggeligt.

July
30
2012

Uge 10. Den 8 - 14 Marts 2010

Mandag havde jeg fri, der skulle Oliver til ørelæge, så vi var alle i Sønderborg, det ene dræn sad stadig i, så hvis det stadig er i ved næste kontrol, så skal det tages ud. Bagefter tog vi ind til kirkens korshær og fik morgen mad, min far kom forbi med en støvsuger, jeg havde købt i netto, eller han havde købt den i 1 omgang. På vej hjem fik vi købt en cykel hjelm til Emil. Vi var inde i petworld og kigge også. Om aftenen var der gymnastik.
Tirsdag var Oliver og Emil i børnehave, så der fik jeg lavet lidt hjemme. Onsdag fik jeg afleveret part light ting til Marianne, inden jeg tog hjem. Torsdag var Oliver og Emil til ridning, det gik fint idag, Emil havde jo sin fine drage hjelm, vi var også lidt udenfor og ride.
Fredag fik vi besøg af Betine, Lasse og Line, vi fik pandekager til aftensmad, og chips og påske æg til disney sjov, da de tog hjem, så vi x factor. Lørdag besøgte vi Pia og hendes børn, det blev et langt besøg, Soffy fik leget med sin farmand Obi, vi blev indviteret på god mad frikadeller, og is bagefter. Vi var hjemme omkring kl 21,30. Så det havde været en hyggelig dag. Søndag tog vi på kræmmermarked. Betina og børn var der også, børnene fik popcorn og sluch ice, jeg fik en pandekage, de fik leget på hoppborg. og vi fik købt lidt tøj, der var billigt tøj der. jeg fik købt nogle bukser til mig selv bland andet.
www.inges-gaardbutik.dk

July
30
2012

Uge 9. Den 1 - 7 Marts 2010

Mandag var Oliver og Emil til gymnastik. Onsdag skulle vi med Hipp Hopp til naturskolen
http://www.skovognatur.dk/Ud/Beskrivelser/Soenderjylland/NoerreskovenAls/Nordals-Naturskole
Oliver havde været der om formiddagen med børnehaven, så han kunne lige vise os vej, det sidste stykke. Vi fik set på udstoppede dyr, og set på skoven og mus i fælder, det var de fælder der ikke slår mus ihjel.
inde i hytten lavede vi en træ mus og fik cacao.
Oliver fik en gave en kortærmet bluse med Hipp og Hopp. da vi har været 20 uger i projektet.
Da vi fik opgaverne tog vi hjem, da Oliver og Emil var trætte. Hjemme kunne jeg ikke forstå hvorfor Daisy ikke kom hjem, sidst jeg så den var tirsdag morgen, Mikael kiggede i garagen, og der var hun i fyr rummet.
Torsdag var vi til ridning, det gik fint. Emil var barer ikke så meget i hopla, det var fordi han skulle låne en hjelm, jeg fik ham endeligt overbevist om af jeg ville købe en ny til ham, når vi skulle til Sønderborg mandag.
Fredag havde vi fri.
Vi var det meste af dagen i haven, da det var sådan et dejligt forårs vejr, det meste af sneen var væk, og haven var grøn, så jeg fik vasket have møbler, men om aftenen, væltede det ned med ane igen, men vi hyggde indefor med disney og x factor.
Lørdag da jeg skulle på arbejde, blev jeg nød til at gå ind til bussen, da der var kommet så meget sne. 48 kr for at komme til Sønderborg føj.
Jeg blev hentet af mine forældrer, de skulle passe børnene, mens vi skulle til 40 års gødselsdag i Flensborg
www.gnomenkeller.de
Det var en god fest, vi fik noget godt at spise.

Salat bar
okse bøf med bagt kartoffel
Is med frugt i noget rom.

Vi var hjemme kl 1.30

Søndag stod det på indkøb, rengørning og afslapning.

July
30
2012

Uge 8 Den 22 - 28 Februar 2010

Ferie uge.

Mandag var vi i Olivers børnehave og snakke med Birthe
Marte meo terapeut
www.martemeo.dk
Majbrit var der også. Oliver og Emil legede imens vi snakkede. Bagefter var Oliver ca 1 1/2 time inde og lave opgaver, han blev filmet selvfølgelig.
Det var en rigtig god dag. Vi havde bagefter besøg af mormor og morfar, og om aftenen var der gymnastik, så Oliver og Emil var godt trætte. Onsdag var vi to timer på biblotek inden vi skulle ind til Olivers børnehave, vi fik afklaret at Oliver er skole klar, nu skal mor her bare også blive skole klar. Enten skal Oliver på østerlund eller Oksbøl friskole, uanset hvad tor jeg det bliver en god skole.
Torsdag besøgte vi Michael i Sønderborg, vi spiste middag på kirkens korshær spagetti og million bøf, så var det ridning, det gik helt godt, den her gang. Fredag lavede vi ikke det helt storer, men som vi plejer var der selvfølgelig Disney sjov og x factor. Lørdag tog vi mod Haderselv efter vi havde fået morgen mad, der var vi nogle timer inden vi tog mod Odense, vi skulle se
Disney on ice.
Det var en rigtig god forestilling  vi så mange kendte disney figurer på skøjter. Oliver og Emil fik to kortærmet bluser hver og en musik cd. Og selvfølgelig popcorn og noget vi troede var slush ice, det smagte ikke specielt godt, men de fik da et pænt kop med hjem. Efter vi var blevet underholdt godt i 2 timer, tog vi til Haderselv, vi fik aftensmad aspards suppe til os og pomfritter og pølser til børnene. Da Oliver og Emil kom i seng kunne vi se en god film på tv2 eks konernes klub.
Søndag tog vi mod Als, jeg skulle holde lys party, det var helt hyggeligt, selvom der var nogle der havde meldt afbud, selvfølgelig i sidste øjeblik.
Efter nogle hyggelige timer tog folk hjem Oliver og Emil havde leget find med Lasse og Line på værelset.
Det var så den ferie uge.

July
30
2012

Uge 7 Den 15 - 21 Februar 2010

Mandag fik jeg lavet tidlig aftensmad, for børnene skulle jo til gymnastik, men ups nej det er jo uge 7 vinterferie, for de fleste, så det var jo aflyst, men vi nåede ikke at komme ud af døren, så det gik. Men vi havde da en fin fri dag hjemme den dag alle sammen.
Torsdag regnede jeg heller ikke med der var ridning, så vi blev hjemme.
Fredag havde jeg tidlig fri, jeg kørte hjem først for bilen larmede noget, mere som den plejer, den kom ind til hoppy klubben, der var noget ved hjulet der skulle skiftes, så vi lånte farmors bil, til at komme rundt i. Vi kunne låne den til søndag.
Vi fik handlet ind til disney sjov. Da vi havde spist, og Oliver og Emil havde været i bad, så vi disney og x factor son vi plejer fredag.
Lørdag sov vi længe og hyggede. Oliver fik spillet en del computer, vi købte 10 pixiline computer spil i tilbud i kvickly. Om aftenen skulle vi i biograften med Betina Lasse og Line og se

Prinsessen og frøen
www.disney.dk/prinsessen-og-froen

Den var rigtig god, og alle børn sad roligt gennem hele fílmen, bagefter var vi på den gyldne måge. Børnene legede et godt stykke tid der, indtil vi tog hjem, også var det lige på hovedet i seng.
Søndag var vores bil lavet, så vi kunne få den tilbage og afleverer den anden bil. Vi tog med Betina Lasse og Lina i svømmehal, det var hyggeligt, Mikael var ikke med i vand, han havde ondt i halsen.
Bagefter tog vi hjem til Betina, vi fik boller, brød og pølsehorn.
Jeg hjalp hende med at bestille nogle dvd film.
børnene fik leget lidt, inden vi tog hjem.
Vi fik handlet, også var det snart tid til at lave mad. Bagefter hyggede Oliver og Emil med en tegnefilm, og jeg fik læst lidt i min bog. Mænd der hader kvinder.

July
30
2012

Uge 6 Den 8 - 14 Februar 2010

Mandag nåede jeg lige at hente børn, så skulle de til gymnastik, det gik rigtigt godt. Onsdag havde jeg sent fri kl 15, så der tog jeg hjem efter Mikael først, så hentede vi børn, så kunne vi komme til netværksmøde ved HippHopp, det første møde i år.
Vi hørte lidt om sund kost, og fik nogle sunde og usunde madpakker, de var gode.
Da vi kom hjem var vi stadig mætte efter den gode mad.
Torsdag havde jeg fri, sammen med Oliver og Emil, vi lavede ikke det storer, men vi kom til ridning, Emil var ikke oplagt den dag. Oliver var ked af det, da Mette ikke skulle trække rundt med ham, hun havde ondt i halsen, men hun overgav sig da Oliver begyndte at græde, den søde pige.

(hjælp Majbritt, hvordan kan jeg forklarer til Oliver at Mette ikke kan trække rundt med ham hver gang, nogen gange må han nøjes med en anden)

Fedag kom morfar ned, de hentede børn, og hentede mig fra arbejde, jeg skulle lige vente på dem, så jeg tog over til Marianne til en kop kaffe og en god kage, hendes søn havde bagt.
Oliver og Emil havde holdt fastalavn i hver deres børnehave. Emil var peder pan, Oliver var speider man. Emil blev sørme katte konge, det var han stolt af.Da jeg blev hentet der, tog vi til Tyskland, for at hente en seng til Oliver og Emil, de sover på samme værelse, så en køjeseng fylder ikke så meget. Også leger de på det andet værelse.
Sengen blev købt ved Rollo.
På vej hjem, skulle morfar have lidt øl med hjem, jeg købte lidt chips. Oliver og Emil fik lidt pomfritter.
Vi nåede lige hjem til Disney sjov, jeg begyndte at lave mad stegt flæsk med persille sovs, det havde morfar bestilt. Og de fik samlet seng, imens Oliver og Emil så disney og x factor. Vi skulle så have begge de gamle senge ud, Olivers seng endte med at komme ud af vinduet, ellers var den aldrig kommet ud.
Så tog morfar hjem til Haderslev.
Lørdag skulle jeg på arbejde dagvagt, jeg var udlånt til den anden hjemmepleje gruppe, så der var mange veje jeg ikke kendte.
Søndag var jeg i aften vagt, det er bare ikke mig, at arbejde på det tidspunkt af døgnet, men jeg kom igennem aftenen.

July
30
2012

Uge 5 Den 1 - 7 Februar 2010

Oliver og Emil var i børnehave mandag.
Vi var i Tyskland for at hente brændsel hjem, og se på en køjeseng, men fortrød hurtigt vi var taget afsted, der kom bare meget sne.
Så vi kom hjem med forsigtighed, fik læsset af, og fik hentet børn fra børnehave, gymnastik var aflyst den dag pga sne.
Oliver og Emil fik sne fri resten af ugen af os, så jeg kunne nå på arbejde. Tirsdag var vi hjemme og hyggede, onsdag var jeg sent hjemme, hold da op jeg er træt af sne, flot er det, men det er så langsomt at kører i. Torsdag var vi til ridning, Oliver og Emil kom om i kælken og så gik vi frem og tilbage. Det syntes de var sjovt. Fredag kom jeg alt for tidlig afsted om morgenen, jeg troede det var glat, men nej, jeg kunne endda bruge 5 gear, jeg havde næsten glemt, hvor det gear sad henne.
Om aftenen så vi disney sjov og x factor.

Lørdag var vi til forsinket fødselsdag ved mormor i Haderslev. Oliver og Emil fik nogle fine fastalavns dragter af mormor og morfar speider man til Oliver og Peder Pan til Emil. Dem var de stolte af. Kenneth, Charlotte og August, var der også, vi fik noget godt at spise, og fik bygget en snemand, og fik gået en tur.
Vi var hjemme til at kunne se Dansk melodi gransprix

http://www.chaneeognevergreen.dk/

In A Moment Like This

Den danske superstjerne i Rusland, Tomas N'evergreen, kommer hjem til Danmark for at synge duetten 'In A Moment Like This' sammen med Christina Chanee. De mener selv, at deres sang har gode chancer for at komme til tops internationalt.

Vinder sangen.

Der var meget godt musik med.

Søndag fik jeg lavet lidt hjemme, og så stod det på afslapning.

July
30
2012

Uge 4 Den 25 - 31 Januar 2010

Mandag skulle vi have været til gymnastik, men kom det ikke da der var noget galt med bilen, den hang i koblingen, det fik Mikael dog hurtigt styr på. Tirsdag og onsdag gik som de plejer på arbejde hente børn, lave mad, så var den dag hurtig væk. Torsdag havde jeg fri sammen med Oliver og Emil, vi var til ridning, det gik godt, vi var der helt selv, de andrer kom ikke den dag, så det var hyggeligt, og Oliver kom også op på hesten, selvom han ikke ville først, for Mette som der plejer at trække rundt med ham var der ikke, så han stod fint med armene over kors, indtil Jonna hentede Mette ude i stalden, nej tak han skulle ikke trækkes rundt af andrer. Det tog de nu med godt humør.
Om aftenen passede Kisser Oliver og Emil, for vi skulle til Sønderborg, til et møde om stammebørn, adressen var sådan set nem nok at finde, men du vi først kom ind i bygningen. Først kom vi til at gå ind til et bridge klub, så kom vi ind til noget der hed husflid, til sidst blev vi guided på rette vej, det var en spændende aften.
Fredag havde jeg sent fri kl 15, der var kommet rigtigt meget sne igen igen, så jeg var glad for jeg ikke skulle hente børn, det sørgede Mikael for, jeg skulle have været til jule frokost den aften, men turde ikke pga vejret, så det stod på disney sjov og x factor.
Lørdag skulle jeg på arbejde, men ak nej, vi var sneeet inde, heldigvis kunne Majbrit fra arbejde hente mig, så efter at have kæmpet mig op gennem cykel stien, kunne vi mødes ved tangshave. Så vi kom på arbejde, jeg ville ikke ricikerer det samme søndag morgen, så jeg spurgte Betina om jeg måtte sove ved hende, det kunne jeg godt, jeg havde lidt ting med hjemmefra, for vi havde snakket om det om morgenen mig og Mikael.
Ved Betina så vi lidt dvd. Om aftenen fik vi tomat suppe senerer is, vi så støtte indsamlingen for jordskælvs ofrene, eller lidt af det ihvertfald.
Betinas børn sov i den samme seng, så jeg lånte Lines madras og prinsesse dyne, det var pænt af Line, at jeg måtte låne den.
Søndag efter arbejde hentede Betina mig, vi fik lidt at spise ved os som Mikael havde lavet kylling med pommes.
Børnene legede lidt, Betine hjalp mig med at samle legohuset. og så tog de hjem, så var det bad og godnat til Oliver og Emil.

July
30
2012

Uge 3 Den 18 - 24 Januar 2010

Vi startede ugen som vi plejer, med en gang gymnastik, det gik fint, de hyggede, jeg fik læst lidt. Tirsdag hentede jeg tidligt børn, så kunne de komme hjem og hygge lidt inden, vi skulle spise, onsdag gik på samme måde. torsdag var vi til ridning, Emil var ikke så vild med ridning, den dag, for han frøs, det var også kolde, fredag, fik jeg købt fødselsdags gave til mormor, inden jeg hentede børn. Hjemme fik jeg lavet mad mørbrad bøffer med pomfritter og kyllinge nugget til børn.
Også ja disney og x factor.
Lørdag var vi på Nordborg biblotek nogle timer, bagefter tog vi hjem til lidt frokost. Kl 15 skulle vi værer ved Jan og Marianne, til kaffe og spisen, det var en hyggelig dag og aften, vi fik æble kage til kaffe, steg til aftensmad, og is til desert.
Vi var hjemm ca kl 22,30.
Så oliver og Emil sov hurtigt.
Søndag var jeg med Oliver og Emil og Betina, Lasse og Line i svømmehal, efter en svømmetur og sauna tur, tog vi hjem til Betine, der stod det på friske boller, og børnene fik leget lidt merer, da vi kom hjem så Oliver og Emil lidt tegne film, og jeg fik gjort æidt rent. Så skulle der laves mad og smøres madpakker, og pakkes tasker, så nu er vi klar til en ny uge.

July
30
2012

Uge 2 Den 11 - 17 Januar 2010

Ugen startede med to fridage, mandag var børn afsted, da Oliver er til tale pædagod hver mandag, så kunne jeg lave lidt hjemme, Beth var forbi med nye opgaver. om aftenen var Oliver og Emil til gymnastik, tirsdag holdt vi alle fri. Torsdag var vi til ridning, de er ret gode til det efterhånden. Fredag havde jeg tidligt fri, så Oliver og Emil kunne holde tidlig weekend. Og komme hjem til disney og x factor aften.
Lørdag havde vi besøg af mormor og morfar, morfar fik samlet Emils komode, og vi fik kørt til affald væk, blandt andet jule træet, som der stadig var grønt.
Vi fik lidt godt at spise om aftenene, og da Oliver og Emil havde været i bad og kom i seng, så vi en dvd.
Søndag var jeg med Oliver og Emil i svømmehal, det var hyggeligt, hjemme slappede vi af, sådan en svømme tur bliver man søvnig af.

July
30
2012

Uge 1 Den 4 - 10 Januar 2010

Mandag startede vi op med gymnastik igen, det var lidt hårdt ved Emil, han ville heller sidde ved mig, som at værer med. Så han sad ved mig imens jeg læste min bog twilight daggry.
Onsdag havde vi fri. Oliver og Emil hyggede hjemme og jeg fik lavet lidt husligt. Torsdag var vi til ridning. Mikael trak rundt med Emil, for jeg havde det ikke så godt. Fredag havde jeg sent fri, så vi var hjemme til kl 16. men jeg nåede da at lave flødekartofler og lamme bøffer til mad, det var godt.
Senerer stod det på disney sjov og x factor.
lørdag og søndag var jeg på arbejde. Søndag efter arbejde fik vi besøg af Betina, Lasse og Line, det var hyggeligt, vi fik en steg, med brune og hvide kartofler med hvid og rød kål. til en desert en daim kage. Børnene fik leget uden de storer skænderrier. omkring kl 19 tog de hjem, så kunne Oliver og Emil komme i bad og i seng.

July
30
2012

Uge 53 Den 1 - 3 Januar 2010

På årets 1 dag sov vi længe, til kl 10, det var bare en dovne dag. om aftenen fik vi rester af nytårs middag.
Lørdag og søndag skulle jeg arbejde, så den weekend var også hurtig væk.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 180668

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56258201599121sekunder