clausen-als - Dagbog - 2013
May
4
2013

Uge 18. Den 30 April - Den 5 Maj 2013

Mandag så var det endeligt normal skole dag igen for børn, jeg tog med til morgensamling, da jeg havde fri, lærene blev budt velkommen tilbage. De havde en lidt anderledes skole dag, for at starte stille op igen. Vi skulle efter skole kører Mike hjem, da deres bil var istykker, da vi afleverede ham, fik børn leget et par timer der.
Tirsdag var børn til spejder, efter det tog vi hen for at se på kat ved en arbejds kollega, vi blev vist rundt på deres gård, hvor vi fik set på køer og heste, på vej hjem tog vi forbi Mc Donalds til en happy meal til børn. Onsdag fik vi købt sko til os alle 3 i kvickly.
Torsdag havde jeg fri, så jeg fik lavet lidt hjemme, om aftenen skulle børn til takewondo. Fredag fri igen, jeg kom til frisør, og fik besøgt Kisser, efter det hentede jeg børn, vi tog i aldi efter chips, om aftenen var der disney sjov. Lørdag skulle vi til takewondo opvisning i Nordborg, det gik rigtigt fint, efter det tog vi hjem så børn kunne skifte tøj, så tog vi i Univerce, der mødte vi Anne og børn, så vi fulgtes med dem, de fik alle lavet en hule hop ring, den kunne de få gratis med hjem, da de havde sæsong kort, til lukke tid blev vi enige om at vi skulle grille hjemme ved dem, det var hyggeligt, kl 21 tog vi hjem, så det havde været en lang dag. Søndag stod den på lektier og slap af.

April
25
2013

Uge 17. Den 22 - 28 April 2013

Mandag så gik vi ind i 4 uge med lock out. De første to dage var Oliver og Emil af sted til pasning på skolen, jeg hentede dem så hurtigt jeg kunne efter arbejde. Tirsdag havde vi igen et lidt hårdt program med spejder og takewondo. Onsdag kunne børn ikke komme i skole, så de kom hjem til Anna for at blive passet, der fik de hygget og leget, de kom så i sfo da de åbnede. Mikael hentede dem der, så de kunne komme hjem og spise ved ham, jeg hentede dem så ved kl 17.30. Hjemme spillede Oliver lidt mine craft, jeg så en dvd med Emil, vi skal også slappe lidt af engang imellem. Torsdag kom børn i sfo, for der var noget der skulle ordnes i Sønderborg, den dag blev der også senerer meddelt at reageringen endelig greb ind over for lockout, så de var glade på akolen, da jeg hentede Oliver og Emil. Om aftenen var de så tal takewondo, vi fik set en prøve af opvisningen. Fredag morgen kom Oliver og Emil om til Mikael, jeg skulle så på arbejde, det var lang arbejds dag. Lørdag efter arbejde fik jeg besøgt Crista, det var hyggeligt, vi fik snakket og snakket, det er altid så hyggeligt der, jeg fik en masse tøj med hjem til Oliver og Emil. Hjemme fik jeg lige slappet lidt af, inden jeg gik i seng. Søndag var kort dag, jeg fik gjort lidt rent, inden børn kom hjem, de havde hygget med opvisning og fest i by.

April
21
2013

Uge 16. Den 15 - 21 April

Så gik lock out ind i den 3 uge, nu kan vi godt mærke at vi er ved at værer trætte af det, for nu begynder skolen at lukke for opsyn for de små nogle af dagene, klart nok, for der er kontor ting der skal klares og de storer skal have undervisning. Mandag og tirsdag var de afsted. Tirsdag var de til spejder og takewondo, der er ekstra takewondo, da de øver til opvisning. Onsdag havde jeg fri, Oliver og Emil var hjemme, vi tog så til Haderslev, for at hente mormor. Vi fik morgenmad derhenne, hun skulle afsted med en Jytte for at snakke om noget computer kursus. Jeg fik med lidt hjælp fra Emil gjort lidt rent, imens de var væk. Så gik turen mod Als, vi var lidt i haven og plante lidt og luge lidt ukrudt. Oliver og Emil spillede fodbold ved naboen. Mikael hentede dem, så de kunne spise hjemme ved ham. Vi gik en tur, endte i genbrug hvor jeg fandt en skål, min mor fandt nogle små lyssestager, vi fik så lavet mad hjemme. Kl 17.30 kom Oliver og Emil hjem.
Torsdag var mormor med hen og se dem træne takewondo, det var helt hyggeligt. Fredag skulle Oliver til fødselsdag ved Isabell, han blev hentet, efter arbejde tog jeg hjem og hentede Emil og min mor, vi hentede så Oliver, og vi tog mod Haderslev, efter vi havde spist, tog vi mod Als igen, hjemme fik vi set disney sjov og hygget. Lørdag skulle vi op på skolen og gører rent, vi sluttede af med at grille, da det var sidte gang for i år. Efter det tog vi om i takewondo klubben, der var noget forældrer træning, vi fik hørt lidt om baggrunden for takewondo, og vi var med til en 45 min træning, det morede børnene meget, for det så vist ikke så smart ud, men det var sjovt. Oliver var fløj mand, han skulle så sige noget da vi skulle begynde og slutte, der overraskede han Ulla meget, med at han kunne huske hvad der skulle siges.
Hjemme fik jeg gjort lidt rent. Oliver og Emil begyndte at kede sig lidt, så vi cyklede en tur, hen til legepladsen, der var nogle andrer børn derhenne, så jeg tog hjem igen, og fik arbejdet lidt i haven, jeg fik afleveret telegram ved naboen, da de havde konfirmation dagen efter. Ved kl 20.30 hentede jeg Oliver og Emil, de kom i bad, og vi så en film på netflix. Søndag sov vi længe til middag tog vi til jump a lot i Rødekro. Emil havde brugt en halv time på at stå på hoved i hans tøj skuffer, for han skulle jo lege med 3 piger derhenne, til sidst fandt de begge noget tøj, de kunne se smarte ud i, og med håret sat tog vi afsted, vi var der 5 timer, så vi var godt trætte, vi fik lidt at spise derhenne, vi fik leget både inde og ude. Hjemme fik vi barer brød inden senge tid.

April
12
2013

Uge 15. Den 8 - 14 April 2013

Mandag så gik vi ind i 2 uge med lock out af lærene. Jeg havde fri, så børn var hjemme, vi sov længe, da vi så havde haft en stille morgen, lagde jeg lidt tæpper ud på gulvet, lavede popcorn, og så havde vi hygge skole, den skole kunne de godt lide. Ved efter middag var solen fremme, så vi tog til Nordborg slot for at fodrer ænder, vi gik ned af eventyr stieen, hen til legepladsen.
Tirsdag var der kort arbejds dag, tidlig hjem og hente børn, om aftenen var de til spejder. Onsdag skulle jeg havde lavet en masse mens børn var ved Mikael og spise, men det blev sofaen der vandt, jeg var træt. Torsdag var Oliver og Emil til takewondo igen, de nye bælter blev luftet. Fredag havde jeg fri med børn, men jeg skulle nu op aligevel, da der kom håndværker for at skifte de 2 skrå vinduer, et i badeværelse og et i mit soveværelse, hold da op det sviner, men rent det blev det da. Eftermiddag kørte jeg børn hjem til Mikael, og jeg besøgte Kisser lidt inden jeg tog hjem og lave mad.
Lørdag tog jeg med Oliver og Emils spejder lederer til division møde

www.dybboeldivision.dk

Det gav lidt morgenmad og lidt til middag, så det var fint, ved kl 14, listede jeg afsted for jeg skulle på arbejde 15 - 22.30
De havde godt nok lavet en plan der gik til 23.30. Men jeg fik hjælp, så jeg kunne holde fri kl 22.30.
Søndag var min fødselsdag 32 år. Jeg fik gjort lidt rent, inden min mor og far kom, de havde nogle fine gaver med, en blomst, et stativ til når man vasker op, en kniv til steg, noget til at gører en grill rent med..... og en grill, den bliver god til sommer. Jeg hentede Oliver og Emil kl 13, da Mikael skulle have bil på værksted, Betine og børn kom så i mellem tiden, der fik jeg blomster, og nogle gevinst kort til.

  • Børne pasning
  • Middag for os alle 3
  • En udflugt
  • Småkager
  • Lagkage
  • Adventkrans

Det var også en rigtig fin gave. Fra Oliver og Emil fik jeg to clematis, til haven. Vi startede med at få boller og kage. Til aften fik vi noget skinkesteg, til dessert fløderend. Det gik stille og roligt, børnene legede rigtigt fint. Morfar var på rundtur i området, han fik gået en lang tur, og vi fik snakket og snakket, han var ude og gå en times tid. Da de tog hjem, var det snart ved at værer sengetid for Oliver og Emil.

April
2
2013

Uge 14. Den 1 - 7 April 2013

Mandag var jeg på arbejde til kl 13, hjem og hente børn, så tog vi i skoven et smut, hen på motorik banen, vi var der en times tid, så blev det lidt koldt, for der var aligevel lidt koldt i skyggen, det var jo den 1 april, og jeg havde ikke lavet aprilsnar ved nogen endnu, så det måtte gå ud over Oliver og Emil, min fatasi rakte lige til, se børn en giraf, bag ved det træ, begge børn kiggede og kiggede, også var det også lykkes i år.  på vej hjem, tog vi ind for at støvsuge og vaske bilen, der var mange andrer der havde fået samme ide, det var nok det gode vejr. Vi hyggede lidt om aftenen, for vi kunne sove længe tirsdag, der havde jeg fri, og da det var 1 lock out strejke dag, på de forskellige skoler, så blev de hjemme ved mig. Ellers skulle de barer have været på skolen til opsyn. Vi sov længe tirsdag, også kom de om til Daniel for at lege lidt. Jeg fik lavet lidt praktisk hjemme, jeg hentede dem ved kl 14, for vi skulle til lyd terapi ved Ruth. Oliver fik et computerspil med, hvor de begge kan øve staveord, det var et godt program, der kan bruges på mange klasse trin. Onsdag på arbejde, var det ikke så hårdt, for vi skulle have møde midt på dagen, noget om rehab pakker.
Jeg fik så lavet lidt hjemme, inden jeg skulle hente børn ved Mikael, de havde spist der. Torsdag var Oliver og Emil til frisør, så var de fine til gradoering ved takewondo. Oliver fik orange bælte, Emil fik gult bælte, så de var barer så stolte, vi var hjemme igen ved kl 20, så det var lige i seng. Fredag var Oliver og Emil lidt trætte, men det hjalp noget på humøret, da de fik at vide idag er det fredag, og imorgen kommer mormor og morfar, og tager medf os i univerce. Jeg havde kort arbejds dag, så hjem og hente børn med det samme. Hjemme fik jeg gjort rent. Om aftenen kl 19 skulle Oliver ind til fredags hygge ved takewondo klubben, jeg så så disney sjov med Emil, vi hyggede os. Oliver kom hjem ved kl 21.30, han blev kørt hjem af Kevins mor, Oliver havde haft lidt penge med ind, han kunne bruge der, han havde ikke brugt så mange penge, og han havde også tænkt på Emil, ham havde han en slikkepind og en juice med hjem til. Dejligt at han er så betænksom. Lørdag sov vi længe, vi tog så ned til danfoss univerce, til åbning dag, vi fik lavet års kort, det skal vi nok få brugt mange gange. Vi kom ind som nogen af de første, mormor og morfar, kom kort tid efter, så kunne vi gå rundt og se på de nye ting, den nye bil afdeling, var helt sjov. Jeg fik kørt om kap med Emil i et bil spil, bedst som  man er allerbedst igang, så står de fra jydske vestkysten, og tager billeder af Emil og hans helt specielle kører stil.

http://www.jv.dk/artikel/1563282confused.gifoenderborg--Familier-tog-til-formel-1-raes-i-Universe

Vi fik prøvet den nye 5 D film, der blev jeg lidt skidt, det gik lidt for stærkt.
Til middag fik vi lidt at spise derinde, og så var vi klar til at se flying superkids, det var også meget godt. Efter en kop kaffe og kage og is til børn tog vi hjem. Mormor og morfar tog hjem ved kl 17. Så ville Oliver og Emil i karbad, om aftenen så vi så en dvd.
Søndag havde vi lidt dovnedag. Kl 15 var vi inde og se teater i Sønderborg.
Karius og Baktus

http://en.wikipedia.org/wiki/Karius_and_Bactus

Der var mange folk derinde, og de kunne rigtigt få alle børn til at råbe. VI VIL HAVE WINERBRØD.

På vej hjem fik vi handlet, hjem og lave mad, læse lidt, og så se en film og hygge.

March
29
2013

Uge 13. Den 25 - 31 Marts 2013

Mandag, var det kort dag på arbejde, hjem og hente børn, også til Sønderborg igen, for at se Vitello i teater, det var et stykke over bøgerne af samme navn, det var rigtigt sjovt, og godt musik i. Oliver og Emil sagde bagefter, at der jo var mange af bøgerne, der var blevet lavet til et teater, det var helt godt set, for det var flerer historier, fra flerer Vitello bøger, de havde blandet sammen til en histori. Efter det tog vi på burger king. Tirsdag kunne vi sove lidt længer, for jeg skulle på kursus kl 8 til kl 15.30. Det var en lang men god dag. Hjem og få lidt at spise, og så skulle de til takewondo, det var lavet om pga påske, de øver til opvisning. Onsdag morgen, blev de afleveret ved Mike, for de ville gerne lege med ham, jeg tog på arbejde, Mikael hentede børn ved Mike, jeg hentede dem så ved ham efter de havde spist. Så tog vi til Haderslev til mormor og morfar, som Emil sagde, jeg kan slet ikke huske hvordan de ser ud, så det måtte vi gører noget ved. Vi havde en lille påskekurv med, der var lidt the, øl og slik i, købt i wohlenberg i Sønderborg
http://www.wohlenberg.dk.
Så der var lidt til mormor og lidt til morfar.
Man bliver jo nød til at have noget med, når man tropper uanmeldt op til overnatning. De kiggede da lidt, da vi stod der. Torsdag efter morgenmad, smed jeg Oliver og Emil, ud i bilen de viste ikke hvor de skulle hen, vi kom ud på motorvej, så fik vores lille Aygo lov til at strække benene lidt. Da vi kom af mortorvejen, så sagde Oliver, hmm det her ligner vejen til legoland, og han havde jo ret, utroligt han kunne kende det,så pludselig sagde Emil, ja og mormor sagde jo også her er nogle penge i kan bruge i legoland, men de glædede sig da til at få brugt deres sæsong pas for første gang i år. Vi var der kl 10, der var ikke mange folk der henne, for det var godt koldt, men tør vejr, og vi havde godt med tøj på, Oliver og Emil fik taget kørerkort der, Det var første gang for Emil, så han var vildt glad. Det var fine at komme rundt, så vi kunne rende fra den ene karusel til den anden. Vi kom også i 4 D biograf, for at se en film med Chima. Kl 15 tog vi ind i polarland og spiste, for der spiser Oliver og Emil jo gratis, de fik brugt deres penge fra mormor og morfar på lego Chima, inden vi tog mod Haderslev, vi var trætte, vi ville have set olsen banden, men det blev ikke til det hele. Fredag fik vi morgenmad, formiddag var vi klar til at kører mod Als, jeg troede jeg skulle tanke benzin, men den var på mystisk vis blevet tanket, da min far havde hentet rundstykker. Han blev afleveret ved sin mekaniker, for at hente sin bil, og vi tog mod Als, efter Oliver og Emil havde hygget sig lidt på værkstedet, hjemme blev Oliver og Emil afleveret ved Mikael. Lørdag var det arbejde til kl 13. Efter arbejde, tog jeg til loppemarked i Mjels, der fandt jeg 5 billeder til 50 kr i alt, så er der lidt til vægene. Søndag havde jeg fri. Kl 16 hentede jeg børn, vi tog hjem til Betina, og spiste der, efter det skulle vi hente Line, ved en veninde, det var på gåben, ca 1200 m hver vej, det var en hyggelig tur, hvor vi fik snakket om lidt af hvert, men vi var lidt trætte da vi kom tilbage. Børnene hyggede med computer og dvd. Vi havde haft en dvd med til dem hver, og Oliver og Emil fik fine påskeæg. Vi sov der alle til dagen efter.

March
22
2013

Uge 12. Den 18 - 24 Marts 2013

Sne, sne og sne igen, nu kan det snart værer nok, kan vi ikke snart få forår. jeg startede med 2 fridage, så kunne jeg komme helt til mig selv igen.Tirsdag, var Oliver og Emil til spejder, jeg fik besøgt Kisser. Onsdag var jeg på arbejde. Oliver og Emil var hjemme og spise ved deres far igen. Torsdag var vi til reception, Lisbeth vores øverste leder, havde efter 25 år, fået nyt arbejde, så det gav lidt godt at spise, hun fik også nogle fine gaver fra os. Efter arbejde, skulle vi op på skolen og se teater, Det var fra 0 til 3 klasse der spillede eventyret om fyrtøjet, men den gode HC. Andersen, var vist skrevet lidt om, jeg jeg husker ikke at de danser Gangnam style i nogle af hans eventyrer. Men sjovt var det. Emil var tjener, Oliver var vagt. Og de klarede det så godt, de forstod at snakke højt og tydeligt.
Fredag var der bedsteforældrer dag på skolen, jeg var bedsteforældrer i dagens andledning, vi så det samme teater igen. også skulle vi lave en opgave i klassen, der blev serveret sønderjysk kaffebord, alle havde haft en kage med, og hold da op der var meget at vælge imellem. Jeg prøvede at overbevise børnene om, at de skulle aflyse disney sjov om aftenen, med alt det sukker, de havde fået i skolen, men uden held, den gik de sjovt nok ikke med til. På vej hjem fik vi handlet lidt. Vi slappede lidt af. Om aftenen fik vi nugget og pomfritter. Oliver og Emil fik deres fredag karbad. Og senerer var der disney sjov og x factor finale. Lørdag var vi til lydterapi, vi fik nye opgaver med hjem igen. Efter det kom Betina og børn, Line havde en fin gave til mig, en lille glas skål, den var virkelig flot, og det var så beviset på, at hvis man plager længe nok, så overgiver børn sig til sidst, og laver det man gerne vil have, hun har nok tænkt, ja ja så laver jeg da den skål til hende plage Pia, og så får jeg da ro, den pynter også godt herhjemme, tak Line.
Betina hjalp mig med at få min tlf i orden, iden vi skulle til Nordals hallen, og se Rosa fra roladegade, der var lidt hektisk derinde, og kamp om p pladserne, Betina fandt hurtig en plads, og så fandt hun en til mig, men men der var en stædig dame bag ved mig, der ikke havde tænkt sig at flytte på sig, jeg kunne komme ind på pladsen, hvis jeg bakkede ind, men jeg kan ikke bakke og pakerer på samme tid, langt om længe overgav damen sig bag ved mig og bakkede, med det resultat, at hun ramte bilen bag sig, jeg hørte barer et kæmpe brag, og troede straks at det var mig der havde ramt noget, det var det ikke, jeg var langt fra dem, pyhh, men jeg kom ud af bilen, og Betina bakkede bilen ind for mig, hun er barer go. Og hende bakke damen bag mig, hun var vist godt gal, og vi skyndte os hen til koncerten. Vi havde slik med hjemmefra, for det er tit dyrt dådan et sted, men vi købte da en sodavand og lidt chips der, godt vi havde slik med hjemmefra, for sikke nogle priser, det var godt underholdning, med musik og kagebagning, men det varede ikke så længe 45 min varede det, også skulle vi ind og handle lidt. I kvickly fandt Oliver og Emil hver et spil til deres maskine til 40 kr, det fik de. Hjemme slappede vi lidt af. Oliver og Emil spillede, om aftenen så vi dvd og hyggede lidt. Søndag var Emil hjemme ved Daniel og lege, det var han fra tidlig formiddag, Oliver fik besøg af Mike og Christoffer til middag, jeg lavede en stor portion pandekager til dem, dem fik de så med is, det kunne de lige have, senerer fik de popcorn. Christoffer blev hentet ved kl 15. Mike blev hentet ved kl 18, så der havde været gang i den, Emil kom hjem kl 19, også var det godnat.

March
18
2013

Uge 11. Den 11 - 17 Marts 2013

Mandag var jeg hjemme med Emil, han kom til læge og fik sin medicin, om aftenen kom min far, og afleverede min mor, hun ville gerne passe Emil, når jeg var på arbejde, jeg tog så på arbejde tirsdag og onsdag, onsdag fik jeg det dårligt, frøs og var træt, jeg tog til læge torsdag, hvor jeg havde fri, et var en kraftig halsbetændelse, jeg skulle komme tilbage fredag for at få taget blodprøver, dem tog de så der, samme dag fik vi så konstateret for lavt blodtryk, Mikael hentede børn til eftermiddag. Min mor blev her til lørdag og var sygeplejeske for mig der. Lørdag og søndag har jeg godt nok sovet meget.Søndag eftermiddag hentede jeg børn igen, godt at få dem hjem igen.

March
6
2013

Uge 10. Den 4 - 10 Marts 2013

Så kan vi rigtigt mærke at det er forår. Mandag efter skole fandt vi cykler frem fra kælderen, og cyklede en lille tur, hen til en lille legeplads, der ikke er så langt hen til. Tirsdag var Oliver og Emil til spejder, der fik vist også nydt det fine vejr der. Onsdag havde jeg en fri dag, jeg tog med til morgensamling på skolen. Hjemme fik jeg gjort rent ved hamster, så kom min mor og far på besøg, de havde ryddet op i have redskaber, så der fik jeg en del. De havde købt nye have møbler, så jeg fik deres de brugte, de er rigtig fine, så nu kan den sommer godt snart komme. Vi fik lidt kaffe, og min far fik arbejdet en del, fik sat en lampe op, det kostede en del arbejde, godt en arbejds øl, kan skylle det værste arbejds støv væk, jeg fik dvd til at virke ordentligt, sat router og en opslags tavle op, ja det er ikke min far der slidder på sofaen, når han er her. De havde et fint orgel med til Oliver og Emil, godt vi har en kælder de kan larme i.
Til middag fik vi lidt suppe, det var helt godt. Kl 17.30 var Oliver og Emil hjemme, fra deres far, de havde spist hjemme ved ham. De fik snakket med mormor og morfar. Oliver fik læst lidt med mormor og morfar, inden de tog hjem. Torsdag var Oliver og Emil til takewondo igen og brænde lidt energi af. Fredag efter arbejde hentede jeg først Oliver, så Emil der var til fødselsdag ved en fra klassen. Om aftenen skulle vi se disney og x factor, men det blev kun til disney, for jeg havde det dårligt, så efter det gik vi i seng. Oliver og Emil så en dvd i sengen, jeg vågnede efter et par timer, for at slukke for deres tv, for de to søde små sov. Lørdag havde jeg det lidt bedrer, træt men bedrer, så vi tog ind til spejder hytten, vi havde lovet at hjælpe med at rydde op, det fik vi også gjort. Vi fik lidt franskbrød inden vi gik igang. Emil fandt ud af at han kunne finde flasker rundt omkring, det blev til flasker for 23 kr. Dem fik han vekslet i kvickly. Hjemme fik vi så hygget lidt om aftenen. Søndag var vi i svømmehal, Oliver og Emil var i vand, jeg var ikke. Dagen gik stille og roligt, indtil om aftenen kl 23. Så kunne jeg hører på Emil den var gal igen, falsk strube hoste, øv hvor jeg hader det, vi prøvede at gå ud i kulden, hvor han var pakket ind, naboen var vågen, så de kom over og tilbød at blive ved Oliver, hvis vi skulle på sygehus, det mente lægevagten, nu ikke vi skulle, vi sad i stuen med vinduet oppe, naboen blev en sodavands tid, inden de tog hjem, Emil fik det lidt bedrer, men vi fik ikke sovet meget.

March
6
2013

Uge 9. Den 25 Februar - 3Marts 2013

Mandag havde jeg en fri dag, vi må have været trætte fra weekenden, for vi sov over os, for 1 gang, så det blev til en fri dag til Oliver og Emil. Vi tog en tur på biblotek. Tirsdag var de til spejder som de plejer. Onsdag var de ved deres far og spise. Torsdag var de til takewondo, nu nærmer tiden  til gradoering sig. Fredag havde jeg fri, jeg fik lavet lidt hjemme, fik pakket tasker til Oliver og Emil, de kom så hjemtil deres far, efter skole blev de afleveret der. Lørdag og søndag var det arbejds dag. Lørdag fik jeg gjort rent i takewondo klubben, det var hurtigt. Søndag fik jeg hentet Oliver og Emil, så vi kunne gører klar til en ny uge.

Feb
26
2013

Uge 8. Den 13 - 24 Februar 2013

Tirsdag havde jeg en fri dag, så jeg var med til morgensamling, det var ved at værer et stykke tid siden sidst. Om aftenen var Oliver og Emil til spejder. Torsdag var jeg på tema dag, om sammenarbejde på arbejde, det var helt godt. Da jeg havde hentet børn, og var kommet hjem, kom vi hjem til en kold lejlghed, fyret var gået ud, men fordelen ved bolig foreing, er hurtig hjælp. Fredag havde jeg fri, til middag hetede jeg børn, de havde hver en med hjem og lege. Christoffer og Daniel. De 4 drenge kunne rigtigt hygge sig Oliver og Christoffer spillede mest wii skylander. De fik pizza ved kl 13. Hold da op de kunne spise. og popcorn og en is til sidst, så havde de vist også gjort det godt, de 4 er hermed døbt bandit banden. Da de var taget af sted fik vi lidt at spise til aften, ikke meget for de var stadig mætte. Kl 20 skulle Oliver og Emil afleverres i spejderhytten. Da de var trygt afleveret derinde, tog jeg hjem og se x factor. Lørdag skulle jeg ingen ting, så det var en dovne dag. Søndag tog jeg til stevninghus.

http://hotel.dds.dk/hytter/stevninghus/wordpress/

Der fik jeg hentet Oliver og Emil, vi tog så til Haderslev, til mormor og morfar, der kom Kenneth og Charlotte og børn, vi havde en hyggelig dag med dem, kaffe og til spisen. Vi var hjemme ved kl 20 om aftenen, så var det også godnat.

Feb
15
2013

Uge 7. Den 11 - 17 Februar 2012

Onsdag blev Lasse 7 år. Vi fik fundet en fin gave til ham, et par smølfe sæt, vi var så en tur på biblotek, inden Olibver og Emil, skulle hjem til Mikael, imens de var der, fik jeg kaffe ved Betina, til aften hentede jeg børn, vi tog til fødselsdag, så Lasse kunne få sin gave, den blev han glad for. Betina havde lavet en god gryderet, den var så god, så Oliver og Emil spiste aftensmad en gang til. Til dessert fik vi fløderen med frugter. Børnene legede godt, vi tog hjem, da de alle var godt trætte. Hjemme så Oliver og Emil en dvd i sengen. Torsdag var vi i teater og se valhalla. Det var en rigtig god forestilling, med godt musik. Odin blev spillet af Lars Bom.

http://da.wikipedia.org/wiki/Lars_Bom

Søren Hauch-Fausbøll havde også et par roller.

http://da.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8ren_Hauch-Fausb%C3%B8ll

Efter det tog vi på mc Donalds.

Vi tog så hjem og hyggede lidt, inden sengetid.

Fredag havde jeg fri, så der blev lavet lidt hjemme, og pakket taske til Oliver og Emil, de skulle til deres far.Jeg havde arbejds weekend, lørdag var jeg til møde i spejder hytten, hvor der blev diskuteret lidt af hvert. Søndag blev børn hentet, og vi kunne gører klar til en ny uge.

Feb
10
2013

Uge 6. Den 4 - 10 Februar 2013

Mandag havde jeg en fri dag, så jeg fik lavet lidt praktidk hjemme, og fik farvet lidt hår. Tirsdag var jeg på arbejde, der fik vi startet op i de nye grupper, så det var lidt anderledes på arbejde, så hedder vi øst istedet for kløver. Oliver og Emil kom til spejder om aftenen. Onsdag var Oliver og Emil hjemme ved deres far og spise. Emil havde været til sundhedsplejeske, han havde klaret det flot, vægt 19,5 højde 111 cm. Han skulle sige hvad han var god til, det var fangeleg, lege krig, kamptræning, fingerstrik og til at knække en kokosnød.Han skulle øve sig i at gribe en bold, så det går vi igang med. Torsdag var der takewondo, der var spark katten af tønden, der var en tønde til børn og voksne, det var helt sjovt. Fredag fik vi handlet lidt ind, om aftenen var der disney sjov og 1 live show program i x factor. Lørdag tog vi til Sønderborg, vi skulle mødes med Betina og børn i fætter Br, for at slå katten af tønden, det var hurtig overstået, vi tog lidt hjem til os, inden vi skulle i spejder hytten, børn slog katten af tønden der, vi holdte møde, efter det tog vi hjem til os igen, for at lave mad, efter nogle meget hyggelige timer tog de hjem igen. Vi så en dvd film, inden vi gik i seng. Søndag var vi i Nordborg svømmehal. Oliver og Emil svømmede jeg kiggede på, to timer svømmede de rundt, inden de kom op, så var det hjem og slappe af, og gører klar til en ny uge.

Feb
3
2013

Uge 5. Den 28 Januar - 3 Februar 2013

Så startede de med at isolerer nede i kælderen, så gulvet i stuen ikke skal værer så koldt. Tirsdag var Oliver og Emil til spejder, Emils gode ven Danniel er startet der, han skal begynde i Emils klasse efter sommer ferien, så det glæder Emil sig til. Onsdag var Oliver og Emil hjemme ved deres far og spise, så der blev de hentet efter spisen. Torsdag var de til takewondo, så er der blevet et træne hold for voksne, der skal træne imens børnene træner. Fredag kom jeg til at komme på arbejde, jeg havde glemt at jeg havde fri, det var vist og så godt nok, for der var meget sygdom, så jeg blev. Efter arbejde, hentede jeg Eml fra skole, og Oliver fra fødselsdag, og kørte dem hjem til deres far. Om aftenen så jeg x factor. Lørdag efter arbejde fik jeg besøgt Betina, for at se deres lille kat, det var en sød lille en. Hjemme fik jeg besøg af min mor og far, vi fik kaffe, og så kørte vi en tur til Dyvig og gik en tur, jeg kørte derud, min far kørte hjem. Hjemme fik jeg lavt den mad, de havde haft med, vi fik og så prøvet den microovn, som de havde haft med til mig. Efter vi havde snakket lidt, tog de hjem. Søndag var det arbejde til 13 igen, ind og handle og så hente børn, så kunne vi gører os klar til en ny uge.

Jan
28
2013

Uge 4. Den 21 - 27 Januar 2013

Tirsdag havde jeg en fri slap af dag, om aftenen var der spejder. Onsdag fik jeg skrevet min opgave på arbejde til rehab kursus, en livshistorie over en borger. Torsdag var jeg på kursus fra 8 - 15.30 det var ikke så hårdt som sidst, om aftenen var Oliver og Emil til takewondo. Fredag havde jeg lang arbejds dag. Emil skulle hentes fra fødselsdag ved Lasse fra klassen. Oliver var ved en Mike fra sin klasse, han skulle spise og sove der, så det var kun mig og Emil til disney og x factor. Lørdag havde vi arbejds dag på skolen, der bev lavet en masse på den nye legeplads, blev der kørt fald grus hen. Jeg fik gjort nogen lyskasser rene, og hjalp med at rive de gamle legehuse ned. Mor hvorfor smadrer du dem spurgte Emil, fordi jeg kan surprised.gif)

Vi fik lidt at spise i løbet af dagen, og børnene hyggede.

Da vi kom hjem havde vi besøg af mormor og morfar med en reol til mine fotoalbum. Vi hyggede fik lidt godt at spise, om aftenen begyndte det at sne meget, så de tog hjem for at komme sikkert hjem. Vi så lidt melodi grandprix, så gik vi i seng. Oliver og Emil så en dvd på Emils værelse, jeg læste. Da de var faldet i søvn, slukkede jeg, og lod dem sove sammen. Søndag morgen, vågner jeg ved at Emil ligger og snakker. Oliver du ser barer så nuttet ud når du sover, kom der fra Emil. Søndag var så barer slap af, spille, læse, gører rent og lave lektier dag.

Jan
20
2013

Uge 3. Den 14 - 20 Januar 2013

Mandag efter skole var vi på biblotek, Oliver og Emil fik spillet lidt, vi fik lidt bøger og spil med hjem. Onsdag kørte jeg først til Nordborg for at afleverer lånebilen igen, så hentede Betina mig, vi hentede hendes børn, så tog vi til Sønderborg, for at hente min nye bil, en fin hvid Toyota Aygo. Jeg fik skrevet de sidste papirer under, den havde kun kørt 17 km i sin levtid. Mens det blev ordnet fik Betina og børn sparket dæk, for det skulle bringe held, den fik gange 4 så det må værer efektivt. Jeg hentede så mine børn og kørte hjem, de kunne godt lide bilen, og passede meget på de ikke fik sne ind i den.

Torsdag tog jeg mad med hjem fra burger King for at fejrer bil købet. Senerer skulle Oliver og Emil til takewondo.

Fredag var Oliver og Emil til frisør efter skole, så de var fine da de skulle hjem til deres far. Jeg fik besøgt Kisser, der har jeg ikke været et stykke tid. Lørdag og søndag var det arbejde. Søndag kom Oliver og Emil hjem igen, så ar der lidt merer liv i huset igen.

Jan
10
2013

Uge 2. Den 7 - 13 Januar 2013

Mandag på vej til arbejde svigtede bremser pludselig. Mikael kørte børn i skole, han havde heldigvis en fridag, jeg tog så til mekaniker, der var så meget der skulle laves, så den var snart ikke de penge værd merer, bilen blev der, jeg blev kørt på arbejde. Efter det hentede min far mig, vi tog til Nordborg, de havde så fundet en bil til mig ved bil og ca en Toyota Ayco helt ny, den fikm vi kigget på. Det er en lille men fin bil. Indtil den skulle komme kunne jeg så låne en anden en. Vi fik hentet børn, og snakkede lidt, indn min far tog Emils playstation med for at finde ud af hvad der er galt med den. Tirsdag var Oliver og Emil til spejder igen. Onsdag havde jeg fri, der var en del der skulle laves, da vi pludselig ikke havde strøm, men der kom en og ordnede det, efter det var der indflytnings syn. Om aftenen var vi til ferie møde på arbejde, vi fik pizza og spise, det kunne Oliver og Emil lige have. Min sommerferie er så i år uge 27, 28 og 29.

Torsdag blev Oliver og Emil hentet af deres far fra skole, jeg hentede dem igen, så de kunne komme til takewodo.

Fredag var Oliver til fødselsdag veden Sille fra klassen, jeg hentede ham ved kl 16. Betina og børn, kom hjem til os. Betina gav pizza. Vi så disney og x factor inden de tog hjem, efter endnu en hyggelig aften.

Lørdag skulle vi tidlig op, for vi skulle i skole åben skole, det var sjovt at se hvordan en hverdag er for dem, jeg var lidt i begge klasser. Det var sjovt at se hvordan engelsk undervisning foregår i 1 klasse. Kl 12 gik turen til Haderslev, vi ville overraske mormor, da hun havde fødselsdag søndag, vi havde en lille parfume og creme med, udvalgt af Oliver og Emil. Vi havde lidt kage med, som Betina havde bagt, den fik vi ikke spst fredag. Efter aftensmad tog vi hjem af. Hjemme fik vi sat playstation3 til, den virker barer, de fik spillet og set en dvd på den.

Søndag sov vi længe, så var vi en tur i Nordborg svømmehal, godt med en svømmetur, i var så hjemme og vende, inden v skulle til lydterapi ved Ruth Klinge, hun mener at Oliver er ved at knække læsekoden nu, vi kæmper også for det, vi fik handlet og gjort klar til en ny uge.

Jan
2
2013

Uge 1. Den 1 - 6 Januar 2013

Tirsdag var den 1 januar, jeg skulle tidlig op og på arbejde, det var lidt hårdt men det gik, da jeg kom hjem var der støvsuget og vasket gulv, dejlige gæster at have, mormor og morfar tog hjem efter morfar havde kørt en tur med Oliver og Emil, de gik en tur ved stranden og fandt muslinger og sten.

Vi besøgte Betina og børn, vi havde rester med fra nytår, Oliver og Emil sov der. Onsdag var der arbejds dag, så Oliver og Emil havde fri fra sfo. Efter arbejde hentede jeg børn, vi snakkede lidt og tog hjem. Om aftenen hentede vi pizza, så var der ellers at gører klar til hverdag igen med mad pakke og alt hvad der hører til.

Torsdag havde de 1 skole dag, jeg havde fri, så jeg var med til morgensamling.

Fredag skulle de hjem til deres far, jeg havde arbejds weekend, så den weeked gik hurtigt. Lørdag havde jeg besøg af Gitte til kaffe, vi fik citronfromage.

Søndag hentede jeg børn, og så kunne vi gører klar til en ny uge.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 177971

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76225900650024sekunder