clausen-als - Sjove citater fra Oliver og Emil gennem årene
Nu har Oliver og Emil efter hånden lavet så meget sjovt så det er umuligt alt  men jeg prøver at skrive lidt fra tidliger dato, også starter jeg ellers med at skrive fra dags dato

Emil skulle have taget en hæle prøve, da hav var et par dag gammel, i vente værelset, ligger han i lift og sover. Oliver ser en dame med en lille baby, og sætter i et hyl. Indtil jeg viser ham at Emil ligger og sover trygt i sin lift, så falder Oliver til ro igen, damen havde ikke taget lillebror.Jeg har lige ammet Emil. Oliver kommer rendende med en sutte flaske og vil have den fyldt op, jeg skal til at finde mælk fra køleskabet, men nej Oliver peger på mit bryst og siger fyld op, ja han er kvik

Vi har været til jule frokost den 25 decmber i Haderslev, på vej ud af døren går Oliver hen til onkel Allan, og siger du må ikke sove mere, han mente nok at onkel ligger for meget på sofaen.Emil bliver ked af det, da Daisy kradser ham lidt, Mikael spoørger, skal vi pelse Daisy, den er Emil med på, men Oliver stiller sig op i forsvar foran Daisy, og siger

nej nej Daisy er min ven.

Oliver trøster lige Emil lidtblush.gif


Oliver og Emil er begyndt at se turtles på dvd, og render rundt med deres legesværd på ryggen, og siger det er ninja tid.............
Emil er begyndt på, hvis han får at vide fra mor der er noget han ikke må, så skal far have fat i ørene på mor.
Emil har 3 års fødselsdag, jeg har lige sunget fødselsdags sang for Emil, Oliver bliver med at påstå at han også har fødselsdag, hvorefter han siger, mor du behøver ikke synge mereshocked.gif

Jeg går ud i køkkenet, og hører tilfældigt Oliver stå og grine ude i bryggers, mens han siger du må ikke komme ind, jeg kigger derud, og det står en af Mikaels kammerater i blæsten og banker på. jeg havde ikke hørt ham, pga blæst
Oliver har tegnet sig i hovedet og på armene, jeg spørger ham hvorfor han har gjort det, han siger han har skæg som far, og har tegnet på sin arm som Allan fra børnehaven, og der står mor

Oliver sagde i dag lige så roligt, vi skal altså bare købe en ny Emil, Emil har nok drillet Oliver uden jeg har set det.

Emil kommer ulykkelig ind til mig, og siger

mor jeg har ondt i bollerne, jeg skal have plaster på.

Det fik han nu ikke
Idag da jeg hentede Emil fra børnehave, fik jeg at vide fra en pædagog. At Emil havde inviteret hele børnehaven hjem til fest, og mor og far skulle nok betale.
Jeg står og prøver min brudekjole på, efter den er syet  ind. Oliver står og kigger lidt på mig, og spørger så, mor du er prinsesse, skal farmand så værer konge

Emil sad og studerede en flue på sin hånd, hvorefter han siger han godt kan lide fluen, jeg spørger, hvad hedder din lille flue så, Emil svarer den hedder Martin.
Nu hedder alle drenge fluer Martin
og pige fluerne hedder Victoria ifølge Emil,
hvordan han kan se forskel, tja det ved jeg ikke

Jeg ér lige kommet hjem, efter jeg har hentet Oliver og Emil fra børnehave, Emil går glad hen til sin far og siger.

"Mor hun siger ja til mig".

Emil bliver spurgt, hvad han har fået ja til

"Mor siger, ja jeg må gerne komme med hjem fra børnehaven"
Oliver er lige blevet sat lidt på plads efter han har været lidt på tværs, han får besked på, hvis han ikke holder op, er der ingen disney sjov.
Lidt efter kommer Oliver ind i stuen, stille og roligt,

aldtså far hvis du ikke holder op, så er der ingen disney sjov til dig
Oliver er lige kommet hen i ferie børnehaven, jeg siger til ham at han har kirsebær i sin madpakke, hvorefter han siger til de to pædagoer, der sidder der, at de gerne må komme hjem til ham og få et kirsebær.
Vi er på ved i ferie børnehave, Oliver og Emil sidder i deres autostol på bagsædet, Emil sidder og synger for fuld hals.

  "Jeg elsker min moar"
Vi har lige fået besøg af mormor og morfar, jêg er lige kommet hjem fra arbejde, Oliver siger.
"Se mor min ven morfar, og min ven mormor er kommet"

Vi møder mormor og morfar i Åbenrå, til et fordrag vi skal ind og se. Emil syntes åbenbart det er lang tid siden han har set mormor, for han siger.
"hej mormor, kan du huske mig, jeg hedder Emil"
Når Emil puffer til Oliver, eller laver andrer ulykker, så er han begyndt at sige, det var ikke mig, det var min finger, også skælder han sine fingrer ud.
Oliver har fået 2 cheas dippers, og han mener han skal have en til , jeg mener han har fået nok, så han siger, så får du ingen gaver af mig mor, da det ikke virker, siger han med en løfter finger, mor, jeg skal have en cheas dippers merer, og det skal min ven Emil også, er det forstået. (Det hjalp nu ikke, men jeg kunne ikke lade værer med at grine)
Oliver fortæller til Emil at han vil lave en fødselsdags gave til ham i børnehaven, og han vil pakke den fint ind, han siger så, det er jo fordi jeg elsker dig Emil.


Oliver fortæller at han vil tegne en tegning, til sin pige Aminna, han vil lave et hjerte for kærlighed, og han vil plukke mange blomster til hende.

Emil fortæller til en pædagog, at han skal tænde juletræ, sammen med børnehaven, hvor hun siger, ej skal du det, hvor er du heldig, Emil svarer i lige måde.

Vi sidder og laver HippHopp opgaver, opgaven går ud på at lave et stamtræ, også skrive ind, hvad de forskellige familie medlemmer laver i deres fritid.
Jeg spørger Oliver og Emil hvad de laver, når de ikke er i børnehave, Emil svarer lige med det samme, uden at tøve, vi går på værtshus.
Hvor kom den mon fra.
Vi er hjemme ved Pia, børnene spiser is, Pernille opdager at Oliver har levet nogle smarties på sin tallerken, hvorefter hun siger, hey Oliver kan du lige klemme dem her ned, hun mader ham med dem, han tager dem pligtopfyldende, hvad de piger ikke kan få Oliver til
Emil ligger og ser dvd i sengen, oliver spørger om han må ligge ved siden af emil, det må han gerne.
da oliver kommer op i sengen, siger emil til oliver, så skal du sige tak fordi du må lægge her.

Vi er ved at få en lamme kølle lagt i ovnen, emil spørger hvad det er, det er en lamme kølle får han at vide, hvorefter han spørger, om det er til at slå folk ned med.
Når vi er ude at køre, så spørger oliver tit til den der ting, der siger drej til højrer og drej til venstrer.
det er nu ikke altid vi har brug for gps i bilen.
Emil prøver at fortælle sin far, af han skal tage sit skæg af, før han kan få et møs, kan du ikke se jeg har taget mit skæg af siger Emil, jeg er helt blød.

Jeg er ved at smører mad pakker til Mikael, Emil spørger hvem jeg er ved at smører til, til far svarer jeg, jeres står i køleskab, skal farmand også i børnehave spørger Emil
Oliver er ved at tegne, Emil spørger hvad han laver, jeg er ved at tegne en flag stang siger Oliver, kan du ikke fatte det
Emil sidder på wc, og råber han er færdig, jeg hører ham ikke første gang, så Emil råber, moar jeg er fæærdig, det er mig Emil Gottschalch Clausen der taler.
Emil siger til mig og Oliver, vi skal altså værer stille nu, for hans ben sover, vi måtte ikke vække dem.  HMM
Oliver og Emil får et lille stykke chokolade af mig, da vi er inde og tanke bilen, da Oliver får sit stykke, siger han, orv mor sådan et stykke chokolade har jeg altid drømt om
Mikael snakker med nogle af hans kammerater, der mener at Mikael er ved at værer gammel, fordi han glemmer nogle gange, da de er væk spørger Emil, sagde de at du var gammel far, ja siger Mikael.
Var de så barer nogle røvhuller hva farmand spørger Emil

Vi er ved at spise aftensmad. Oliver vil ihvertfald ikke have blomkål, det vil Emil heller ikke, så sidder vi og snakker lidt om hvor mange muskler man får af at spise blomkål, og i det hele taget af grøntsager. Oliver siger så jeg skal lige have den her storer en, og dykker ned i blomkålene, og fik tømt resten af blomkåk skålen, inden vi gik fra bordet. Emil har drillet Oliver temmeligt meget, og Oliver er ved at blive godt træt af det, så han siger Emil vi to skal lige have en lille snak.

Oliver og Emil brokker sig over at jeg nogen gange, bytter om på deres navne, jeg siger, det er fordi, jeg er gammel, så spørger Emil, mor må du så stadig kører bil.
Hmm ja så gammel er jeg jo heller ikke.
Vi kører hjem i bil, Emil siger mor jeg har en fis i min numse, som jeg bliver nød til at fyrer af herinde i bilen.

Emil ødelægger en af Olivers tegninger, Oliver bliver selvfølgelig ked af det han siger til Emil skal jeg ødelægge din papir flyver, Emil siger, det kan du barer gører Oliver. Oliver spørger bagefter hvorfor Emil havde ødelagt hans tegning, hvorefter Emil svarer jamen du kunne barer have gemt den, et sted hvor jeg ikke kunne finde den Oliver.

Oliver og Emil skændes og slås, det står på et stykke tid, pludselig græder Emil højt, Oliver siger pludselig undskyld Emil, er der noget jeg kan gører for dig. Nej tak Oliver det behøver du ikke, det gør ikke noget.
Hmm humør svingninger.
confused.gif
Vi skal til at spise til nytår, deres far og morfar får en jule øl, Emil spørger hvad det er, det får han så at vide, hvorefter han synger.

Jule øl, jule øl, det er barer den bedste øl.
hmm.
'
Emil elsker at synge Rasmus seebach lidt i 5, men istedet for at synge vi tog en taxa hjem, så synger han og jeg tog en saks med hjem.
ja ja man kan jo hører forkert.
'
Mikael og Emil ser sammen i se og hør, Mikael kommer forbi en side med se og hør piger. Hvorefter Emil udbryder.
Øj farmand, de er godt nok lækrer.wow.gif
Oliver er til ridning, der er en smed der er ved at give en hest sko på, Oliver vil gerne have en heste sko med hjem, han får at vide han må få den der ligger på jorden, men nej Oliver vil have den skinnede som smeden holder.
Men smeden forklarer Oliver at hesten jo skal have den på. Oliver står og tænker lidt okey så siger han og tager den fra jorden. Smeden børster den lige ren fra jord, så den også er lidt skinnende, og Oliver er glad.
Oliver og Emil skændes om et eller andet, Emil vil ikke give Oliver ret, hvorefter Oliver siger alvorligt.
Emil skal vi to værer uvenner.

Emil vil gerne have en småkage inden aftens mad, han får at vide det kan han få til desert, efter vi har diskuteret det lidt frem og tilbage, bliver Emil tilpas træt af det, og siger fornærmet, hmm så barer glem det.
I Olivers skole har de et nyt bogstav hver uge, i den her uge var det P, han havde en pude med. Da jeg henter ham siger jeg at han da kunne have afleveret mig som en P ting, da mit navn starter med P.
Nej nej mor, det går ikke, for så kan jeg ikke få noget mad.... For farmand, kan jo ikke lave mad
biggrin.gif
Emil sidder og ser i et blad, Soffy driller ham lidt, Emil kigger over bladet, og siger tørt. Det kommer du til at fortryde.
Også vender han uforstyret tilbage til sit blad.
Emil har haft et par tisse uheld, hvor jeg skulle vaske en del bukser hver dag efter ham, vi snakker så om hvor dygtig han er blevet efter mange dage uden uheld.
Emil siger til mig han nok skal vaske tøj for mig, hvis jeg ikke gider, der hvor jeg skulle vaske 5 bukser hver dag for ham, fik jeg vist brummet af, at jeg var træt af at vaske hans tøj, for jeg viste han godt kunne gå på wc, nå ja hjælpsom er knægten da.

Vi ser en film i biografen Yogi Bjørn hedder der, den her bjørn får skæld ud i filmen, og får at vide, hvordan syntes du selv det går, Emil siger så, mor sådan siger du også når du skælder mig ud.
Det er en kold og blæsende dag, jeg har lige været ude og tømme postkassen, kommer ind og siger hold kæft hvor det er koldt, Emil siger så hov hov mor, hvad er det for et sprog du har.
Oliver og Emil bliver passet ved Kisser, Kisser bager boller, der selvfølgelig skal hæve først, det tænker Oliver lidt over, og siger så jeg har faktisk også fået hævnings boller henne i skolen.

Oliver og Emil er på kirkegården med Kisser for at tænde lys på Rasmus grav. Emil ser den hjerteformede grav sten på Rasmus grav, og siger her er der barer meget kærlighed.

Oliver og Emil fortæller til deres morfar, at de syntes at han er tyk, men de elsker ham nu aligevel.
Morfar har kørt en del for os, så jeg vil give ham benzin penge, dem vil han ikke have,mormor vil ikke have dem, så siger Emil jamen så giv dem da til mig, der var en nu hurtig.

Vi er på vej hjem fra tivoli i Flensborg, jeg har købt et kagehjerte til Mikael, Emil ser på det, og siger, det ser fandme lækkert ud.

Det er dagen før Olivers 7 års fødselsdag, Emil spørger når Oliver bliver 7 år, skal han så flytte hjemmefra.
Morfar siger tillykke med fødselsdagen til Oliver, Oliver siger pænt tak, og siger så morfar hvordan går det forresten med din skulder, betænksom dreng, han ved godt at morfar døjer med ondt i skulderen.

Emil bliver sur på mig, fordi jeg driller ham, jeg siger hold da op det var kun for sjovt. Emil svarer, ser jeg måske glad ud hva mor............. NEJ
Vi driller Emil lidt med at Betina vil have møsser fra ham, han sidder ved siden af hende, så siger han, så er jeg den der er smuttet.
Mormor har lavet spejl æg til Oliver,og der er kommet lidt skaller i, hun siger at det skulle hun selv have haft, hvorefter Oliver siger, at hvis hun skulle have holdt styr på det, så kunne hun barer have taget det æg til sig selv først.
Vi er ved Sankt Hans på univerce, Mormor spørger om Emil vil have flutes ´til sin pasta salat, Emil siger nej tak, jeg siger er du sikker, det smager rigtigt godt. Emil siger strengt, aldtså mor, når jeg siger nej til mormor, så er det også nej til dig.
Ja det er jo rigtigt nok.

Oliver og Emil er i bad hjemme ved mormor, hun mener de larmer for meget, og siger kan i ikke snakke lidt lavt. Emil ser forvirret ud, og siger, snakker du lavt, jeg snakker dansk.

Jeg er ved at stege mørbrad bøffter til aften, Oliver kommer ind snuser og siger ahh, det lugter godt nok fristende mor.
hi hi min "svigerdatter" Rebecca er nu skøn, hun havde fortvivlet sagt til sin mor, hun ikke anede hvad hende og Emil skulle stille op, med hvad spørger hendes mor. jo mor, vi skal have 5 børn, og vi har ikke engang set på hus endnu. surprised.gif)
På ferie på Bornholm, Emil kommer ned og siger at de har taget billeder med mit kamera, der jeg kigger på hvilket billeder de har taget, har de taget billeder af hinandens numser, der er nogle billeder, der er utydeligt, men Emil kan hurtigt fortælle, at han har taget billede af sit skød, skører børn.
Oliver og Emil fik hver 20 kr i univerce. Emil valgte at bruge sine 20 kr på en gave til Rebecca.
Jeg hører senerer at Emil fortæller om den her gave han har købt til Rebecca, han fortæller stolt at han har købt en gave til sin kæreste, det er ford, jeg er bare vild med hende siger han.
Sådan noget hører jeg kun når jeg smug lytter til dem.
Emil fortæller at en af de pædagogger der arbejder i hans børnehave, havde hældt mælk op til ham, også spilte hun, ja så kunne jeg jo lige så godt have gjort det selv. Sagde Emil.
Vi ser morgen tv en morgen, inden vi skal afsted, der er ninja turtles i tv. De gode kæmper mod de onde, det ser ud til de onde vil sejrer, Oliver følger meget med i det, og udbryder nej hvor er de da barer onde, lidt efter tilføjer han fortvivlet, men hvorfor tænker de da ikke over hvad de gør.
Min lille følsomme dreng.
Emil har købt en lille tingest i tiger butikken, en lille mand, der er lavet at en ballong med noget fyld i, den kosted 10 kr, og går mod alt forventning hurtig i stykker. Oliver spørger med hvad den har kostet 10 kr siger jeg, Oliver tænker lidt mor måske har jeg 10 kr i min sparer gris så Emil kan få en ny. Han kan godt tænke på ander den lille mand.
Jeg har hentet børn, de sidder på bagsædet, Emil udbryder pludseligt fuck mand, til et eller andet, jeg gider ikke lige rette på ham. Pludselig siger Emil overrasket, mor du sagde slet ikke noget til mig, er det barer bande dag idag, nej det var det nu ikke, jeg gjorde barer som om jeg ikke hørte dig.
Oliver vil fortælle hvor højt han elsker mig, mor jeg elsker dig helt op til Gud og Mars.

Emil sidder og forklarer mig hvad et kræmmer marked er, jo det er et marked hvor man må kramme. Det må man ikke på et loppe marked.
Emil er ikke den er spiser vildt meget, så vi siger nogen gange, at hvis han ikke spiser, så vokser Rebecca ham over hovedet, også kan han ikke møsse hende. Nu mener Emil han er vokset i løbet af natten, så Rebecca kommer ikke til at vokse fra ham, for mor når man er glad for en, så vokser man ikke fra hinanden.
Emil siger pludselig. Mor ved du hvorfor mormors bryster hænger så meget, jo det er fordi hun har et lille skellet.
Emil ser på mig og siger, mor vi to er barer et godt makker par.
Emil sidder og fortæller at Rebecca er hans eneste ven, det mener jeg ikke passer, han leger da også nogen gange med nogle knægte, men mor jeg elsker hende jo barer så højt siger Emil så.
Jeg henter Emil i børnehaven, Emil er ved at lege med en dreng. Emil siger mor det her er Noah, Noah hils på min mor.
Vi er til fødselsdag på skov by kro, der  andrer børn med, pludselig skal de alle ud på badeværelset af en gang, der er en af de andrer gæster der er hurtig, og siger nej i skal ikke ud og pjaske med vand. Oliver går hen til ham og kigger med storer øjne, og siger så meget forskrækket, kan du læse tanker.
Emil siger , farmand du må fandme ikke bande, og det gælder også dig mor.
Jeg henter Emil fra børnehaven, Emil skal lige krammes og kysses af Rebecca. Indtil Emil siger nej nej ikke merer jeg skal lige hoste og jeg víl ikke smitte dig Rebecca.
Emil står på sit værelse og roder i sine bamser så de flyver om ørene på ham, jeg spørger ham hvad han da laver, men mor vi skal hjem til mormor og morfar, og morfar skal have den lille abe bamse tilbage, for den har jo været på ferie her.
Emil siger til Rebecca, hvis jeg skal værer din kramme pude, så skal du værer mine popsorn, for dem elsker jeg nemlig.
Det er 1 advent. Oliver og Emil har pakket deres gave op fra deres sok, Emil siger at han godt ved gaven er fra mig, for papiret er det samme som det vi har, jeg prøver at komme med alle mulige bort forklarninger. Emil ser barer på mig og siger kort. mor, jeg siger mange tak for gaven.
Emil fortæller om at Rebecce ikke vil lege med ham, mor jeg blev barer så ked af det, og mit hjerte bankede barer så hurtigt.
hmm Emil har givet sit hamster stuarest, fordi den kravlede op af hans arm, og var ved at falde ned. han tager forældrer rollen for det lille kræ alvorligt. den må jo ikke komme til skade
Oliver har sukket efter sne i lang tid, da det så endeligt kom, var han lykkelig, kælken kom med i skole, da jeg henter ham, spørger jeg ham om han har moret sig i sneen, det har han, men mor, nu kan jeg godt huske hvad sne det er, det er barer koldt.

vi er ved mormor og morfar i haderslev. Emil hopper og står på hovedet i sofaen. Morfar spørge ved du ikke Hvordan man sidder i en sofa. Jo svare emil men nogen gange laver Jeg Bare balade

Hjemme ved mormor og morfar, vi snakker om hvordan vi tjener vores penge, jeg forklarer til Emil, der lytter intens. Tja din far bygger huse, jeg passer de gamle og din mormor.... Emil afbryder mig og siger, hun går til gymnastik.


Jeg henter Emil fra børnehaven, han vil fortælle mig hvor varmt han har haft det, det har været en dejlig forårs dag, jeg havde det så varmt, så jeg lugtede af bacon fortalte han.


Vi er på vej til Sønderborg, Emil kigger i et blad vi har taget med fra Matas, han spørger Oliver om han vil se med, det vil han ikke, Emil siger så, der er ellers lækrer tøser i bladet. På vej hjem fra Sønderborg falder Emil i søvn, da vi kommer hjem, og skal til at ud, siger Oliver, Emil sover, Emil strækker sig og siger, jeg sov sgu ikke.


 Emil kom ind til mig og sage, mor jeg ved godt hvad det betyder at snave, nå hvad er det så spørger jeg, jo det er når man kysser pige med tungen, hvor hører de lige den slags


Emil kigger lige så alvorlig på mig, og siger så, mor du har magten til at smide mig på hovedet i seng.


Jeg fortæller Oliver og Emil, hvor glad jeg er for at de har opført sig så pænt, da vi var på alsion, Oliver siger, tak mor, det gjorde du også.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Emil sidder og snakker om alder med mormor, han siger så, mormor du er gammel udenpå, men ung indeni.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Emil sidder og snakker om Soffy, og siger så at Soffy er en kærligheds hund, fordi hun spreder så meget kærlighed.
 
.......................................................................................................
Vi er til bryllup ved min faster Heidi, Emil går hen og løfter op i brudens kjole, hun siger hey hvad laver du, Emils svar jeg skulle jo barer lige kigge.
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
Senerer ved samme fest Oliver og Emil vil ud og lege, jeg siger det må de gerne, men de skal ikke ud på vejen hvor bilerne er, Emil svarer hey, det er jo kun mig der kan finde på sådan nogle ulykker. Da de er uden for er der nogen gæster der spiller kongespil, Emil står og kigger lidt, og siger så, det der det lærer i vist aldrig.
.......................................................................................................
 
Jeg  er ved at lave mad, jeg ser der sidder et stankelben på min skulder, og skriger højt, da jeg bliver forskrækket. oliver siger meget roligt.  Rolig mor den gør ikke noget, det lover jeg, barer tag det roligt, den vil barer finde et sted og lægge æg.
---------------------------------------------------------------------------
Vi er på vej hjem fra jump a lot. Oliver skal på wc, men vi er på motorvej, så jeg forklarer ham, vi kan ikke holde ind nu. Lidt efter spørger Emil, mor er vi stadig på motorvej, ja siger jeg, okey, så lad det gå lidt tjep svarer han så.
-----------------------------------------------------------------------------
Emil siger lige så alvorligt til mig, mor hvis du bliver ved med at passe mig på den her måde, så flytter jeg hjemmefra.
----------------------------------------------------------------------------

Vi skal snart have besøg af Kisser, som der er Emils lærer. Oliver og Emil snakker om det. Emil siger så,og Oliver når Kisser kommer hjem til os imorgen, så har du barer at opfører dig ordentligt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har handlet lidt chokolade til mormor, og lidt mørk øl til morfar. Oliver spørger, mor har du nu købt en stor øl, ja det har jeg svarer jeg, ja for morfar kan jo bedst lide de storer øl siger Emil så.

.......................................................................................................

Det er svært at værer Emil, og man gerne vil gører det rigtige, speciel når man som Emil selv siger, har en engel og en djævel siddende på sine skuldrer, og så er det djævlen der snakker højest, så man bliver nød til at lytte efter hvad han siger.

---------------------------------------------------------------------------------------

Emil siger noget til mormor, som hun ikke hører rigtigt, han siger så, imens han hiver ud i sine ører. ej mormor, du skal da barer slå lytlapperne ud.

------------------------------------------------------------------------------------

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 180723

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29970002174377sekunder