columbush - Forside

          Columbus                                                                                                

  Columbus Barndom

 

Columbus var født i Italien, han blev født i 1451 i Genova. Hans far var væver, da han var 14 kom han ud at segle. Han sejlede rndt i middelhavet, han lærte meget om sejlads. I 1476 blev det skib Columbus var på angrebet, Columbus nåede at flygte. Portugeske skibe sejlede langs Afrikas kyst, for at finde

en søvej til Indien.

 

Columbus

 

Den Første Rejse 1492-93

 

Den 3. august 1492 var der tre skibe der sejlede ud fra Palos i Sydspanien. Den forreste var Santa Maria, hvor Columbus var kaptajn over skibet. Dernæst fulgte Pinta og Nina. Om på de tre skibe så var der i alt 90 mand. Det havde været svært på at finde nogen sømænd nok, der ville med på rejsen til det ukendte ud i verden. De sidste pladser måtte fyldes op med nogen benådede fanger  fra byens fængsel. Hele den første del af turen gik hurtigt. Skibene lagde til ved De kanariske Øer, som hørte til Spanien. Den vej havde de søfolkene tilbagelagt mange gange. Så kom vanskelighederne, da skibene efter have taget forsyninger ind, satte kurs over det ukendte hav mod vest.

Til at begynde med gik sejladsen strygende. Vinden bar skibene i en god fart. De fleste af søfolkene var ved godt mod. De tilbragte mange timer på at holde udkig, for Columbus havde udlovet en dusør til den, der først så land.

Men efterhånden som dagene gik, uden at der var tegn.

 
 
Panel title

© 2019 columbush

Antal besøg: 60

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,63716101646423sekunder