Velkommen til www.freec.dk/cozybunch - Forside
10/9-13:
Siden er lukket ned, da jeg ikke længere har eller vil få rotter igen.
Dette skyldes at min kæreste ikke tåler rotter og det derfor ikke er muligt, at have dem i hjemmet, hvor end jeg gerne ville, og hvor enormt jeg savner alle deres søde og sjove tosserier.

Siden her vil muligvis blive ændret til en side med hjemmelavede kreative påfund, primært af genbrugs materialer og kasserede "stumper og stykker" (mener det hedder "upcykling") jeg snubler over rundt omkring på loppemarkeder og lignende.

Nogle af stumperne kan også blive/være billige stykker stof eller kasseret tøj, f.eks. til vinter når min lille hund begynder at fryse og skal "klædes på" eller når hundekurven indimellem får en "makeover".

En hyggelig flok eller mængde, som CozyBunch jo betyder på engelsk, kan jo også være en hyggelig mænde hobby halløj f.eks. og desuden er der mange der jo kender mit online-alias i forvejen, så hvorfor finde på et nyt og være ukendt ;)

Men om- eller hvornår det måske sker ved jeg ikke, da der desuden er en masse ting i mit familie- og privat liv der skal i system først.

Spørgsmål vedrørende kuld, rotter købt her, samt andre forespørgsler eller hvis man ønsker at komme i kontakt med mig af enhver anden årsag, bedes mailet til m-chr@live.dk

* Om jeg er okay? Tja... Så okay som man kan være, når man på under en uge går fra 10 skønne fantastiske totter, til slet ingen...
Alle fik nye hjem, men det var ikke alle der tog flytningen i stiv pote, en enkelt gik så meget grasat at han blev aggresiv overfor både mennesker og rotter, at han måtte aflives, en anden han blev så stresset at han akut måtte omplaceres, til en super rotte-kyndig veninde, som heldigvis rimelig hurtigt fik ham på ret køl, en enkelt hun bliver endnu passet hos et familie medlem, indtil rotten kan komme til Næstved hos VictoryRats, hvor hun stammer fra.
Resten har taget strabadserne rimeligt, men jeg er i hvert fald overbevist om at rotter kan savne deres menneske.

RIP Alenyas Heavensbee! Du fortjente ikke din skæbne, du af alle, tog savnet hårdest, og bitterheden over din skæbne og min magtesløshed over ikke at kunne tage dig til mig igen, vil være i mit sind lige så længe som savnet. hjerte.png
Håber og tror du har fundet fred og venner på den anden side.
 
Panel title

© 2018 cozybunch

Antal besøg: 12142

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38117909431458sekunder