Cykler: Forza cykler i Vejle, Kolding, Horsen - Forside
Cykler i Vejle. Cykler fra egen import. MTB, Herre og Dame cykler
  • MTB Vejle og Kolding fik nye cykler
    se ogsĂĄ
    http://www.forzacykler.dk/shop/frontpage.html 

    De danske Forza-cykler kan du nu købe direkte fra Vejlebaseret webshop og få din nye cykel leveret direkte til dørenMange danskere kender allerede cykelmærket "Forza". Vejlenseren John Egedesø har i 15 år været ejer af Forza-fabrikken i Ringe, hvor man oprindeligt designede cyklerne og fik delene produceret i fjernøsten. Til sidst blev cyklerne samlet på fabrikken i Ringe og solgt via danske cykelhandlere.Nyt forretningskonceptFor at kunne honorere tidens skarpe krav til cyklers kvalitet og pris, har John Egedesø valgt at "rydde bordet" og starte forfra med et mere tidssvarende forretningskoncept, hvor salget foregår direkte til slutbrugeren via hjemmesiden www.forzacykler.dk, og hvor al produktion og manuelt arbejde er udliciteret til fjernøsten. Cyklerne sælges uden mellemhandlere, og alene dét giver en konkurrencefordel. Hvis man samtidig – som John Egedesø – har gode forbindelser til producenter rundt om i verden, er det i dag også muligt at få udført arbejdet i en kvalitet, der lever op til danske standarder – og samtidig skrælle endnu et lag af prisen. Designfasen ligger stadig i Danmark, fordi dette arbejde både kræver håndværksmæssig og salgsmæssig erfaring samt kendskab til de danske cykel kunders ønsker og behov. Komfortabel cykle oplevelseForza er italiensk for "fremad", og netop fornemmelsen af en cykel der let og ubesværet ruller afsted er en af de værdier, som har højest prioritet hos Forza – og det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det er i al beskedenhed et direkte resultat af intelligent design. Kørestilling, cyklens geometri og vinkler, materialevalg og sammensætning er altsammen parametre, som har stor betydning, og det er netop her Forza-cyklerne har deres...force.

    Cyklersælges i Vejle , Kolding, Fredericia, Horsens


John Egedesø kan i kraft af sin store erfaring skabe cykler, som giver brugeren en god cykleoplevelse. John fortæller at han ofte har fået tilbagemeldinger fra cykeludlejningsbureauer, der siger at kunderne helst vil have cykler fra Forza – simpelthen fordi de er så let kørte. "Når man er på ferie, og skal leje en cykel, er det eneste der betyder noget, at cyklen kører godt. Her spiller det æstetiske ikke den store rolle – så selvom vores cykler også er smarte og indbydende, er det ganske tilfredsstillende at få en opadvendt tommelfinger for det, som virkelig giver en cykel langtidsholdbar brugsværdi" fortæller John, og fortsætter "Udlejningskunder er med rette barske i deres bedømmelse, fordi de har betalt på time- eller dagsbasis, og ønsker at få mest muligt for pengene".Cykler i Kolding vejle  Skrevet af Administrator 4ea9b381c198827102011.jpg


Nyt fra Kolding MTB cykler
Området omkring Naturskolen i Marielundskoven var farvet i MTBKolding farver denne lune forårsdag. Mere end 50 klubmedlemmer og bestyrelsen med formand Niels Kammer i spidsen var mødt op for at deltage i overrækkelse af 4 MTB´s fra Sydbank.I sin tale lagde regionsdirektør Finn Boel Pedersen, Sydbank, vægt på sin begejstring for den nyetablerede klub. Jeres mål var 50 medlemmer det første år. Så vidt jeg ved, er I allerede langt over 70 og klubben spænder vidt. Den yngste er 6 år, den ældste 60. Sydbank lægger vægt på at støtte initiativer, der favner bredt på tværs af alder, køn og kompetenceniveau. Med de 4 MTB´s håber Sydbank at give flere mulighed for at prøve kræfter med sporten. Baggrunden for at det er muligt for Sydbank at uddele donationer er, at banken i 2010 har fået 500 nye privat- og 60 nye erhvervskunder i de lokale filialer. I en indskudt bemærkning gjorde Finn Boel Pedersen med et lunt smil opmærksom på, at der på trods af den store kundetilgang stadig er ledige kontonumre til rådighed! Regionsdirektøren var flankeret af filialchef Ivan Søgaard Larsen fra den succesrige lokalfilial her i Kolding. Efter overrækkelsen blev gæsterne inviteret med til søndagstræning. Morten og Heino tog kidz ryttere med ud at træne singletrack og bakker. Løbstræningen bestod af singletrack og bakketræning. Klubbens tre gæster er nu ikke uvante med at cykle. Fra marts til oktober mødes de hver søndag og kører 40-50 km! Vi skal måske tilføje, at MTBKolding stadig har ledige medlemsnumre! Se artikel på dinby.dk "Flere skal med på mountainbikes" Se billeder fra dagen her (Tak til fotografen Henrik Ravn)

 Cykler i Vejle , horsens, Kolding og FredericiaCykler i Vejle , horsens, Kolding og Fredericia

 
Panel title

© 2019 cykler

Antal besøg: 5920

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39476990699768sekunder