"We Are Girls. !" - Horskober

Vædderen: Midt i september vil du få en smuk udstråling der vil tiltrække fyrene! Det er vigtigt du tror på dig selv så du kan nå dine mål. Du skal til at gøre noget godt for dig selv.

 

Tyren: En flirt vil ske, du vil hurtigt finde en vildt lækker fyr. Du har massere tid i skolen som vil belønne dig. Du vil snart få et superstærkt venskab med en sød pige fra din skole.

 

Tvillingerne: Kærligheden står lidt stille nu, så husk at brug den tid på noget andet. I midten af september vil du få massere af energi, så brug den godt. Du er poproler blandt klassen.

 

Krebsen: Du har en god chance for at score en sød fyr, du har massere af energi, det gælder om at bruge det på den kreative-side, Du og dine veninder for noget bestem at lave der vil give et godt grin.

 

Løven: Miav! Du kan godt glæde dig du er i dit romantiske hjørne, Skolen vil være kedelig, men du for brugt tiden derhjemme på familien, du vil være sammen med en pige gruppe sidst på måneden.

 

Jomfruen: Pas på med hvad du gør i dit kærlighedsliv, det vil måske ødelægge noget med en sød fyr, skolen bliver mere og mere spændene, og der vil være gode chancer for nye venner, men glem nu ik de andre.

 

Vægten: Slap af og hver dig selv, for nu er det fyrene der kommer til dig, du har heldet med dig i skolen, du vil få gode karaktere, du kan regne med en veninde der støtter dig igennem alt i september.

 

Skorpionen: Du vil få en god chance til at charme dig til en sød fyr, skolen går godt, mange vil være i gruppe med dig i opgaverne, nyd det for i denne månede går det vildt godt med vennerne.

 

Skytten: du falder for fyrene og de falder for dig, find den rette, du har mange ider til skoletiden så det vil gå meget godt, du vil få det sjovt med dine veninder.

 

Stenbukken: Endelig sker der noget, du vil finde en fyr, og måske et lille kys? Du vil begynde at se du har flere drengevenner end du aner når du arbejder sammen med dem i skolen, veinderne har brug for dig.

 

fiskene: Kærligheden vil være stille i starten men der vil snart ske noget, prøv at konsentrer dig i skolen, de intresante ting kommer imellem, du er midtpunktet blandt veninderne, nyd det !

 

Vandbæreren: Der er en fyr du har set lidt til, vær modig og snak med ham, du vil gerne vise hvad du kan i skolen og det går dig godt, mange sjove ting er i vente blandt dine mange veninder og venner.

 
Panel title

© 2019 d_holle

Antal besøg: 40681

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37976121902466sekunder