En del af formålet på denne blog er at give dig gode tips og tricks som bruger. I denne artikel er der fokus på 10 marketing tips, der kan hjælpe dig mod større synlighed.

Savner du besøgende på din hjemmeside, så læs med her. 

 

1. Forstå din målgruppe

Det er vigtigt at du har en forståelse for din målgruppe. Det er denne forståelse der skaber udgangspunktet for en god markedsføring. Indholdet designet og din kommunikation skal fange den målgruppe du har. Om det så er 50 årige kvinder, eller 25 årige mænd, der interesserer sig for sport

2. Content marketing – Skab godt indhold på siden

Content marketing er et begreb der indebærer, at man skriver godt indhold på hjemmesiden, der så vil være med til at generere besøgende via placeringer. Uanset hvad, bør du altid sørge for at dit indhold er spændende og har en høj kvalitet.

3. Optimer din hjemmeside

Søgemaskineoptimering (SEO) er en central del af alle website. Eller bør i hvert fald være det! Et begreb der dækker over den optimeringsindsats man laver, for at forbedre ens placeringer i søgemaskiner som Google.

4. Vær aktiv på de sociale medier

De sociale medier bliver vigtigere og vigtigere inden for online marketing. Så sørg for at være aktiv på Facebook, Twitter og Google+. Har du et firma kan du oprette en firmaside og ellers bør du linke mod din side, for at få skabt værdi og omtale.

5. LinkedIn

LinkedIn er reelt et 4. socialt medie, selvom det adskiller sig væsentligt fra de andre. Har du en virksomhed eller en professionel profil, så opret dig på LinkedIn.com. Det kan være vejen til mange professionelle forbindelser.

6. Tilmelding til gode sites

Der er mange gode sites hvor du kan tilmelde din hjemmeside, dels for at skabe værdi og kendskab til dit firma. Disse sites betinger at du har et firma og ikke kun en hjemmeside:

  • Hotfrog.dk
  • Krak.dk
  • Google Places

7. “Tilmeld firma” søgning

Du har mulighed for at få tilmeldt din hjemmeside/firma til branchespecifikke sites. Hvilke afhænger meget af branchen, men hvis du laver søgninger ala “Tilmeld firma” eller “Tilføj firma” vil du hurtigt finde de relevante sider.

8. Google Adwords

Google Adwords er den betalte form for markedsføring i søgemaskinen Google. Her betaler du X antal kroner pr. klik, hver gang der klikkes ind på hjemmesiden.

Du kan se hvor annoncerne typisk er placeret på billedet nedenfor:

Google Adwords eksempel

Du finder Adwords annoncerne øverst og ude til højre.

Freewebsite har et samarbejde med Google, hvilket giver dig muligheden for at få en gratis Adwords kupon, når du opretter en Premium hjemmeside.

Et Premium abonnement giver dig muligheden for at blive vist på et unikt domæne og samtidig få adgang til en Adwords kuponen. Alt du skal gøre er at opgradere din hjemmeside.

 

Opgrader din hjemmeside og få Adwords.

 

9. Deltag på relevante fora 

Der er rigtig mange fora i Danmark, nogle mere aktive end andre. Du bør udvælge dig mindst 2, hvor du har lyst til at være aktiv og hvor du vil have mulighed for at udbrede kendskabet til dit firma/website. Man skal ikke undervurdere den effekt som hjælp og gode svar kan have. Enten i form af besøgende eller nye kunder.

10. Vær aktiv på blogs i branchen

Er du smykkedesigner, elektriker eller lignende, med meget viden og meninger på et fagområde, så er det en god idé at deltage aktiv på blogs. Det giver en bedre udbredelse af dit navn og kan i bedste fald være med til at stemple dig som ekspert.

Det kan endda være at besøgende ser dine blogkommentarer og derfor henvender sig. Når du skriver blogkommentarer, så husk ikke at spamme og husk at udfylde dit websites url i udfyldelsen.