Han har været nede på knæ og I har fastsat en dato – tillykke! Mens mere traditionsbundne typer nu vil begynde at sende invitationer og påmindelser ud med posten, er der i den moderne verden en mere interaktiv måde at fortælle andre om dit bryllup på – ved at lave din egen bryllupshjemmeside.

Her er vores råd og tips til, hvordan du gør forberedelserne til din specielle dag uforglemmelige.

 

  1. Vær opmærksom på designet

For at få din bryllups hjemmeside til at adskille sig fra alle de andre, bør du vælge en webhosting service, der vil medvirke til at gøre din hjemmeside personlig for dig og din partner.

Vælg farve-tema, skrift og billeder, som gør det unikt – forsøg at gøre det så iøjnefaldende som muligt. Kig på Online-Casino.dk for at få inspiration – deres klare farver vil måske friste dig til en spiloplevelse nu, hvor du alligevel er i gang med din research.

 

  1. Skriv en inspirerende tekst

Internetbrugere vil have en grund til at besøge din hjemmeside. Dette er din chance for at vise dine færdigheder som forfatter og fortælle resten af verden lidt om dig selv og din partner.

Husk at gøre det personligt – fortæl et par små historier om dig og din kommende ægtefælle, hvordan I mødtes for eksempel, men uden at gøre det plat.

 

  1. Gør dine fotos offentlige

Afhængigt af hvor mange gæster I vil invitere, kan der være nogle, som ikke kender jeres personlige historie så godt som andre. At bruge jeres personlige billeder her, vil være en god måde at vise det på.

Tilføj gerne lidt humor – hvis I for eksempel har været sammen meget længe, kan det være sjovt at vise, hvor forskellige I så ud i den første tid sammen: unge, uskyldige og med en forfærdelig hår-stil.

Prøv at bruge Instagram for at give et kreativt strøg til dine fotos.

 

  1. Detaljer er vigtige

Det kan forekomme kedeligt, men din webside skal nødvendigvis indeholde alle de væsentlige detaljer i forbindelse med bryllupsdagen. Sørg for at dato og klokkeslet er klart for enhver, helst på hjemmesiden.

Endnu vigtigere, og ofte noget man overser, er de mindre detaljer, såsom hvordan man kommer til bryllupsstedet og henvisninger til lokale overnatningsmuligheder. Indsæt et link til Google Maps og et til lokale hotellers hjemmesider.

 

  1. Mød familien!

Sidst men ikke mindst: gør dine gæster bekendt med de, som er involveret i brylluppet. Dette indbefatter brudepiger, den som skal bære sløret, samt hele den nærmeste familie.

Skriv en lille historie om hver af dem sammen med et billede – lige neden under fotoet af dig selv og din partner. Men husk selvfølgelig at indhente deres tilladelse først, og check lige før du offentliggør en eller anden pinlig historie!

 

Start med din bryllupshjemmeside her.