Der er mange måder at lave en hjemmeside på. Man kan enten vælge at betale flere tusinde kroner for at få den udviklet, eller man kan benytte et gratis hjemmeside program.

Freewebsite er et brugervenligt og helt gratis hjemmeside program, der nemt kan benyttes af enhver. Det kræver ikke særlige forudsætninger eller kompetencer, for at komme i gang.

Vi har gjort det overskuelig, så alle kan være med. Selvom vi tilbyder et gratis hjemmesideprogram, har vi ingen reklamer eller begrænsninger. Du finder derimod et godt udvalg af designs og sidetyper. Det giver dig gode muligheder for at lave en side, præcis efter dine behov. 

 

Gratis hjemmesideprogram med mange muligheder

Freewebsite tilbyder dig et hjemmesideprogram med mange muligheder. Det betyder at du får adgang til mange gratis designs, sidetyper og features.

Samtidig kan du få eget domæne tilknyttet, eller tilkøbe ekstra funktionalitet. Der er altid nogle brugere som ønsker lidt ekstra og det kan du få hos Freewebsite. Vi har fokus på dine behov og er klar til at skræddersy en løsning, hvis du har specifikke behov.

Det er en mulighed, du sjældent finder hos andre hjemmesideservices. Er du i tvivl om hvordan man laver en hjemmeside, kan du læse mere om det i denne guide. Vi har beskrevet den enkle proces, i få steps.

Opret en gratis hjemmeside her.

 

Det får du i vores hjemmeside program

For at skitsere hvilke muligheder du får som gratis bruger af vores hjemmeside program, har vi lavet en liste nedenfor:

  • Stort udvalg af gratis designs, bannere og baggrunde
  • Mange sidetyper; drag and drop, slideshow, musikgalleri, kontaktformular, blog, forum, videoafspiller, billedside med flere.
  • Ingen begrænsninger i sideantal eller plads og INGEN reklamer på siden. 
  • Et nemt og brugervenlig program, hvor alle kan være med uanset alder eller it-kompetencer.

Alle kan finde ud af at oprette et website hos os og forme den som det ønskes. Brugervenlighed og frie rammer er to vigtige egenskaber i vores hjemmesideservice, som rummer mange tusinde tilfredse brugere.

Video – se hvordan programmet fungerer