Dagplejen - Dagbog
Oct
27
2011

Torsdag d. 27 0ktober 2011

Idag har vi leget med de nye biler, som Mette har købt.. Så lagde vi en dej sammen til boller.. Mens den hævede, tog vi tøj på og gik ud... Og så skulle vi ind og forme boller, inden vi skulle spise.. Det var sjovt. Var dog ikke alle der kunne forstå at man ikke kunne spise dem med det samme smiley.gif

Mens vi spiste, blev bollerne bagt.. Alle sad spændt og ventede på at minut uret skulle ringe.. Riiiiiinnnngggg... ENDELIG.... Så var de bagt og duftede så dejligt.. Så nu er de pakket og klar til at komme med hjem, til at spise sammen med mor og far... ;-)

(p.s Der ligger billeder fra det i : Blandet)

Oct
13
2011

D. 13-10-2011

Idag har vi haft besøg af vores pædagog Helle.. Hun skulle lige ses lidt an, men derefter gik legen som den plejer.. Da hun kørte, tog vi tøj på og gik i haven.. Der blev leget til den store guldmedalje.. Pludselig var der en lille kattekilling i haven.. Den var de alle meget interesseret i og det så ud som om at den nød deres opmærksomhed.. Da den lidt efter løb ind i den anden have,stod Karlo og Magnus og kiggede langt efter den.. KATTEKYLLING, HVOR ER DU..?? Råbte de... ;-)

 
Panel title

© 2018 dagplejen

Antal besøg: 13105

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31467819213867sekunder