dagplejepia - Dagbog
Sept
23
2013

Æbleaftryk......

524021f78a0d023092013.jpg

Vi har haft en skøn men en travlt uge, i sidste uge, vi starter ved......

Mandag, havde vi besøg af Stine og hendes børn Tea, lærke, Rosa og Mynte.Vi hyggede os så godt alle sammen.

Tirsdag var vi op ved Ann i legestuen, sammen med Stine, Cathrine, Jytte og Birthe og alle deres børn, der blev leget på krys og tværs, gynget på sansegynge og lavet sandkager.

Onsdag gik vi lige en tur over til Bettina, der var så dejlig vejr, at vi blev ude og spiste middagsmad og vi havde bestemt ikke travlt med at komme hjem.

Torsdag havde vi naturdag, temaet er stadigvæk æbler / høst, denne gang skulle vi prøve at lave noget helt andet med æblerne end at spise dem. Vi lavede æbletryk, skar æblerne halvt over og puttede noget farve på æblet og bagefter trykkede de så æblerne på et stykke papir de blev så fine. 

Fredag blev vi hjemme, vi var godt tætte efter ugens forløb. Vi læste en bog om bondegårdsdyr imens fandt vi så de dyr, der lå i en kasse som passede til de dyr vi så i bogen, og vi prøvede også at sige lyde som dyrene.

I alt har det været en skøn uge, med en masse glade børn smiley.gif     

Sept
12
2013

Æblesaft <img src="/images/BW_Grafik/smileys/smiley.gif" class="smiley" alt="smiley.gif" />

5231975138a6112092013.jpg

I dag var vi oppe ved Stine sammen med Bettina og Jane, vi havde natur dag, (som grønne spire).

Dagen i dag stod i æblernes tegn, vi samle en masse æbler op i spande, vi rystede også lidt i nogen grene så børnene kunne se at æbler faldt ned på græsset, børnene var rigtigt gode til at samle æbler op i spande selv de helt mindste fik puttede nogen æbler op i spanden, plus at de også fik smagte en massen æbler, bagefter presset vi æblerne, så vi kunne få frisk presse æble, det var noget børnene synes godt om.

Det var en rigtig dejlig dag med en massen glade børn, der var med på hvad der skulle forgå.......

 

Aug
22
2013

Godt i gang igen.

Så er vi godt i gang igen efter en skøn lang ferie. I sidste uge gik stille og roligt vi skulle lige finde os selv igen efter en lang ferie.

I denne her uge har der været lidt mere gang i den, mandag var vi på besøg oppe ved Jane sammen med Bettina. Tirsdag var der ude legestue oppe ved Birthe så der gik vi op og legede sammen med Birthes børn. Onsdag havde vi gæster Jane og Stine var her sammen med alle deres børn og i dag var vi nede i Randers regnskov, vi var ude i Danmarksparken der er så skønt der nede, vi så grisene, køerne og var inde ved gedderne, Else Margrethe syndes at de var vældig søde, de stakkels dyr blev godt jagtede imens hun sagde ae ae, vi havde også vores madpakker med så der blev der spidst med lyde mmmm......... Selv Viktor sad med stor øjne da vi gik rundt der ned og da han så kom ned på jorden skulle det hele undersøges, vi var bare ikke helt enig, ingen sten i munden, Viktor øv øv. men en helt perfekt dag og uge, så i morgen tager vi ligge en slapper ( måske ) smiley.gif

( Der kommer billeder ind lidt sener ) 

Jan
23
2013

Ingen billeder.

Jeg har desværre stadigtvæk problemer med at lægge alle de billeder ind som jeg har taget.

Jeg har desværre også problemer med kalenderen, men jeg kan sige at i denne her uge har vi besøg af Hugo, han kommer oppe fra Bettina og vi skal på besøg oppe ved Nanne på fredag, som holder fødselsdag, så alle børne skal være her kl. 8.30.

Om onsdagen kommer Jane her ned med hendes børn, der skal vi havde lidt musik.

 

Jan
16
2013

JUBII SÅ ER VI TILBAGE.

Så er vi tilbage efter en alt for lang pause, der har desværre været noglen problemer med hensyn til it, og så er jeg ved at være over på igen efter et lille uheld.

Jeg kæmper med at få lagt en masse billeder ind på siden med regner med at problemet snart bliver løst smiley.gif

25
2012

Tillykke Oskar.

Et stort tillykke med Oskar idag, vi har fejdet Oskars 2 års fødselsdag idag.

Det har været en rigtigt dejlig dag, Nanne havde rundstykker med da hun kom, så de blev spist spillede vi bold oppe på græsplænen, vi var lige en lille tur over ved Bettina hvor vi sang og dansede, pu ha det var varmt, da vi kom hjem havde Jesper lavet mad til os vi har fået noget som vi meget sjælen får røde pølse med pomfritter og brød der til, vi fik også saftevand, så kære forældre vi har fået fødselsdagsmad idag smiley.gif Når børne så har sovet skal de havde bolle kagemand og frugter til som Oskar`s mor havde med i morges, jo ham Oskar bliver fejret med maner, og de andre synes at det er dejligr som de alle sammen går og siger Oskar fylder år idag hurra........

Er de ikke skønne de kære børn smiley.gif

                   4fbf6ca6c7e7525052012.jpg

25
2012

Teater.

 Vi var i teater mandag d 14 maj hvor vi så stykket "en heldig kartoffel" børne snakker stadigvæk om den lille mus, så nu får i lige en kort fortælling om stykket, så i også har en mulighed for at snakke med når børne snakker om en mus smiley.gif

EN HELDIG KARTOFFEL.

Vi blev inviteret indenfor i Nannis grønne drivehus, hvor lyde og dufte er del af et skønt musikalsk og humoristisk univers.

"Jeg er sulten", siger Nannis. "Det er jeg også", siger musen. Men der er kun en kogt kartoffel tilbage i kasserollen. " Hvem af os skal have den ?", spørger Nannis. Musen mener bestemt, at kartoflen vil mætte mest i en musemave, så derfor er det klart, at den skal have kartoflen. Nannis mener noget andet og siger, at musen er grådig, men det kender musen ikke noget til. Imens der bliver kogt flere kartofler, deler Nannis rosiner til hende og musen, men det går ikke helt retfærdigt til, de bliver fordelt sådan at Nannis siger en til dig og to til mig, lige til der ikke er flere, men musen har luret Nannis. Alt imen vandet koger i kasserollen og duften af kartofler bredere sig, fortæller Nannis, en herlig historie om grådighed. Nu er kartoflerne færdige og de skulle dele, men hvor var musen ? Nannis finder musen i en kassen med den kunne ikke spise mere den var så mæt, for den havde spist en hel kartoffel selv uden at Nannis havde set det. smiley.gif

                     4fbf66d11893f25052012.jpg

9
2012

Dagplejedag.

I dag havde vi dagplejedag, vi delte os op i to grupper for at vil ikke var for mange, et meget klog beslutning vi tog der.

I år havde vi de 5 sanser som tema, det var: smage - lugte - se - følge og høre.

Vi skulle op til Jytte, så Bettina, Gitte og mig, vi følges af op til vorup bager, der skulle vi møde Ulla og Lise, sammen gik vi op til Jytte. Da vi var kom der op fik vi alle sammen frisk franskbrød, så kunne vi lige lande, og vi voksen kunne lige finde vores ting, vi havde lavet små steder med de forskellige sanser. Alle børne synes at det var skægt,men jeg må nok indrømme at det var smage sansen, der var hittet, der var der æble - æble med kanel - ananas - citron og æblekugler, hvis jeg bare kunne tag mange billeder imens de alle sammen fik smagt de forskellige ting, så i kunne se de forskellige udtryk de kom med, men hvor er jeg heldig for de sider inde i mit hovede nu, og kan kun grine, selv nu hvor jeg skriver det ned smiley.gif

Da vi havde leget med de forskellige sanser havde Gitte bagt en kage, - ja vi fik altså et lille stykke kage, så blev det spise tid, vi havde smurt madder hjemme fra, så vi sad ude i regnvejret, med skønt var det. 

Da alle børne havde spist deres mad, fik de lige en lille historie om de tre bukke brose, der sad de pænt på græsplænen og hørte Jyttes historie.

Jeg havde nogle trætte børn da vi kom hjem, selv om vejret ikke helt var med os, ja, så havde vi en skøn dag smiley.gif                         4faace7881f1d09052012.jpg

9
2012

Skumhallen.

Vi havde en dejlig dag med en masse af motion i tirsdag, hvor turen gik ud til Hoppeland i Droningborghallen, vi var næsten alle sammen med af os dagplejer, Ann - Annette - Bettina - Birthe - Cathrine - Jane - Jytte - Lise - Gitte - Mariann - Ulla og mig, sammen med alle vores dagplejebørn tog vi bussen der ud, vi havde en rigtigt praktfuld dag sammen på krys og tværs, børn og voksen havde det skæg sammen, vi fik rørt vores kroppe, der blev hoppet, kravlet, trillet, nogle hoppe ned i en grav fyldt med frikantede skum puder, nogle hoppede ned fra et lille klattertårn, ned på en mega blød madras, jo vi hyggede os.

Oskar havde også tid til den røde tummel balje, hvor han lige kunne studer hans tæer, imens han skulle holde balancen og det var han bare rigtig god til smiley.gif                 4faac9475b52809052012.jpg

3
2012

Sol.....

Det har været en skøn uge, vi har været ude lige fra om morgen og til børne blev hentede smiley.gif vi har været meget sammen med Bettina.

Mandag var vi over ved Bettina, der havde vi madpakker med.

Tirsdag var der legestue, det var godt nok mig tur til at holde den, men jeg byttede den med Ulla, da Jesper var hjemme synes vi at vi skulle hygge os med børnene, lidt sener gik vi over til Bettina sammen med Ann.

Onsdag var vi sammen med Bettina og Gitte, vi var lige en hurtig tur oppe ved Jane med gave og flag, hun havde sølvbryllup, vi fik råbte hurra, bagefter gik vi ned til os.

Torsdag var vi igen over ved Bettina, der kom også Lise, Ulla, Gitte og Jytte, vi skulle lige havde det hele på plads til dagplejedagen til på onsdag.

April
20
2012

Gravko......

Sikke en dejlige uge, vi starter mandag var vi over ved Bettina.

Tirsdag var ved i legestue, turen gik denne her gang op til Mariann, der er et godt stykke der op, så i kan godt være nogle stolte forældre for Oskar og Nanne gik hele vejen der op, og hjem igen smiley.gif Johannes gik halv delen der op og halv delen hjem, syndes at det var rigtigt flot. Oppe ved Mariann kom der også Ann - Bettina - Lise og Cathrine en hyggelig dag.

Onsdag gik vi tur sammen med Jane, vi var over på en legeplads i blokkerne, der over er der en due, som ligger i en rede, som vi følger lidt med i, vi fandt også en lille stejl bakke som de kunne rumpe - kravle -løbe eller gå ned ad, en super dejlig tur.

Torsdag var vi i skoven ved frubakken, der kan børne løbe frit omkring, vi skulle se om vi kunne finde nogle forskellige kribbel krabbel dyr, der havde gemt sig under blade og sten. Vi fik også mærket træerne, de fik nogle krammer, de skønne børn er bare med på det hele, vi fandt også nogle annemoner som vi plukket og tog med hjem i en vase smiley.gif

Fredag kom den store dag, for der skulle de køre gravmaskine sammen med Jesper, det var et kæmpe hit for nogle og for nogle andre knap så sjovt, Oskar var ikke til at drive af gravmaskinen, så han var så heldig, at han blev ved Jesper og hjalp ham med at grave, imens gik vi andre ind og lavet middagsmad, ris med enebærgryde, mums der blev spist.

 

                     4f9133a3df39920042012.jpg

March
28
2012

Månedalen.

I dag var vi ned i Månedalen, en super tur.

Morgen starede med morgen mad og imens snakkede vi om hvad vi skulle og jeg fik det dejlige spørgsmål som der kommer hver dag her for tiden, Pia skal vi ud ? ...... i dag smiley.gif ja det skal vi da men først skal vi spise færdigt og så kan i lege lidt inden, øv skal vi ikke ude ? jov vi skal også på tur idag smiley.gif jubii jubii jubii og så var de færdig med at spise og ud i gangen på med tøjet og ude, Pia kom nu ...Pia sko på.... Pia jak på .... Pia på tur.... hm tro næste gang at jeg venter med at fortælle at vi skal på tur lige inden til vi gå smiley.gif 

Men vi havde en skøn, skøn tur, jeg havde fået smurt madpakkerne, pakkede rygsækken med alt det man nu skal bruge og så afsted, Jane og Bettina tog også med, så vi gik der ud og vi fandt vores nye hus som der er blevet bygget til os dagplejer sikke et sted det ligger, så praktfuld og vi havde slet ikke lyst til at vi skulle hjem igen, i skal se stedet der så skønt der....

så mon ikke vi kommer til at tilbringe masse af tid der ude midt i en lille skov og ikke langt fra mig, det kan ikke blive bedre...                      4f72e73f7178528032012.jpg

March
23
2012

Se dueen!!!!!!

Så er foråret kommet og det nyder vi fuldt ud, vi har været ude hele ugen lige fra om morgen og til børnen blev hentede, vi har spist vores mad uden for, kun når børne skulle havde en ren ble på var de inde smiley.gif

Mandag var vi over ved Bettina, og jeres børn er blevet så gode til at gå pænt hånd i hånd, når vi går der over, Celina - Nanne sammen, Oskar - Julia sammen og Johannes holder mig i hånder, søde er de smiley.gif 

Tirsdag havde vi gården fyldt med børn, vi havde besøg af Jytte - Gitte - Mariann og Bettina sammen med alle deres børn.

Onsdag var vi ude for at finde grene til at hænge påskeæg på, lige der langt oppe fik vi øje på en due, den sad i sin rede, det tog ikke lang tid før at alle børne fik øje på den selv om det faktisk var lidt svært, så jeg skulle prøve at tag et billede af den smiley.gif men det var lidt svært. En lege plads var der også og lige der stod der en fin stor rød rutschebane med vand i, så der blev der plasket, plasket, puttede små sten op på den og så lige plasket........ igen, en super dejlig dag.                 4f6c616940ff823032012.jpg

March
22
2012

Det gule hus.

Vi var i det gule hus for 14 dage siden, det var en rigtigt dejlige og hyggelig dag, hvor vi lavet lidt påske ting, børnene hyggede sig med at klister små papir - glimer - fjer på et sort karton hvor vi havde limet et æg på, de gik meget op i det, bagefter lave vi nogle fine påske æsker med en lille kylling, i æsken blev der sået karse ( håber at det er kommet op ) da vi havde fået en lille påskefrokost fik de små poder en lille lur og så var de klar til at bestige haven. En super dag.

                  4f6b0e5e7117622032012.jpg

Feb
23
2012

Fastelavn er mit ...........

Så fik vi holdt fastelavn, børnen var rigtigt fine.

Vi havde inviterede Bettina - Jane og alle deres børn det var en rigtigt super hyggelig dag, vi startede dagen med at spise franskbrød og så skulle vi slå katten at tønden, der blev godt nok slået til den, godt at der ikke var en kat der inde. 

Katte kongen blev Oskar og bum så gik bunden ud og der kom masse popcorn ud af tønden, og med et gik Oskar i stå for hvad var nu det for noget, og med et varr alle børnen over popcornen, da de havde hygge sig med popcorn, var der lidt tid til at lege, imens blev der lavet mad. Frokosten bestod af giga pomfrit - kylling nuggerts - augurk stænger - gulerødder stænger og grøn dip som var grønærtemos og mums der blev der spist.

Men inden vi er kommet til denne her dag har vi også brugt dagene på en masse andet vi har lavet fastelavns ris klippet tegnet fine masker - katte - spejle og de har været med ud at finde grenene som vi skulle bruge til ris smiley.gif og jeres små guld klumper går op i det de elsker bare at lave de forskellige ting og at være ude det er hittet.

                 4f4628c6afbcf23022012.jpg

Feb
4
2012

Sne.........

Jubiiii så kom sneén enlige.

I mandag´s var vi en tur over ved Bettina, vi blev der over og spiste frokost, så om tirsdagen havde vi musik, men denne her gang og de næste gange vi skal ha musik, er vi sammen med Ann og Bettina. Det er bare så hyggeligt og skæg, når vi sang "den med bussen" og vi kommer der til hvor sure fru madsen kommer på banen, så tog Ann lige hurtigt tørklæde og briller på, vi lærte også en ny sang og så kunne vi også lige lære den nogle nye sange, det var til stor glæde for os alle sammen.

Onsdag tog vi op til Ann sammen med Bettina og Gitte hvor vi legede i sneen, vi lavede sne engler og kastede med sne, hm først lavede jeg nogle sne bolde og bagefter var jeg så heldig at få den igen....... men bare hvor børnen kastede dem på mig.... nej hvor de hyggede sig ( det store lege barn kom lige forbi nemlig mig selv hihiihi).

Torsdag fyldte jeg år så der blev der lige lavet lidt om på kosten, først var vi ude vi skulle da lige ud det sneede jo, da Bettina kom fik vi popcorn, til middag fik vi æbleskiver, efter middagsluren fik de nogle gode grov boller og appelsiner, så lidt sundt blev det til.

Hvis børne er begyndt at række tunge er det ikke fordi de er frække, jeg er begyndt at lave lidt mundsjov sammen med den det går sådan ud på at de skal række tungen langt ud, og træk den langt ind i munden skiftevis, sæt tungen mod næsen og hagen skiftevis, højre og venstre kind skiftevis. Der kommer mange andre øvelser med tiden..... jeg laver disse øvelser som et suppelement til tale/sprogstimulering og Jeres børn er bare supper gode til det.

Jan
29
2012

Koldt - Koldt..........

Det har været en meget koldt uge, børne har fået nogle dejlige røde kinder i denne her uge, vi har været ude næsten hver dag minus i fredags der fik vi besøg af Bettina og hendes børn, en rigtigt hyggelige dag det er så skæg/dejligt at se hvordan børne er begyndt at finde ud af at lege sammen hvor er de bare så skønne........

I tirsdag`s var vi i ude legestue oppe ved Jane der kom Jytte, Gitte og Bettina det var en skøn dag med høj himmel og glade børn.

Onsdag og torsdag var vi hjemme, så vi brugte dagene på at være ude og nogle af børnen skulle lige finde ud af at man skal ha vanter på for der var jo meget koldt, så det var vante af og vante på. 

Vi spillede også billedelotteri så børnen lærte at vente på tur, et spil så er det godt Pia, der blev leget meget med dukker, tøj af og nyt tøj på, det har været en dejlige uge sammen med Freja som var på besøg oppe fra Birthe.

Jan
18
2012

Godt nytår....

Så er vi kommet godt igang i dette her år..... Jeg glæder mig til at lave en masse sammen med jeres dejlige børn i år igen.

Vi er startede godt, både i grønne spiren og i musik, vi har også været til åres første fødselsdag det var oppe ved Nanne hun blev 2 år, og det var rigtigt hyggeligt, tak til Nannes dejlige forældre for en rigtig hyggelige formiddag.

Til grønne spiren har vi været ude at kikke på det vidunderlige vejr det er lidt tilligt at der er knopper på træerne, de forskellige vinter blomster er ved at spire op af jorden. Vi må håber at der ikke kommer noget sne.

Vi har været på besøg oppe ved Ulla - Ann og Bettina, jov vi er godt i gang igen.

Dec
30
2011

Finde børnen......

Vi har rigtigt haft det skægt og hygget os her i december md hvor vi lavet mange gaver til jer forældrer, børnene har syndes at det var skægt at vi skulle lave en nøglering, vi tog nogle rigtige gode billeder af de dejlige børn med en masse bamser,så det blev til find Nanne - Oskar - Julia og Johannes, vi har også lavet et fint træ perle armbånd det tog lang tid for dem, over flere dage, men jeg må sige at de var dygtig og de blev så fine, vi fik også tid til at få maling på vores hænder, der blev lavet håndtryk på stof, børnen valgte selv deres farve, bagefter måtte jeg så i gang med symaskinen for vi skulle da sy noget godt ude af de fine håndtryk så det blev til en brødkurv, nogle af børnen fik også lavet en fin skål med smeltede perler. Det var nogle stolte børn der havde lavet noglen rigtigt fine gaver til mor og far.                                                                   Jeg vil lige ønske alle sammen en rigtig godt nytår og vi ses i år 2012.. GODT NYTÅR.

                        4efe10618208530122011.jpg

Dec
16
2011

Her ude går det godt.

Her ude går det rigtigt godt, vi julehygger og julehygger, jeg kan kun fortælle at det vi er igang med er børnen så dygtigt til, der er mange hemmeligheder her i december md, så jeg kan ikke rigtigt fortælle så meget selv om jeg har lyst smiley.gif                           4eeae6352c59416122011.jpg

Nov
30
2011

Ren julehygge.

                 

I dag har vi rigtigt julehygge, vi har lavet kalenderlys og de har selv lavet dem man skulle tro at de havde øvet lidt der hjemme fra smiley.gif så nu er børne klar til at tæle ned til juleaften, gran - kogler og mossen har de selv været med til at finde når vi har været på tur som grønne spiren, vi har desværre også været lidt slemme vi har fået æbleskiver smiley.gif med syltetøj og flormelis så kære forældre det er jul smiley.gif

                    4ed61f03ad9c130112011.jpg

Nov
29
2011

Har ikke glemt jer......

Her ude går det godt, vi har så meget at lave, at siden er blevet lidt forsømt men jeg kommer igen smiley.gif

Nu går vi ind i december md og jeg kan af gode grunde ikke rigtigt fortælle hvad jeres børn laver med kan forsælle at de hygge sig smiley.gif

Nov
8
2011

I sidste uge.....

Vi havde en rigtigt god uge i sidste uge, om tirsdagen var vi i legestue vi var oppe ved Ulla, der kom Birthe, Cathrine og Bettina, Ulla har en balancebro som børne brugte meget tid på. Om onsdagen var vi oppe på bakken ved kirken der skulle vi mødes med de andre grønne spire, Mariann, Jane, Gitte og Bettina, børne fandt nogle grene fra birketræer som vi så lavede nogle fine kranser af som alle børnen fik på hovede der var mange søde engle børn som legede rundt med kransene på hovedet. Torsdag var Bettina her nede der fik vi lavede vores træer færdig, børnene syndes at der var skægt/hyggeligt at lægge de blade som de havde fundet på et stykke papir, de blev rigtigt fine, børne får dem hjem lidt senere.                   4eb8cf5d823cc08112011.jpg

19
2011

Lego.

Der har ikke været vejr til andet end lege med lego, det har vi gjort i de sidste pr dage, Nanne og Julia syndes at det var skæg og hyggeligt, så var det jo også lærerigt, vi fik sankkede om farver, dyr, store og små klosser smiley.gif  Nanne og Julia byggede med kloser, imens kunne Johannes jo lige tag nogle at de fine klosser af igen smiley.gif men det gjorde ikke så meget vi kunne jo bare putte dem på igen .....                   4e9eb07adee8719102011.jpg

19
2011

Prinsesse...

I sidste uge havde vi en fjolle dag, vi fandt Clara og Nicklas udklædningstøj frem og så klædte vi os ud, vi var nogle rigtige fine fjollehoveder, vi dansede og klappede i vores hænder, Jesper var med i legen, Nanne syndes bare at det var sagen, så kunne hun rigtige danse med Jesper en rigtig fjolle dag ,men smukke var de.

                    4e9eae79c7e0b19102011.jpg

10
2011

Hygge,hygge og hygge.

I dag har vi været hjemme og hygget vi har ikke været ude, vi har hygget indfor, børne har tegnet nogle fine tegninger, de tegnet på kaffefilter som vi så puttede lidt vand på, Nanne gjorde store øjne da hun så at hendes tegning blev helt anderledes for vandet og farvene løb ind i hinanden men fine blev de, så har vi læst lidt og leget jorden er giftigt det gøre vi sådan her mange store puder på gulvet og så kunne vi gå på dem, vi kunne også putte på dem, bruge den til dyne smiley.gif vi har bare hygget.

7
2011

De yndig glas.

Igemmen de sidste pr. onsdage som grøn dagpleje har vi været ude at finde grankogler, kastanier, agern som vi har gemt, idag var vi så ude at plukke små rosenhoveder,sorte bær fra ligusterhæk, røde bær fra kristtorn, hvide snebær som er lidt skæge at træde på, da bærne er oppustede og sider lidt i klaser, så springer de når man træder på demsmiley.gif da vi kom hjem igen fik børnen hver deres glas, så kunne de putte de forskellige ting i som vi havde fundet, og til sidst puttede jeg så edike i og prikken over ièt blev en rød og hvid ternet stof oven på låget, børne syndes at de blev fine smiley.gif de kommer med børne hjem om nogle dage. De kære børn gik meget op i det der blev plukket og puttede i glas, de var så meget optaget af det at glassene ikke var store nok, så kunne det jo være at man lige kunne hjælpe de andre men, nej de vil alle samme det selv, en rigtigt skøn dag og mange grin på læberne smiley.gif

                     4e8edc6c6e95707102011.jpg

4
2011

Legestue.

I dag havde vi ude legestue, det var min tur til at holde det, så vi fik gæster.

Alice, Gitte og Birthe var her sammen med deres børn, så i kan tro at der blevet leget på krys og tværs, rigtigt hyggelig dag, da de var gået hjalp Oskar, Alice og Julia med at få alle tingene på plads igen og Johannes havde travlt med at finde dem frem igen smiley.gif så der var vi vist ikke enig alle 5, men vi fandt ud af det. ( så gik tiden jo med det frem og tilbage ).

Vi havde ikke meget lyst til at gå ind da vi skulle spise, så vi blev hurtigt enig om at spise ude, og så kunne de jo lige nå at lege ude bagefter, der var nogle meget trætte børn som der blev puttet idag. 

Sept
16
2011

Skønne skønne dag.

Skønne skønne dag, børnen i deres es, solen skinner, spise frokost ude, hvad kan man ønske sig mere smiley.gif

Vi har haft en rigtigt skøn dag, vi var ude allerede lidt i 9, der havde  vi alle spist morgenmad, vi har leget indefor, så nu skulle vi ud i det skønne solskins vejr, børne har hygget sig så meget at jeg bare har haft et kæmpe smile på munden idag, de har bare været så skønne, de har leget sammen, Nanne og Julia havde travlt med at gå med klapvognen, den ene gik med den og den anden holdte ved, bolden ned at ligge vi vognen og så havde de travlt med at vinke farvel smiley.gif Oskar havde travlt med at gå, nu har han fundet rytmen, frem og tilbage hen i legehuset hvor Johannes gemte sig, kik ind og sige bøh og så kom der et kæmpe grin smiley.gif de er da bare så skønne de børn.

Sept
14
2011

Små kunster.

I dag lavet vi malerier af natur materialer, børne var med til at grave jord som vi puttede i en spand hvor vi kom tapetklister og vand i, derefter blev der drejet rundt til en "lækker" masse, vi skulle også bruge nogle brombær, så ud og plukke dem, nogle syndes at de skulle i munden smiley.gif det var også ok, bagefter massede vi de få brombær der var tilbage, så kunne de små kunster bare begynde at male - gratte alt det de havde lyst til.  Nogle af børne skulle lige vende sig til at fingerne skulle ned i jorden og i brombær mos og ikke i munden, men det lykkes at få nogle finde malerier, nogle af børne syndes at de havde lavet et rigtigt flot maleri, hver gang de kikkede på deres billede kom der et neeej neeej smiley.gif så kan vi tag det som vi vilsmiley.gif  "var det noget gris vi lavede eller hvor er jeg dygtigt" hvad forgår der inde i deres små hoveder ?????                   4e7081d6c22b014092011.jpg

Sept
9
2011

Kuk kuk bøh.

Vi har haft en sådan dejlig dag idag, Julia og Oskar havde travlt med at " gemme sig " og sige bøh, så skulle Julia da også gemme sig rigtig, ned i krukken og sige bøh, Oskar kunne ikke finde ude af hvor Julia var med lidt hjælp lykkes det smiley.gif . Vi var også ud at gå en lille tur, Julia skulle prøve at gå ved siden af klapvogen, så vi gik en lille tur op til Bettina og i kan tro at det var en meget stolt lille pige, der gik ved siden af, på vej hjem gik hun også, men der fik både Julia og Nanne selskab af Oskar, han ville også gå ved siden af og han klare det så flotsmiley.gif  nu syndes jeg lige pludseligt at de bliver store de dejlige børn, men i kan tro at det var et par meget meget stolte børn der gik og holdte ved vognen.

                    4e69e3615b76409092011.jpg

Sept
7
2011

Det gule hus.

I dag var vi i det gule hus, sammen ned Mariann, Bettina, Jane, Alice, Gitte og Ulla og alle deres børn.                                                                     Vejret var ikke rigtigt med os, til de planer vi havde lavet, med pyt, vi fandt på noget andet, Mariann og jeg tog vores børn med på en lille tur ude i Doktorparken, hvor vi så på fulge og en lille frø komme også lige forbi, dyrene havde mange lyde efter børne, uh - vov - muh men heldig kunne Oskar huske hvad de sagde pip pip og ikke bob bob som han ellers siger når han ser en fugl, men hvor var det dejlig at høre det dejlige pip pip, så er de ved at lære det hihi.                                                                  Til middag fik vi varm mad, pasta med gulerødder, tomater, pederfrugt og agurk, mums det var bare sagen, da børne havde sovet til middag fik vi besøg af forældre og bedsteforældre. Vores dejlige Alice havde bagt pæretærte, håber at alle fik smagt den.

 

Aug
8
2011

Så er vi tilbage.

Så er vi tilbage efter en lang ferie..... i denne her uge tager vi det stille og roligt, vi skal ikke ud på nogle ture eller andet skæg, børne skal lige falde på plads efter en lang ferie og det skal jeg som også. Men hvor er det dejligt at få de dejlige rollinger tilbage, vi har leget, læst og puttet sammen idag og givet mange krammer til hinanden det er bare så skønt smiley.gifat være sammen igen.... 

July
11
2011

Forældrekaffe.

Nu nærmer tiden sig til hvor vi skal ha ferie, derfor holdte vi lige en lille forældrekaffe i fredags, vi her hjemme syndes at det er rigtigt hyggeligt lige at side og få en snak, og at i forældre lige kan se og smage lidt af det  jeres børn får at spise når jeg fortæller at de har fået "kage" (opskriften finder i blog ) men ellers går det stille og roligt her for tiden, vi tager en dag af gangen, mange af mine kollega er gået på ferie, så vi se hvordan vejret er og hvem der er hjemme, og så finder vi på noget smiley.gif 

July
1
2011

Rigtig tøsse dag.

I dag var vi kun piger her, så der blev der leget med dukker smiley.gif vi har også været ude at gå en lille tur, vi gik over på skolen der var vi lidt heldig vi nåede at se pigegarten inden de holdte en pause, pigerne fik en gynge tur sammen med Bettina, Bettina gyngede og jeg fik børne op til hende efter tur, det var noget de godt kunne li de dejlige piger smiley.gif da vi kom hjem var der spise tid, i dag fik vi pasta i pesto med ærter og kylling stykker, det var bare sagen det kunne de li smiley.gif

June
28
2011

Lege med vand.

I dag var vi oppe ved Jane sammen med Birthe og alle deres børn, det var mening at vi skulle ha musik men børnene havde travlt med at lege smiley.gif da vi kom hjem skulle vi spise frikadelle med kartoflesalat og rugbrød, hm tro at de var vilde med mine frikadeller for det var det, der blev spist, pyt med det ;) bagefter havde vi lidt tid til at lege med vand, så jeg hælte en masse vand på flisserne som de så kunne plaske med inden det forsvandt, med børne blev da våde smiley.gif de hyggede sig med det.

                    4e09a818be1d828062011.jpg

June
24
2011

Hyggedag.

I dag har vi rigtigt hygget os, vi har været hjemme og så har vi gået en lille tur, det var rigtigt hyggeligt, børne trængte også til at være hjemme, de har leget ude i sandkassen, vi fandt også en snegl med hus på det var lidt spændende at se, man kunne vende sneglen rundt så den lå på huset og så gik der ikke lang tid så kom sneglen ud og vendte huset om igen;) så i kan tro at der blev der funderede lidt over, så man skulle da lige prøve det nogle gange, for at se om det nu kunne passe, at senglen selv kunne vende huset igen smiley.gif vi har også nået at lege med dukker og bold indefor inden vi skulle spise smiley.gif til middag havde jeg lavet tomatsuppe med fuldkornspasta dertil, og i kan tro at der blev spist smiley.gif ( tror at de var godt træt af rugbrøder ) det kan jeg nu også godt forstå. Men en rigtigt dejlig dag hvor børne var i hopla.

 

June
22
2011

Boldbanen.

              

I dag var vi en tur over på kristrup boldbanerne, vi havde taget nogle bolde med, så børne kunne sparke eller trille bolden, vi havde også sædebobler med det er altid en kæmpe succe de sæbebobler, de store løber efter den og de små og store børn prøvede at fange dem, der var også en lille legeplads med en rutsjebane, nogle rigtige gode vipper, da vi havde leget spiste vi vores medbragte madder, det var en dejlig tur hvor børne kunne slå sig løs. Nanne og Oskar havde travlt med at gå rundt om barnevognen, godt at der er noget at holde ved, de fik brugt deres små ben rigtigt meget.

                       4e01c12d4473422062011.jpg

June
21
2011

Ude legestue.

I dag var vi oppe ved Ann i ude legestue, vi gik sammen med en anden lege gruppe, så der kom Bettina, Jane, Alice, Gitte, Birthe, Lise og Ulla, så der var der gang i legen, vi lavede legemad i sandkassen, vi spillede bold og børne hyggede sig med hinanden eller sig selv, det var en rigitgt dejlig formiddag smiley.gif

June
16
2011

Månedalen.

I går var ved et tur i skoven ( månedalen ) det var en rigtigt super god tur, børne hyggede sig rigtigt meget vi fik set en masse små kryb som, skovmyre, skovsnegl, bænkebider og så var der mange fugle der sang, træerne var rigtigt høje, vilde hindbær men de var ikke moden inu, vi duftede til hyldeblomst, der var bare så mange sanser og oplevelser både for de store og de små, en lille bakke hvor de kunne løbe - trille eller kravle op og ned ad, det var nogle trætte børn som vi havde med hjem, på turen var Bettina og Jane med samt deres børn.

                     4df9d371c4cba16062011.jpg

June
14
2011

Julias fødselsdag.

I dag bliver  Julia 1 år, og det fejrede vi her sammen med Julias mor. Julia kom sammen med hendes mor og de havde dejlige boller med skinke, jordbær, vindruer, melon og kiwi frugt med, da vi havde spist legede børne, de skulle også lige lege lidt med Julias nye legetøj, for det var jo rigtigt spændene, det har bare været en sådan hyggelig formiddag idag, et stort tillykke til Julia smiley.gif                    4df73781b127914062011.jpg

25
2011

Oskars fødselsdag.

I dag blev Oskar 1 år gammel og det skulle vi fejre, vi startede dag med at synge en fødselsdagsang for Oskar, det kunne han li ;) så skulle vi jo også lige på tur med grønne spiren, vi havde aftalt at vi skulle være over ved Bettina sammen med Janne og Ulla, vi skulle lave suppe, imens suppen simrede fandt vi nogle snegle, nogle med hus på og noglen uden, vi fandt også en rigtig fed larve med en masse små hår på smiley.gif da suppe var færdig spiste vi, den smagte godt, vi fik også grovbrød dertil, tak til Bettina smiley.gif da vi kom hjem skulle børne sove imens kunne jeg gøre klar til at vi skulle fejre Oskar, med hjemmelavet bolle kagemand som Oskar`s mor havde med da de kom om morgen, der var også et lille lys og flag.  (ingen kagemand uden et lys smiley.gif det var en rigtigt god dag og alle børnen havde hygget sig.

                       4ddd40fe4270225052011.jpg

24
2011

Op til Ann.

I dag skulle vi have i ude legestue, men Jytte måtte desværre aflyst angry.gif men pyt, så vi gik op til Ann isteden for, Ann bagte lige nogle praktfuld boller til os alle sammen, Bettina og Jane kom også, så vi var 19 børn og 4 dagplejer ialt, og vi hyggede os bare så meget, vi var inde, men man kunne ikke mærke at der var så mange børn, alle sammen have bare en rigtigt god dag, vi kunne ikke helt komme helt hjem uden at vi blev lidt våde, men børne syndes at det var skæg, for jeg løb med den STORE barnevogn der blev grint, de kan jo også side der og grine, de sad jo godt i vognen de dejlige børn smiley.gif

13
2011

Dagplejedag.

Vi havde sådan en dejlig dag alle børne var i godt humør, det blev holdt oppe ved Jytte der havde vi sat et stort indianertelt op, vi var lidt spændt på vejret, de havde lovet regn, men vi var rigtigt heldig, det holdte smiley.gif Vi havde lavet små lege til børne, de stor skulle på indianer jagt hvor de skulle finde nogle små korte, som vi havde gemt, i den forbindelse blev der fortalt en historie, og så skulle børne finde de gemte kort, fx blev der sagt at indianeren havde været ved et stort træ med lilla blomster, så skulle børne finde det store træ med de lilla blomster, hvis de fandt der rigtigt træ hang der et kort hvor der var tegnet et stort træ på smiley.gif der blev synget mange forskellig sange, og for alle børne blev der vist og fortalt en historie. Vi havde mad med der oppe, vi fik hjemmelavet pølsehorn med kylling pølser, det var lige sagen for stor og små, på vej hjem havde vi nogle meget sorte skyer der hang over vores hoveder, så Freja og Celina kom op i vognen "5 stk børn ialt" og så kunne det ikke gå for hurtigt med at komme hjem, der er jo et stykke vej oppe fra Jytte og hjem, vi kom næsten helt hjem inden det begyndte at regne, så lidt våde bliv vi, men pyt vi havde sådan en rigtigt dejlig dag.

4dcd0cc6ac50513052011.jpg

10
2011

Male bluser.

I de sidste pr. dage har vi været ved at male nogle fine bluser, nu er de blevet færdig, jeg har klippet i dem og skrevet navne bagpå, så er de helt klar til imorgen, der er der jo dagplejedag og de skal være nogle små indianer, ja alle har været med til at farve deres bluser og de er blevet rigtigt fine.                      

                          4dc91b2aa88f610052011.jpg

5
2011

En rigtigt dejlig tur.

I dag var vi ude ved Alice, vi tog bussen der ud kl 8.30, Alice havde fået små kyllinger som børne kunne se, men det var lidt svært for kyllingmor passede godt på alle hendes børn smiley.gif men vi fik da øje på dem og kunne se der var en lille kylling der ikke linede de andre den var nemmelig sort og de andre var brune. Der var mange mælkebøtter som nogle af børne plukket, nogle prøvet sansegyngen, inden vi skulle med busse hjem igen var vi en tur ned ved gedderne det vækkede stort begejstring for alle ( mine ) børn. Så gik turen hjem igen, bussen holde lige over for Ann så kunne vi jo lige spise vores madpak der, det var nogle meget trætte børn jeg havde med hjem da vi kom hjem, men en MEGET hyggelig, skøn, pragtfuld dag.

                            4dc277f210f1c05052011.jpg

4
2011

En lille tur.

I dag var vi hjemme, der trægte vi til efter at vi har været ud af huset de sidste pr dage. Vi var ude at gå en lille tur, nu er hækkene ved at være tætte så vi kunne høre en masse fugle som pippede med vi kunne ikke se dem, det brugte vi noget tid på, vi fandt også en hunde høm høm ;) som vi lige skulle kikke på hi hi vi havde god tid til at stoppe op ved alting, en rigtigt dejlig tur og dag.

I mandags var vi oppe ved Ann sammen med Bettina og Jane, vi blev der oppe og spiste madpakker.

Tirsdag havde vi musik, vi var oppe ved Jane, ude i hendes have, vi lærte en ny sang om en sommerfulg der flyver rundt i stuen og som gerne vil ud !!!! en rigtigt god lille sang som børne elsker, Freja kan den næsten helt nu smiley.gif vi spiste hjemme det vil de gerne (kan jeg godt forstå ) da Freja så havde hvilte lidt læste jeg en bog om "laura skulle til læge" samtidigt fik vi en god snak, nu synger det også på sidste vers med Freja, hun holder på næste fredag...... HUSK I MORGEN SKAL VI MED BUSSEN UD TIL ALICE OG SE DE SMÅ KYLLINGER.......

 

April
27
2011

Ingen haletusser.

I dag tog vi op til Vorup dam, for at finde haletusser, men vi kunne ikke finde nogle angry.gif der kunne være at næste gang skal jeg ha et fiskenet med !!!! men vi fik en dejlig tur alligevel, da vi gik hjem blev vi enige om at gå forbi Bettina, der fik vi vores mad og børne fik lov til at lege lige til de skulle puttes og træt var de. Det blev alligevel en rigtigt dejlig dag tros ingen haletusser.......

April
26
2011

Så er vi klar igen.

I et stykke tid har der ikke lige været overskud til at følge op på siden jeg beklader men er nu til bage smiley.gif

Julia er startede ned ved os her d. 1 april, en rigtige dejlig pige som Oskar og Nanne få noget glæde af.

I dag var der legestue oppe ved Ann, Bettina, Mariann, Birthe og Catrine var der også sammen med deres børn, så i kan tro at sandkassen blev brugt, Ann havde et fint lille akvarium hvor der var små haletusser det var lidt spændene, vejret er blevet så pragtfuld, at vi spiste vores med bragte madkasser med rugbrøder, er der noget børne elsker så er det at spise ude smiley.gif

March
24
2011

Ude ude....

I onsdags havde vi grønnespiren, vi gik en tur op bag ved søndermarkskolen, der er plads til de stor og små, de små tumlede i skoven imellem alle blade, vi fandt også nogle vintergækker der var på vej op, de stor børn fandt en bakke hvor de kunne kravle op ad og på måsen ned igen, de fik alle sammen brugt en masse enegi, da vi gik hjem fik børnen en rugbrøds klapper, nej hvor de nød det,som Freja sagde "nu kan vi spise ude Pia ? ja svarede jeg nu er vejret bleven godt, så nu kan vi spise ude og straks kom der et højt hurra fra Johannes og Freja selv de små råbte som om de forstå hvad vi snakkede om smiley.gif de dejlige børn.

 

Mandag var vi over ved Bettina der kom også Louise og Jane vejret var rigtigt godt vi havde ikke lyst til at gå hjem.

 

Tirsdag havde vi musik vi var ude smiley.gif                 4d8b1d669b31924032011.jpg

March
18
2011

Grønne spiren.....

I onsdag lavede vi et Hugo hovede, vi skal vande Hugo hver dag så begynder der at vokse hår, som vi kan klippe med tiden, meningen med et Hugo hovede er at børne kan se hvordan tingene gror når det får vand og varme, børne hyggede sig meget med det, de lavede selv Hugo hovedet som står i vinduet,så de kan følge med hver dag, hvornår det begynder at gro smiley.gif vi havede savsmuld over det hele selv de små syndes at det var lidt skæk at prøve at fange det smiley.gif opskriften på Hugo kan i finde her på hjemmesiden...

                 4d82fbb8090b718032011.jpg

March
9
2011

Ude ude....

Det er en rigtigt ude uge, mandag var vi en tur oppe ved Ann der kom også mang af de andre af mine kollega Bettina, Jane, Gitte, Cathrine og Louise det var en dejlig dag man kan rigtigt se på børne at de også havde savnet at komme ud og ikke fryse med det sammen, nu kan vi blive ude lige til vi skal spise middag smiley.gif det er bare så dejligt.

Tirsdag havde vi musik Jane og jeg blev enige om at vi skulle havde musik ude i det dejlig vejr, så stakles naboér da vi begyndte at synge of spille smiley.gif men det kan vi ikke tag os ad for vi skulle synge, spille og danse en rigtigt dejlig dag.

Onsdag var vejret ikke perfekt det regner, med ud det skulle vi alleligevel og våde blev vi, Jane kom lige forbi sammen med hendes børn, det var så hyggeligt. 

March
4
2011

En pragtfuld dag.

Idag har vi været ude hele formiddagen det var bare så dejligt, vi legede alle sammen i sand kassen, for nu kunne vi grave igen i sandkassen,der blev kørt på scooter, hvor har vinteren dog været lang, vi fik også besøg af Gitte og hendes børn, da de gik igen var der tid til middagsmad idag stod den på boller i karry med ris og jeg siger jer der blev spidst igemmen smiley.gif de var godt sulten af den dejlig friske luft vi har fået idag.                 4d70d6a4c14b804032011.jpg

March
4
2011

Fastelavn er mit navn.......

                    4d70d38f66bd604032011.jpg                  Fastelavn er mit navn boller vil jeg have .......... vi havde fastelavn i tirsdag og det var rigtigt hyggeligt, børne var rigtigt rigtigt fine klædet ud, vi fik besøg af Bettina og Jane og alle deres børn, så vi var 3 voksen og 14 børn som slog katte ad tønden, ud kom ikke en kat men en masse af popcorn til børnens store overraskelse, Bettina havde bagt fastelavn boller som vi fik bagefter legede børne, lidt senere fik vi mad sammen den stod på små frikadeller, tomater, agurk, gulerødder og rugbrød dertil, en rigtigt dejlig dag.                                                                                                                                                                                                                        

Feb
23
2011

Koldt koldt......

I dag har vi været lidt ude en havl time blev det til, men bedre ind ingen ting ;) de store legede godt, men det var de minste der begyndte at fryse, så vi gik alle sammen ind, og så legede de rigtigt godt sammen, Freja og Johannes havde stavlt med at lave hule, Asger og Nanne legede sammen der blev dækket bord og lavet mad, Oskar havde travlt med en masse legesager på gulvet han var i hans es smiley.gif

Igår var vi oppe ved Jane vi havde musik og det var hjulene på bussen der var hittet 3 gange sang vi den, og den lille hvide kattekilling kom fra da vi sang se den lille kattekilling..... der blev krammet og kysset på den lille kat (en dejlig finger dukke)

Feb
7
2011

Freja tegner...

Idag har vi lavet lidt forskelligt, vi starede med at Freja tegnede på tavlen, hun tegnet nogle flotte mennesker som hun fortalte om, først tegnede hun sig selv med lange ben, for som hun sagde "jeg er jo en stor pige", hun tegnede også Nanne og Johannes, Johannes var lidt bekymret for Frejas tegning for godt nok var han også stor, men han syndes alligvel ikke at han havde så lang og tynde ben, Nanne kikkede stolt på hvad Freja lavet og sagde. Bagefter gik vi en tur op til Janne sammen med Bettina, der var vi en times tid og legede uden for, da vi gik hjem kunne Freja igen fortælle hvor meget vi elsker at være ude, selv Johannes nikkede ja til det og sprugte om hvornår vi igen skulle spise udenfor, ja, forår kom så, vi vil snart spise ude.....                               4d4fe0143f5db07022011.jpg

Feb
4
2011

Sikken en uge.

Det har været en dejlig uge, nu kan vi igen være ude i lang tid, det er bare så dejligt som Freja sagde "Pia er det godt rigtigt at vi elsker at være ude" smiley.gif og det kan hun ha ret i, vi elsker at være ude.

Mandag var vi en tur oppe ved en af mine kollega Gitte, så der var mange børn, så der blev der lege på krys og tværs.

Tirsdag var vi en tur over ved Bettina, der kom 2 andre af mine kollega.

Begge dage var vi ude, onsdag blev det desværre ikke til noget med at komme ud, der var der store bage dag, (jeg fyldte år den dag ) og jeg skulle lige prøve en ny opskrift boller med blåbær, de var rigtigt godt Nanne kunne mægtigt godt lide dem selv Oskar kunne smaske over dem, så ja de var gode.

Torsdag var vi igen ude denne her gang skulle vi ha Oskar ned på jorden, der blev gjordt store øjne, men han kunne godt li det, så jeg tror også at ahn bliver et ude barn smiley.gif

Fredag havde vi gæster mange gæster, Alice, Gitte, Jytte, Annette, Carthrine, Lise, Mariann, Ann, Jane og Bettina og alle deres børn, inden de kom havde vi lige bagt gulerodsboller og en sqaushkage, det var en rigtigt dejlig dag alle hyggede sig rigtigt meget små som store, så vi vil lige sige tak for en dejlig dag smiley.gif

Jan
27
2011

Fødselsdag.

Vi har igen været til fødselsdag, i tirsdag`s var vi til Nanne 1 års fødselsdag, det var rigtigt hyggeligt, børne prøvede at lege med Nanne ting, men Nanne syndes ikke at det var særligt skægt, at hun skulle dele legetøjet med de andre, men heldigvis fandt de ud af det, vi fik en utroligt lækker middag, vi kunne vælge immellem små spyd med laksefrikadeller, agurk, tomater - pølsehorn grovbrød m. kalkunpølser - lækker rugbrøds stænger der lige var ristede på brødristeren - gulrødder stænger - agurk stænger og til drik fik vi en dejlig drik vand med en masse frugter i smiley.gif og lige inden vi skulle hjem fik vi smoothie. Oskar var helt syg med smoothien. Tak til Nanne og hendes forældre for en skøn dag og middag.

Jan
24
2011

Hej igen.

Der er sket meget siden sidst, Tobias er holdt, han er startede i børnehave, og så har vi fået Oskar en dejlig lille dreng på 8 md.

I dag har vi været til fødselsdag ved Tobias, han blev 3 år i går, vi glæde os alle sammen til at komme op og fejre ham, det var en rigtigt dejlig fødselsdag vi var til, de store havde savnet Tobias, så det var med stort glæde da de så Tobias igen. Der blev leget med alle de fine legesager som Tobias og hans lille søster Julia har, måde de stor og de små hyggede sig, så vi vil sige tak for en rigtig dejlig dag til Tobias - hans mor - far og ikke at glemme Julia. smiley.gif

Jan
10
2011

Dejligt vejr.

I dag var vi ude hele formiddagen, det var bare så dejligt at kunne være ude og lege i så lang tid, vi fik skovlet en masse sne og is væk, så kunne vi rigtigt være ude i gården igen. Vi havde ikke tid til at komme ind, selv lille Nanne var i et strålen humør, hun fik kravlet gården helt tynd smiley.gif og hun havde heller ikke lyst til at vi skulle ind, men det hjalp da de fik at vide at vi skulle ind og lave middagsmad, boller i karry med ris mums det er noget børne kunne lid smiley.gif

Jan
4
2011

Skal, skal ikke.

Skal, skal ikke.                                                     

Det var rigtigt sværet om vi skulle gå op i gymnastikhallen på Søndermarkskloen idag det så ud til at være rigtigt glat, men til blev jeg enig om at gå der op og det var en rigtigt beslutning jeg tog der, vi hyggede og legede godt, vi sparkede bold og skulle se hvem af os der kunne løbe hurtigt, det var ikke mig der nåede bolden ikke en enste gang, er det mon min kondition der er noget galt med eller er jeg bare ......... hi hi. så det var nogle trætte børn, da vi kom hjem.

 

Jan
3
2011

Så kom vi ind i det nye år.

Godt nytår......

vi er startet lige så stille, børne har leget rigtigt godt sammen tror at de har savnet hinanden lidt smiley.gif. Vil lige fortælle at vejret spiller en stor rolle i hvad vi kan fortag os, så hvis der er for meget sne eller glat kommer vi ikke til at lave det vi plejer, men jeg finder nok på noget andet hvis vi skulle få mere sne smiley.gif ingen lange tur..........

Dec
21
2010

God jul og godt nytår.

Vi vil bare lige ønske alle læser/kikker en god jul og et godt nytår. Det har været et rigtigt godt år, som i har kunnet set og læst nede ved Pia. Vi glæder os alle sammen til at vi igen skal ses i det nye år. De varmste jule ønsker fra Freja, Johannes, Nanne og Tobias.                     4d10c4708a23b21122010.jpg

Dec
20
2010

Julegudtjenste.

I dag var vi til julegudtjenste over i kirken, det var rigtigt hyggeligt, Thomas præst gøre det virkeligt godt, han nøjes ikke kun at fortælle om jesus barnet, nej han klæde sig lige frem ud !! selv da jesus barnet kom til verden klarede han den, børne var helt væk i det han fortældte om, bagefter var vi inde ved siden af og fik boller, småkager og saftevand, da vi skulle til at danse om juletræet kom julemanden, han var bare i sådan et godt humør for der var samlet så mange søde og artige børn, så han dansede om juletræet rigtige mange gange med børne, da han var blevet træt fik børne en snoller pose, Tobias var ikke særlig interessert i hans pose, nej det var julemanden, han blev godt studeret af Tobias, selv da julemanden fortalte at han var træt og ville tag sig en lille lur, selv om han snokkede blev Tobias ved ham, så kom det fra Tobias "Pia tro du julemanden kan finde mig igen ???

                      4d0f6bcdb449c20122010.jpg

Dec
18
2010

Forældredag.

Tusinde tak for en dejlig dag, børne havde glædet sig rigtigt meget til at vi skulle ha gæster og holde fest. Vi startede dagen med hygge oppe i køkkenalrumet, hvor børne fik lov til at se Sebastian i tv, dagefter gik vi nede under hvor vi fik lavet de sidste gaver, til middag fik vi asparssuppe med fluts, børne havde lidt svært med at falde i søvn p.g.a at vi skulle holde fest, da tiden var ved at være der måtte jeg vække de store drenge, det var meget nemt bare sige godmorgen ....... nu får vi snart gæster, en to tre så var de oppe, og så begyndte at komme gæster børnes forældre samt søsken, en rigtigt dejlig dag. Jeg vil samtidigt sige tusinde tak for den fin gave som jeg og min fam. fik smiley.gif

Dec
13
2010

Det magiske jule cirkus.

I dag var vi i teater vi så en juleforestilling fra Cirkus Charlie. Det for gik i julemandens værksted på Grønland, nisserne Fjulle og Nulle har fået en moderne julegaveindpakningsmaskine. Men ikke alt går efter planen. Da de finder "Julemandens magiske bog" glemmer de alt om at pakke gaver ind. Og de bruger julegaveindpakningsmaskinen til trylleri og magi. Alt ender i et stort kaos, med masser af nissetrylleri. En rigtige god forstilling børne hyggede sig rigtigt meget, de fik store øjne da julemanden kom og han var stor ikke kun stor men mega stor.                        4d060899b9e4513122010.jpg

Dec
11
2010

Pebernødder.

Efter et par dejlige smsér ang. de pebernødder som børne bagte igår kan i finde opskriften på pebernødder i blog smiley.gif

Dec
10
2010

Pebernødder.

I dag havde vi bagedag de store børn bagte pebernødder, de fik en stor klump dej hver, og så skulle de selv rulle, trille eller hvad de havde lyst til, for idag skulle de selv bestemme hvordan deres pebernødder skulle se ud, imens lege den glad Nanne rundt og engang imellem skulle hun lige hen og se hvad de store børn lavede, kunne hun bare få lov til at tag deres dej så var lykken gjordt, da de var færdig lavet vi et krammehus til pebernødderne så det kom til at se fint ud, de glæder sig til at komme hjem idag med deres kræmmehus fyldt med pebernødder.               4d0213f579c7710122010.jpg

Dec
6
2010

Juleværkstedet. hi hi

Jeg kan desværre ikke skrive så meget her for tiden, men det går godt og vi julehygger rigtigt meget, vi lave lidt forskelligt, men det kommer i jo til at se senere.

Vi har lavet det hele om til juleværksted hi hi.

Nov
29
2010

Juledekoration.

I dag var vi over ved Bettina og Ann kom også, vi skulle alle sammen lave juledekoration, vi havde lys, gran, kogler, fine, røde bær, ler osv..med, børne hyggede sig rigtigt meget de fik selv lov til at lave helt deres egne juledekoration så de var bare så stolte for deres fine juledekoration og fine blev de alle sammen, så nu er de klar til d. 1 dec.              4cf3f39b6ae1329112010.jpg

Nov
29
2010

Så kom sne`en.

I sidste uge fik vi så besøg af fru vinter og hr sne, dejligt så skal vi ud i sneèn, store og små, hvor er vi bare heldig, at vi alle sammen godt kan li sneèn, vi glemte helt tiden når vi er ude, så når vi kom ind igen er vi godt sulten. Vi elsker bare det vejr smiley.gif            4cf3f115b713829112010.jpg

Nov
22
2010

SIKKE EN MANDAG.

I dag da alle børne var kommet, kunne jeg hurtigt fornemme hvilke en dag det vil blive, mig ind og mægle imellem de store børn idag, for at vi alle sammen skulle ha en dejlig dag måtte der ske noget hurtigt, så julemanden og hans kone kom frem fra sit skjul, nu sider de i vinduet og kikker på børne når de leger og vi fik fundet nogle julebøger og en lille lysestage som der også skulle lige, der hvor julemanden og hans kone sad, de fik fortalt at når vi skal læse julehistorie kunne julemanden og kone, godt lide at der var tændt et lille lys, og de kan rigtigt godt lide søde børn, så når julemanden og hans kone havde set at børne var rigtigt søde, så fik jeg det at vide, for så måtte jeg læse i julemandens bøger, det hjalp så nu skal der læses og hygges.

Vi fik også tid til at gå en dejlig tur selv om det regnede lidt, da vi kom hjem igen, var vi godt trætte og sulten, i dag fik vi varm mad fiskefrikadeller, kartofler og sovs der til.

Nov
22
2010

Bedre sent end ......

I sidste uge lave vi en masse forskeligt, vi er begyndt at lave hemmeligheder, her op til jul så hvis børne kommer hjem og siger at vi ikke har lavet noget er det næsten rigtigt smiley.gif

Mandag havde vi besøg af Bettina og hendes børn, vi lave nogle fine juletræer de blev pyntede med glimmer og fine farvet papirs kugler.

Onsdag gik vi en lille tur op i byggemarket, der så vi en masse julepynt og en stor julemand, børne var lidt bange for ham, det blev bedre efter at vi havde en lang snak om julemanden og efter at jeg havde rørt lidt ved ham, kunne de godt se at han ikke var en ægte julemand, og så gik det hele meget bedre.

Torsadg var vi i det gule hus, for nogle af børne var det rigtigt hyggeligt, nogle skulle lige vende sig til at der var mange der ude, men ellers en dejlig og hyggelig dag, hvor vi fik sunget lidt julesange, imens vi sad i en rundkreds om juletræet, de store børn fik pebernødder, så nu er der dømt julehygge.

 

Nov
5
2010

Vi er klar Jesper.

Så er vi klar til kamp, nej, Jesper er igen hjemme om Fredagen, så vi skal ind på værkstedet og skære sejlskibe ud, og bagefter skal vi male dem smiley.gif Det har været en lærerig dag børne har malet deres fine skibe, selv Nanne var med til at "male", figerne godt ned i malingen og kikke godt på sine finger, hænderne godt rundt på bordet, smiley.gif  bagefter gik udenfor, vi skulle ha havemøblerne ind, lidt ukrut fik vi også op, en lille gå tur blev det også til, vi så en lastbil som skulle af med en masse juleøl, og bagefter skulle den ha tomme flasker med i lastvogen, sådan en dejlig dag skal da slutte med varm mad til middag, så den stod på ris med kød sovs hvor der var gulerødder, peberfrugt, løg og en massen smag i. De var godt trætte bagefter, for der har også været plads til lidt leg, vi har fået teltet frem igen               4cd3eb1ac0f5005112010.jpg

Nov
3
2010

Røde kinder.

I dag var vi på en lille tur med med nogle af de andre natur kollega, vi gik en tur op på kirken, der en masse som vi kan lave og se på, børne fandt en masse kogler, mos og nogle grene med lidt blade på, vi rullet også ned af bakken, løb en af bakken hvor børne fik en flyve tur af mig bagefter til jeg var helt mør i hovedet smiley.gif med en dejlig dag og nogle gode røde kinder de fik.

29
2010

Efterår

I dag havde vi en skæg, og en hyggelig dag, da alle var kommet gik der ikke lang tid, før at vi gik uden, det er jo et dejligt vejr idag, vi fandt en masse blade der var faldet af træ og buske, som vi så sat på en ståltråd, som vi lave til en forårskrans, bagefter fejede vi alle bladen sammen i en stor bunke, så kunne vi kaste bladene op i vejret det var rigtigt sjovt, børne hyggede sig med det, både de store og lille Nanne smiley.gif             4ccaac12733d829102010.jpg

27
2010

Halloween

I dag har vi lavet græskar hoveder, de blev rigtigt fine, da jeg fortalte børne at de skulle tag deres hånd ned i et græskar for at tag kødet ud smiley.gif kikket de noget mærkligt på mig og bagefter ned i hulet på græskaret og så kom det hvor er kødet Pia ?? så fik vi lige en snak om kødet og kernerne som man kunne riste på en pande med lidt salt i, men det fik vi ikke lavet denne her gang, men børnen glæder sig til at få deres græskarhoveder med hjem med lys i. 4cc7fa5c024c127102010.jpg

14
2010

Teater: under mit træ.

I dag var vi i teater og se under mit træ. Under et træ sidder en kone. Det er hendes træ. Det viser hende alleårstiderne, så hun kan holde styr på,  at året går. Hendes ven egernet har en hule i træet. Meget skal gøres og alting skal man nå, inden årstiderne skifter. Frøet skal plantes, når det er forår. Fødderne skal i vand om sommeren. Om efteråret skal der samles forråd, og en dejlig varm kop æblete er, hvad man trænger til om vinteren. Denne varme og musikalske fortælling om årstiderne føre de små gennem årets gang og de mange gøremål for dyr og mennesker. En rigtigt god teater stykke børne hyggede sig meget de sad helt stille og fulgte godt med. Så vi glæder os til december hvor vi igen skal i teater. En meget god og dejlig opleves sammen med børne.         4cb6dd974d8d714102010.jpg

13
2010

Legestue.

Tirsdag var vi en tur ude ved Alice hun holdt legestue, vi kørte med bus der ud sammen med nogle af de andre kollega, Ann, Ulla, Gitte og Jytte. Vi havde en dejlig tur, først legede børne lidt sammen, bagefter gik vi en lille tur hvor vi så et kæmpe myrebo, nogle fine røde svampe, da jeg så fik fortalt børne at den var giftig kom der et godt spørgsmål fra dem HVORFOR PIA ??? da vi kom hjem igen spiste vi vores mad oppe ved Ann, det var en rigtigt dejlig dag.

 

Onsdag startede vi dagen med at bage gulerodsboller, man skulle tro at Jane kunne lugte det for vi fik besøg af hende og børnen smiley.gif til middag fik vi varm mad den stod på Kalkunfrikadeler, pasta, majs og en kold sauce som børne syndes at det lignede yoghurt men de spiste godt af det smiley.gif 

8
2010

Skriv en overskrift

                  

Vi starter lidt omvent fredag havde vi en hygge dag, børne hjalp med at sætte en ny dør i til legerummet, når man arbejder så hårdt som de havde gjort, skulle de jo havde varm mad til middag, det blev til en æggekage med pølser, rugbrød, tomater og agurk, det faldt i god jord.

 

Torsdag var vi en tur ud til Alice, vi kørte med bus der ud og hjem igen, da vi kom der ud havde Alice bagte boller, så vi hygge os lidt inde, bagefter var vi lige en smut ned ved gederne, da vi så skulle til at hjem fuldte Alice og hendes børn os til bussen, en rigtigt god tur.

 

Onsdag havde vi besøg af Nanne og hendes far og mor en rigtigt sød familie der starte her. Nanne starte her mandag i uge 43 og vi glæder os alle sammen til det.

 

Tirsdag var vi til fødselsdag ved Ann, vi gik først over i super bedst for at købe en lille blomst til Ann, børne valgt en blomst som de syndes at hun skulle have, vi var 14 dagplejer kollega og vores børn.                    4caf01272ede808102010.jpg

Sept
30
2010

En trist dag.

I dag skulle vi sige farvel til Jacob, han skal til at starte i børnehaven, de bliver desværre så store de børn, jeg vil ønske jeg kunne beholde dem her smiley.gif Jacobs far og store søster kom med kage, efter de havde sovet, så i kan tro at der er blevet spist kage og de fik også sodavand til ( så hvis børne ikke kan spise aftensmad er det derfor øv øv ) men hyggeligt var det, så vi vil ønske Jacob og hans familie alt lykke frem over og tak for denne gang smiley.gif

Sept
28
2010

Hoppehalen.

Jeg vil lige starte med mandag, der havde vi en inde og hygge dag børne havde ikke lyst til andet end bare hygge og lege, så vi lavet puselspil det meste af dagen imens kunne vi også synge lidt.

 

Tirsdag var vi i hoppeland, vi havde en dejligt tur, børne fik brugt en masse af enegi, vi kørte i bus der ud og hjem igen, ude i hoppeland var der et tårn som man kunne kravle op ad, når man så var kommet helt der op kunne man hoppe ned på den ande side, der var bare så skæk for på den anden side var der en mega blød, tyk skummadras, de kravle igemmen et rør og vider igemmen et andet hul, men det var oppe på en stor hoppe madras så de har virkligt brugt deres motorik, idag. Da vi kom hjem med bussen gik vi lige over til Ann hvor vi spiste vores madpakke og så gik turen helt hjem med nogle træte børn.  

Sept
23
2010

En tur på legepladsen.

I dag havde vi en rigtigt dejlig dag, vi tog en tur over på kristrups boldbaner for at finde kastanjer, sammen med Bettina og Ulla og deres børn, det første træ vi så var der ikke en eneste kastanje på, men pyt vi havde et par træer mere vi lige kunne tjekke smiley.gif men så havde vi rigtigt god tid til at lege på deres legeplads, der blev vippet og rutsche, børnene løb ned af en lille bakke og hyggede sig rigtigt meget, lidt sener måtte vi lige tjekke de andre kastanjetræer ud og der var vi heldig for sikke en masse der var der, vi måtte lige hjælpe den lidt på vej ned ( altså kastanjer ) men ned kom de smiley.gif               4c9b266e4e1b023092010.jpg

Sept
21
2010

Musik.

I dag var vi over ved Birthe hvor vi havde musik, der blev sunget, sunget og sunget, hvis det stod til børne var vi ikke kommet hjem inu for der skulle bare synges idag, så vi forsat tur hjem med "dyren i afrika"

Sept
16
2010

En tur i børnehaven.

I dag var vi en tur i mariendalsbørnehave, vorup. Det var en rigtigt god tur børne glæde sig til at vi skulle der op, og det gik rigtigt godt børne gik og kikkede og de fik leget med børnehavens legetøj, de var så dygtigt til at SELV få deres tøj og sko af og på igensmiley.gif da vi skulle til at gå hjem kom de store børne, de havde været ud at finde kastanja og var heldig for de gav en kastanja til hver af børne smiley.gif da vi kom hjem fik jeg dagens god udtales fra Tobias "pia de kunne selv, hvad mener du Tobias, børne oppe fra børnehaven, kunne selv  ta tøj på smiley.gif " derefter fik vi en god snak om hvad de skal lære inden de skal i børnehave, igen Tobias vi skal ikke i børnehave nu, så kan du hjælpe os med det smiley.gif

Sept
15
2010

Det starter dejligt.

I denne her starter det dejligt alle fem børn er i deres es smiley.gif

I mandags var vi en tur oppe ved Jane, det tager rigtigt lang tid at gå op til Jane, tros at hun kun bor fire huse fra mig, men der sker så meget nu, med vejret, nå man kun er nogle små mennesker, alt skal vi lige se og snakke om.

I tirsdags havde vi musik og der blev spillet på rasselæg.

Idag havde vi så grønne spiren, vi er gruppe på 7 dagplejer ialt Gitte - Alice - Ulla - Birthe - Bettina og Jane, ja vi skal ikke glemme mig smiley.gif vi fik samlet en masse mos og kogler, i næste uge skal vi så lave noget ud af mossen.

Bagefter gik vi over på kirken hvor vi kunne løber og triller ned af bakken smiley.gif

 

Sept
2
2010

Kunst på fliserne.

Onsdag var vi over ved Bettina der kom mange af de andre kollega, vi skulle lave en års plan til grønne spirren, så nu er vi godt på vej til at skal lave - opleve en masse i naturen - i haven og på små går ture, der er en masse man kan opleve og se.                                                                                                    Idag lavede vi kunst på fliserne der blev tegnet og malet så nu er fliserne fine.

I            4c7f81a7b358d02092010.jpg

Aug
27
2010

Mobil telefon.

4c77a4435296427082010.jpgIdag kunne de ikke blive om legemobiltelefon så hvad gøre vi så ???? så må fantasinen komme på prøve, et stykke træ en skrue og et søm vi laver da bare vores egen mobil smiley.gif så her er de igang med at gøre deres mobiler fine, i kan tro at det gjorde lykke smiley.gif til middag fik de varm mad biksemad med æg der blev spist op.

 

Aug
26
2010

En stille uge.

I de sidste par dag har vi tagetdet stille og roligt, onsdag gik vi lige en lille tur sammen med Birthe og hendes fire børn.

Torsdag fik jeg en god ide vi skulle da bage en squaskage, og så skulle vi da ha besøg, Jane og Birthe kom med deres børn så der blev hygget både børne og de voksen hyggede sig en meget dejlig dag.

Aug
19
2010

Drage.

4c6d0ae52666b19082010.jpg

Idag havde vi besøg af Bettina, Oliver, Freja, Anton og Jasmin vi lave de finste drager der blev tegner/malet på dragen og den fik en fin lang hale.

Aug
17
2010

Besøg af Elna.

I dag havde vi besøg af Elna, inden hun kom kunne vi lige nå at være ude  og lege, vi brugte tiden på at lave fine sandkager som vi kunne pynte, vi fandt små sten, blade, små blomster, lidt træbark blev det også til som vi brugte til vores sandkager. Alle sammen var i et dejligt humør og fuld af spilopper smiley.gif så de fik fortalt en masse til Elna, så her til sidst vil jeg bare lige sige til jer alle sammen, forældre til disse børn der er ved mig at det er nogle kvikke og dygtige børn efter Elna`s udtale smiley.gif

Aug
11
2010

Så er vi igang igen efter sommerferien.

Så er ferien forbi og vi er alle sammen tilbage, dejligt, det er da helt utroligt hvor man kan komme til at savne de små hovder smiley.gif nå, men igang igen Mandag der tog vi det stilligt og roligt vi skulle lige alle sammen igang, Tirsdag var vi ude at gå en lille tur, vi var så heldig at se en due der lige fløj over vores hoveder, så, så vi lige hvor den fløj hen, op i et træ hvor der sad en anden due, i en rede, bagefter fik vi en lille snak om fugleunger (babyer), Onsdag var vi, en tur nede i regnskoven, vejret var ikke helt perfekt, det regnede da vi skulle gå men på med regntøjet og så gik turen der ned, da vi skulle over den blå bro kunne vi da lige trampe og så skulle jeg sige hvem tramper på min bro, og straks kom der et svar fra dem "det er mig Johannes også mig Jacob og mig Tobias. Nede i regnskoven var vi igen heldig, for vi fik lov til at klappe den lille bambi ( kan desværre ikke huske hvad den hed), noglen af os gik ind i flagermusgrotten, nej hvor de fløj om vores øre, ikke fordi jeg var helt vild med det men man er jo lidt sej over for børnene ik smiley.gif så vi havde igen en dejlig tur derned.

July
8
2010

Turen ud til Alice.

Idag tog vi turen ud til Alice, først skulle vi med bus der ud, vi mødtes med Cathrine ved busse stoppe stedet, hvorefter vi tog bussen ud til Alice, det var en god køre tur buschafføren tog sig tid til at vi kunne se en masse, han kørte over en bro hvor toget kørte neden under, vi håbede at toget kom men det gjorde det ikke, et par heste ude på en marke kunne vi også se, da vi kom ud til Alice skulle vi hygge, vi fik dejlige rundstykker og noget at drikke, bagefter gik vi ned til gedderne og hønsene, vi var helt inde ved dyrene og de fik en masse blade at spise, en af gedderne skulle lige lave det helt store lige der hvor vi stod ( så dagens store oplevelse og udtales "ad se en den laver pølser, mange pølser, ad de er små, ad den tisser ulækkert" ) hm den dejlige natur. Så var der tid til at vi igen skulle med bussen, det var igen en dejligt tur, resten af vejen skulle vi gå, vi nåede ikke helt hjem inden det begyndte at regne men pyt vi blev lidt våde, men det har været en tigtigt god og en dejlig dag, så tak for lån af jeres dejlige børn smiley.gif

July
7
2010

regnskoven

I dag var vi en tur nede i Regnskoven sammen med Bente, det var bare så hyggeligt, børnen for øje på mere og mere hver gang vi er der nede, det startede rigtigt godt hjemme fra, da børnen fik at vide at vi skulle ned i regnskoven kunne det ikke gå for hurtigt, de elsker det lige så meget som jeg gøre smiley.gif turen gik på gå ben alle 5 gik hele vejen der ned, det var flot smiley.gifvi var heldig idag vi fik lov til at rør og pille ved de levene melorme, de er noget speciale at rør ved, men hånden ned i det gemmensigtig glas og så tag en hånd fuld melorme, de var varme og glatte at røre ved de kildet når de kravlet rundt på ens hånd, det var så super flot at børne også prøvet det, først tog Tobias sig mod til det, så kom Jocob ja selv Freja prøvede, hm... når Freja kan så kan jeg også var der en Johannes som stod og tænket, så ned med hånden, så manglede vi bare Sara med hun havde det bedst med at kikke på de andre der stak deres hånd der ned til melornen. 

Det var så dagens store opleves. 

July
5
2010

Sikke nogle dejlig børn.

Det er bare en sådan en dejlig gruppe jeg har, de kære børn er ved at være store og sikken en snak man kan ha med dem hi hi hi de er bare så søde TAKsmiley.gif

Nå, men det er blevet sommer og det benytter vi os ad vi er stort set ude hele dagen fra kl 8.30 og til de bliver hentede igen, idag har vi været en lille tur oppe ved Ann 5 kære børn på 2 år, sikken en snak vi kan ha over en masse selv de helt små ting om hvor de store lastbiler køre hen og hvad de køre med og hvor de køre hen ! til de bitte små tissemyre smiley.gif ja, vi får skam nogle gode samtaler når vi går tur, vi blev og spiste rugbrøder der oppe, så kunne vi tag det stille og roligt på vej hjem.

June
22
2010

Vi prøver igen.....

I sidste uge skete der en masse, vi var en tur ude i det gule hus det var rigtigt hyggeligt, der blev kørt på balance cykler nogle havde et en stor gravemaskine ved stadion, så det var bare så fedt at se, at den grave store huller, det var bare så godt, senere på dagen kom deres forældre til kaffe og kage smiley.gif ups

June
10
2010

Bage boller.

4c10c43389b1d10062010.jpg

I dag har det været en meget våd dag, så den kom til at stå på hjemme bagte boller, det syndes børne var rigtigt hyggeligt, de fik selv lov til at forme bollerne så der, blev der rullet, trykket og mast, men fine blev de og de smagte godt kunne de kære børn fortælle for de skulle lige prøve at smage dem imens de formede dem smiley.gif

Bagefter skulle bollerne jo lige i ovnen så det knep lige det med at vente, så da jeg enlig kunne tag dem ud blev der skrålet og jublede glad blev de, og ja de var skønne de boller som de havde bagt idag.

 

June
7
2010

Freja´s fødselsdag.

I dag var det Freja´s fødselsdag og det blev fejeret nede ved os, så da Freja komme her til morgen havde hun dejlige boller med, de var rigtigt fine med pink og blå glasur med forskellig krømmel, hun havde også de fineste små isvafler med, de passede lige til deres str smiley.gif ikke for store og ikke for små lige tilpas.

 

Vi startede med at være ude i regnvejret, så vi måtte finde regntøjet frem, så skulle der graves i sandkassen men sandet var jo våt så de syndes ikke det var helt så skægt at være ude, så efter en lille time gik vi ind og fejer Freja med en masse fødselsdags sang og dejlig boller, hun fik nogle gode gaver, til middag blev det ikke lige til rugbrød så de fik koldskål isteden for. Isen fik de så efter middagsluren, og så var den dag gået. 

June
4
2010

Regnskoven.

I dag var vi lige en tur nede i regnskoven, det var godt for der var næsten ingen mennesker så vi fik set en masse, aber, fugle som fik mad, de mange flotte fisk med en masse faver, nogle steder var vi ikke helt trykke ved at gå, men de store snegle som kravler rundt der ned var de meget interesseret i, så vi fik en god snak om dem om der boede nogle der inde og om vi måtte tag dem med hjem til de andre snegle som vi har puttet ind i hækken smiley.gif vi havde en dejlig tur der ned og hjem igen, på vej hjem fik de deres mader i barnevognen, ja de var alle fire oppe i barnevognen for vi havde lokket Jesper med så han kørte vognen, for ellers var det på gå ben der ned og hjem igen (DEN ER BARE FOR TUNG FOR MIG NÅR ALLE FIRE STORE BØRN SIDER DER) så de hyggede sig alle sammen både turen der ned og der nede og hjem igen.

June
3
2010

Onsdag var vi i legestue det var oppe ved Jytte, vi fuldes med Birthe der op det var et skønt vejr at gå i, alle fem børn gik hele vejen der op og næsten alle sammen hjem igen, vi måtte lige ha Johannes og Freja op i vogen deres små ben kunne ikke mere, men de gjorde det også rigtigt godt, da vi enlige kom hjem fik vi vores rugbrøder ude for, det er bare en sådan dejlig tid vi går i møde.

 

Torsdag syndes Tobias at vi skulle gå en tur, "pia, gå en tur over til Bettina" så vi måtte da lige gå en tur der over når alle fem børn var kommet, det var rigtigt hyggeligt Ann var der også, og så var der den sødeste lille hund som de lige skulle hen og klappe - ae den, idag spiste vi også ude vi vil helst ikke ind når der er godt vejr smiley.gif vi er heldigvis alle sammen ude mennesker "dejligt ik smiley.gif

June
2
2010

Så er vi tilbage.

Først vil jeg sige undskyld, efter at jeg ikke kunne komme ind på vores side, men nu køre den igen.

 

Nu er sommeren enlig kommet og vi er meget ude lige så snart det sidste barn er kommet går vi ud, her for tiden finder vi mange snegle nogle af den er der en snegl der inde i huset andre har forladt huset, så skal vi lige synge mariehønen evig gladsmiley.gif vi er blevet enig om at sneglene skal op i hækken igen isteden for at de træder på dem.

4
2010

Vi tager en stille uge.

I denne her uge går ikke helt som det plejer, da Johannes ligge er startede, men idag var vi til musik, vi tog op til Jane der kom Birthe også, vi var ikke mange børn med hyggeligt var det, børnen er blevet noget bedre til at synge med.

April
29
2010

En kort uge.

Det har været en kort uge, men den har da været her.

Tirsdag havde vi musik vi var oppe ved Annette.

Onsdag havde vi besøg af Johannes og hans mor Ane, Johannes starter oppe ved mig d. 1 Maj, Johannes bliver 2 år d. 7 Maj og kommer fra en anden dagpleje Ane som også er hans mor, han er kommet op til mig da Ane skal på barsel til August.

April
16
2010

Besøg af Milo.

receiver.php on line 7Freceiver.php on line 7ørst vil jeg fortælle at det har været en dejlig uge med en masse luft, vi har været ude hele ugen fra kl 9 og til de blev puttede kl 12.30, vores middagsmad spiste vi også ude, det med at komme ind kan vi ikke rigtigt finde ud af smiley.gif                 

Tirsdag havde vi musik, første gang efter en lang vinter. 

Onsdag var vi oppe ved Lise i legestue, der leget børne med de andre børn, Ann, Christina, Ulla og Cathrine var der også smiley.gif 

Torsdag  gik vi en tur over til Bettina. 

Så kom vi til Fredag, der fik vi gæster som vi alle sammen har glædet os til det var Milo og hans mor og lille broder Magnus, det var dejligt at se ham igen det syndes de andre også, der blev leget og hygget, Milo blev og spiste middagsmad sammen med de andre, så da de skulle puttes skulle Milo hjem, det syndes han ikke om, han vil receiver.php on line 7komme på besøg igen en anden dag, så det vi vil glæde os til smiley.gif 

April
12
2010

Så er vi her alle sammen.

I dag var alle kommet og i godt humør efter ferie og sygdom.Vi skulle haft besøg af Milo, hans mor og lille broder Magnus, men vi har lavet det om til på fredag isteden for da Magnus var syg.

Det har været en dejlig dag vi har været ude hele dagen lige fra kl 9.00, Freja kom lidt sener, men ud kom hun, sammen med os andre, solen skinnede dejligt på vores kinder så de fik lidt solcrem på for første gang smiley.gif vi spiste vores rugbrøder udenfor så kunne de lige nå at lege lidt inden de skulle sove, så alle blev puttet i barnevognen, så man kan da sige at de har får en masse luft idag smiley.gif nu skal solen bare blive ved med at skinne som idag, så bliver det et dejligt forår smiley.gif

April
9
2010

Fredag

I dag havde vi fået besøg af to af mine kollega og deres børn det var Christina hun havde Jens - Mathias og Sølvig med, Jane kom også sammen med Malte, det var bare så hyggeligt alle børne lege godt, man kunne ikke mærke at der var 7 børn ialt, så de var alle sammen tilpas, vi glemte helt at kikke på klokken, den var halv 12 da de gik igen, så Sara - Freja og Willas var godt sultene da de var gået. smiley.gif 

April
6
2010

April.

Så er vi kommet ind i April md. vi har måtte sige farvel til lille Tobias han er desværre holdt, han er startede i vuggestue angry.gif

Vi er startet op efter en dejlig lang påskeferie, dejligt at være sammen med de dejlige børn igen, idag har Freja og Sara lege sammen med dukker, Saras lille dukke skulle ha banan og op på stolen og side, pia kan lige hjælpe ik smiley.gif Jacob har tegnet fine terninger det var både bjørne, tiger og en lille blind muldvarpe, de var så fine ( fantasien fejler ikke noget på han ) og Willas har været her og kommer også de andre dage, det syndes Sara var lidt mærkligt for hun og Willas plejer at blive passet over ved Lise, men hyggeligt alligevel smiley.gif

 

March
26
2010

Påske.

I dag har vi malet på æg, så nu er det nogle rigtigt fine påskeæg, som de får med hjem, der var også tid til at komme ud, nu er det heldigvis forår så skal vi ud, vi havde travlt der ud vi skulle kikke regnorme smiley.gif

 

              4bacb397a2de826032010.jpg

March
25
2010

Hvor er de søde.......

I dag gik turen op til Jane på et lille besøg, på vej der op gik Tobias og Freja hånd i hånd og kikkede alvoligt på mig og så sagde de små "pia, kan selv, gå op til Jane, ikke hjælpe" kom ikke her de er ved at være store, så de gik pænt og snakkede - kikkede på sten og hække på vej der er, så måtte jeg "bare" nøjes med det dejlig syn smiley.gif

March
24
2010

Hej igen

I går Tirsdag begyndte vi at lave lidt påsketing, vi malede et fin æske "gul" hvor vi skal så karse, vi havde også besøg af Lise, så Freja syndes at det var dejligt for Sara var med.

I dag har vi været i ude legestue oppe ved Christina, det var bare super godt, Jacob og Tobias rullede ned af en lille bak flere gange, og Freja tullede lidt rundt for at finde nogle fine pinde, men dem fandt vi først på vej hjem, Tobias fandt en stor en " 15-20 cm " som han lige kunne knække for så kunne Freja få den anden del, de var bare så søde, Jacob gik som en gammel mand med hans pind det var sjovt for pinden var max 20 cm. så det var lidt svært at gå sådan for "Pia sagde at han skulle holde ved klapvognen "smiley.gif alt i alt den dejlig dag smiley.gif

March
17
2010

Nogle dejlige dage.

I mandags var vi ude hele formiddagen, vi fik fjernet det sidste af sneen, dejligt for vi kan ikke holde sneen ud mere smiley.gif væk med det, børnene nyd det, man kan godt mærke at det har været en lang vinter.

Tirsdag var vi også ude der var der helt forår i vejret, nu kan vi komme til sandkassen så der blev der gravet.

Onsdag var vi i legestue, vi var oppe ved Gitte sammen med Bettina og Ulla, så der blev der lavet en masse sand chokoladekager med en masse fine små grene på, nej hvor er det dejligt at være ude igen, der blev kørt på traktor og gynget på sansegyngen, så der har været 3 dejlige dage med nogle meget glade børnsmiley.gif

 

March
10
2010

Legestue.

I dag var vi i ude legestue, oppe ved Ann, der kom mange af de andre kollega Brithe - Bettina - Ulla - Jane - Gitte - Lise og Cathrine, så der var der godt gang i den, men hvor børne hyggede sig men skulle ikke tro at der var mange børn der, vi dansede til Benno Benno, det var et synd for gudderne, for alle de kære børn stod helt stille og kikke bare på os de voksene, man kunne næste forstille sig havd de tænkte, men det lade vi dem om hyggeligt var det ihvert fald smiley.gif det var en dejligt tur hjem Jacob og Tobias T gik så pænt ved side af barnevognen og Freja kom også ned, hun bliver bare så pave stolt, når hun går sammen med drengene, det er bare en super god gruppe jeg har smiley.gif dejligt

March
8
2010

En lille gå tur.

I dag var vi ude at gå sammen med Bettina og hendes børn Sander - Oliver - Freja og Jasmin, det var dejligt for solen skinnede så dejligt på os at man kom helt i forårs humør, med en sådan klar himmel kunne børne se masse flyver oppe i luften, imens gik vi en tur op til xl-byggemarkedet, på vej hjem fik Freja lov til at gå ved siden af barnevognen hun var pave stolt for nu er hun jo en af de store børn, så hun smilede om kamp med solen smiley.gif

March
7
2010

Træ lastbil.

I fredags var vi ned i kælderen hvor Tobias T og Jesper lavede en træ lastbil, bagefter gik vi oven på igen hvor Tobias malede den i nogle flotte faver, Freja malede en fin æske, den blev pink og de var bare så seje begge to og stolte.

March
3
2010

Sne forsvind !!!

Idag var vi i ude legestue, men vi gider ikke mere sne, vi skulle gå op til Ulla, hvor der var legestue, Jacob og Tobias syndes ikke at det er særligt skæk at gå, når man ikke kan komme til at gå ordenligt pga sneen, det er ikke nemt, da vi kom op til Ulla var der kommet nogle af de andre kollega og deres børn, men det var ikke til at lege i haven pga sneen, så sne FORSVIND så vi kan rigtigt kan komme til at lege og grave i sandkassen, men ellers har det været en skøn dag, de er bare så tilpas de skønne børn smiley.gif

Feb
26
2010

Så blev det fredag.

Så blev det den sidste dag på ugen, det har været en dejlig uge og nu er det da til at holde ud, at være ude i det skønne vejr smiley.gif vi har været ude hele formiddagen, det var lidt vådt men pyt det var super dejligt, til middag fik vi varm mad så det stod på boller i karry med ris der til, og de var godt sultne, så der blev virkligt spidst. Kan i ha en rigtigt dejlig weekend alle sammen smiley.gif

Feb
23
2010

Dejlig dag.

Idag var vi en tur ude i det gule hus, alle børne blev afleveret af deres forældre, så var jeg der ude og tog imod dem, da kl. var 9 gik vi ud til elro arena, det var de store børn som var med der, vi havde en time med leg i motioncenteret, hvor der var en der havde stillet en masse gode ting op, som vi kunne kravle, gå, hoppe på.

Vi hoppede på store tykke madrasser, kravlede ind i rør og andre skæge ting hvor der var lagt tæpper over, det var bare et hit, der var også en lang strikket rør hvor de kravlede igemmen, der var også en masse balanceklosser, hvor man kan side eller stå på, det var meget blandet hvad de syndes om det, på vej hjem sad alle børne i barnevogne og spidste rugbrøds klapper, så det har været en rigtigt god dag, i dag smiley.gif 

Feb
22
2010

Så er vi tilbage.

Så er vi kommet tilbage efter en dejlige vinterferie, hvor er det skønt at få glade børn igen.

Idag har vi Sander på besøg oppe fra Bettina, så sker der noget, vi har været en tur ude i snevejret igen, men denne her gang skulle vi prøve at se om vi kunne køre scooter smiley.gif det er lidt glat hihi.

Til middag stod det på varm mad svensk pølseret uhm. 

Feb
9
2010

PÅ besøg

I de sidste to dag har vi været på besøg, mandag tog vi lige en lille tur over til Bettina, det var som altid hyggeligt.

 

Idag var vi en tur op ved Jane, vi sang lidt, nu er det jo snart fastelavn, så vi øver på sangen "boller op, boller ned " børne syndes den er god så den skal synges igen igen igen.........

til middag fik vi varm mad, den stod på hasselbagte kartofler, hamburryg, bearnaisesovs, ærter og gulerødder, nej hvor de spiser, når det er varm mad de får smiley.gif

Feb
3
2010

Så skal der skovles.

I dag var vi ude hele formiddagen, vi har skovlet lege gården så der igen er plads til barnevogne, så alle sammen store og små havde fundet en skovl smiley.gif nogle skulle også lige prøve rutchebanen med det gik ikke helt som det plejet.

Jacob gik helt i sne amok han kastede sig i sneen så han fik sneen godt i hovedet, men som han sagde uh kold pia smiley.gif sener da vi skulle ind var det med at få dem overtalt, der skulle nogle kneb til for vi havde det ligge så skæge, de elsker bare at være ude i sneen.

DEJLIG DAG.........4b69836a4917e03022010.jpg

 

Jan
28
2010

Stille stille

Her for tiden sker der ikke det helt store pga vejret, men nu ser det da lyst ud til at vi igen gang begiv os ud i den store vide verden. Drengene går og hygger sig med Jesper, det er bare så hyggeligt, til middag har de fået boller i karry med ris til, det er da utroligt hvordan de kan spise de kære børn når det er varm mad der bliver serveret smiley.gif

Jan
25
2010

FØDSELSDAG HURRA!!!

I dag var vi til fødselsdag ved Tobias, han blev 2 år. Da vi kom der op stod Tobias og kikkede ud af vinduet han ventede på os, han havde en masse fine legesager, som de andre godt måtte lege med, vi fik et dejlig fødselsdagsmåltid først var der boller, 3 slags og tilbehør dertil, bagefter fik vi fastelavnboller og små flødeboller, så blev der guffet smiley.gif  da vi var færdig med at spise, var der tid til at lege smiley.gif turen hjem var en dejlig tur vi havde en masse, som der skulle snakkes om, en masse hurraèr, men Jacob og Freja, var ikke helt færdig, så de forsat lidt inu i barnevognen, da de blev puttede, så jeg tror at vi alle sammen, havde en dejlig dag sammen med Tobias og hans forældre. smiley.gif

Jan
15
2010

Et farvel

Vi måtte sige farvel til Milo i går, det var ikke særligt sjovt men sådan går det jo, men så har vi fået lille Tobias en dejlig dreng som de andre børn passer på for nu er de jo store smiley.gif

Vi fejerede også Milo`s fødselsdag han blev 2 år, da han kom om morgen var det med balloner og isbåde som vi skulle ha senere med et lille lys i hver isbåd smiley.gif4b50bc1be58a415012010.jpg

 

Jan
12
2010

Ny dreng Tobias.

I går starte den nye dreng som skal være her isteden for Milo, han forlader desværre os på fredag så skal han i vuggestue, vi kommer til at savne den dejlige dreng.

Vi havde besøg af Jane, Julia og Malte, det var bare så hyggeligt.

 

Jan
6
2010

Det sneér

Det har været en dejlig dag, vi har været ude i det lækker sne vejr og kælket ned af flisserne foran huset det var bare sjovt bagefter gik vi i en masse sne omme i gården, sikken nogle dejlig kinder de fik de dejlige børn smiley.gif til middagsmad fik de varm mad det blev til biksemad og der blev spist op så de måtte få en lille dessert en frugt stang um det passede dem alle sammen, vi glæder os til i morgen for så skal vi ud igen i snevejret.

 4b447ab0e4c3006012010.jpg

Jan
5
2010

Besøg af nyt barn Tobias.

I dag havde vi besøg af det nye barn Tobias og hans forældre, som skal starte her på mandag.

Så nu har vi to Tobias smiley.gif ellers har vi ikke rigtigt lavet noget, vi har kikket meget ud på det dejlige sne vejr, vi håber at imorgen, kan vi komme ud i det og måske kælke lidt smiley.gif

Ellers vil vi bare sige velkommen til Tobia og hans forældre smiley.gif og vi glæder os til på mandag for der starter Tobias.

Dec
22
2009

SNE SNE snart jul

Kan man ønske sig mere end en hvid jul smiley.gif

Vi har hygget os igen i dag, Tobias og Mathias hyggede sig med Jesper ned i kælderen, det er ikke meget jeg ser til Tobias når Jesper er hjemme, så er det kun æbber som Tobias siger, der dur smiley.gif selv ble skifte må han orden smiley.gif imens gjorde vi klar til middagsmad, idag skulle vi ha pølser og pomfritter, det er den sidste dag inden jul så vi kikker ikke på hvad der er sundt og ikke er, vi skal bare hygge smiley.gif

 

NU VIL VI BARE ØNSKER JER ALLE SAMMEN EN RIGTIGT GOD JUL OG GODT NYTÅR.

 

Vi ses igen i det nye år, jeg starter igen d. 4 januar. og vil glæde mig til det smiley.gif

Dec
18
2009

Forældredag

I dag har vi hygget os, Jesper var kommet hjem og har juleferie nu, så børne havde det rigtigt sjov, for så skulle de lave ballade som de siger smiley.gif

vi skulle gøre klar til sener på dagen for der vil forældrene til børne komme kl 14 og så skulle vi lige hygge os alle sammen inden jul, og det var rigtigt hyggeligt tak for en dejlig dag til alle i forældre smiley.gif

 

Dec
17
2009

Sne sne sne

Vi har været ude i det kolde vejr, det var ikke hyggeligt så vi gik hurtigt ind i varmen, så skulle der hygges en masse puder ned på gulvet et tæp over os og så læse mange bøger hyg ligt pia som Jacob og Tobias sagde.

Til middag lavede jeg klat kager var lidt spændt på hvad de sagde til det med der var ikke nogle tvivl der "mager godt uhm uhm" mere smiley.gif de dejlige børn.

(klat kager er rissengrød som man steger på panden som små pandekager og så kan man få syltetøj det til)

Dec
16
2009

jul i kirken

Vi har været oppe i kirken til jule hygge første var vi inde i kirken, hvor vi sang lidt sange, bagefter gik vi om det store juletræ og julemanden kom på besøg, men ikke alle var glæd for julemanden angry.gif  godt pia har to hænder og ben smiley.gif vi var lidt heldig for vi fik en lille snolder pose hm.

Vi havde lidt travlt på vej der er op, så alle fem kom op i barnevognen puha sikke en tur, for der var jo sne juhu juhu, men da vi skulle hjem havde vi lidt mere tid så der gik Milo - Tobias og Jacob ved side af barnevognen og i sneet det var skækt med alt den sne smiley.gif syndes Tobias og Jacob imens sad damerne smiley.gif Freja og Kaya i barnevognen og nyd det smiley.gif men sikke en skøn dag og vejr, nu skal det ikke smelte væk inden jul.

Dec
14
2009

sikken en dejlig dag.

Sikken en dejlig dag, nu er alle børne samlet igen, Tobias og Milo er kommet tilbage efter de har været syge, dejligt.

Så fik vi også besøg af Kaya som skal være her måske hele ugen pga sygdom, så der er godt gang i det lille hjem, hvor er det bare skønt.

Der er ikke noget bedre en at få en masse knus og det har der været idag af dem alle fem, hvor er jeg bare heldig smiley.gif

Dec
10
2009

Julehygge oppe ved Annette

I dag var Sander, Jacob og Freja med oppe ved Annette hvor vi rigtigt hyggede os sammen med Christina og Ann plus alle deres børne, der var 18 børn ialt, med hvor de hyggede sig og legede godt sammen, vi kunne ikke høre at der var så mange børn smiley.gif vi starte med at danse om juletræet og sang nogle julesange, bagefter fik vi vafler og pebernødder, nej hvor vi spiste, det var godt at vi skulle gå hjem bagefter smiley.gif det var bare en meget hyggelig og dejlig dag, i dag smiley.gif

Dec
7
2009

En tur ind til byen.

I dag tog Freja - Jacob og mig en tur ind til byen, vi skulle finde nisser og julemænd, der var ikke mange men nogle så vi smiley.gif og det store juletræ, på vej hjem sad de to og hyggede sig med et pølsehorn og tæppe på i barnevognen, nej hvor var det hyggeligt smiley.gif

Dec
2
2009

Dejlig vejr.

I dag holdte jeg legestue vi var mange smiley.gif Heidi - Ulla -Lise og Gitte kom med alle deres børn så der var godt gang i den ude i det kolde vejr smiley.gif men dejligt med lidt kulde, så vi kan komme af med alt den sygdom der er i luften.

Så på med vanterne når de skal ud at sove det er ikke dem alle der ved at de skal blive på fingerne Frederik lavet lidt vrøvl da han skulle ha den på angry.gif Freja den lille frækkert tog hendes af så hun havde lidt kolde finger angry.gif

Så fik vi en indbyldelse til Jacobs fødselsdag Fredag d. 11 dec. kl 9.30 det glæder Freja - Milo og Pia

Tobias ved det ikke inu da han desværre er syg angry.gif

Nov
26
2009

Hej igen

Så er jeg kommet tilbage efter et godt kursus, hvor er det dejligt at få børne tilbage, vi har hygget os meget, Tirsdag havde vi besøg af Jane og hendes dejlige børn, Onsdag var der legestue oppe ved Ulla, både Jacob Tobias og Milo gik hele vejen der op imens hyggede Freja og Frederik sig i barnevognen.

Hvor de søde smiley.gif Tobias kan du ikke tag Milo med ind og lege med klosser, hmmm efter et lille stykke tid kom det "kom Milo ind hold i hånd klosser" og så gik de pænt med hinanden i hånden og sagde begge to pænt farvel og vinkede tilbage smiley.gif de er da dejlig.

Nov
9
2009

Randers regnskov

I dag var vi ikke mange kun Jacob og Tobias, så i tog en tur ned i Randers regnskov, det var en hyggelig tur de gik næsten der ned selv de to drenge,da vi havde kikket aberne - søko "som Jacob kaldte for en søhest" de små farverige frøer og en masse andre spiste vi vores rugbrød, havde vi lidt tid til at kikke fiskene, en dejlig dag smiley.gif 

Nov
6
2009

Jesper Jesper

I dag har været rigtigt hyggeligt, først på dagen tog Jesper Jacob og Milo med ned i kælderen op de hyggede sig rigtigt meget med hammersmiley.gif imens hyggede Freja med mig oven på, så fik vi besøg af bedste - bedstefar såge de havde rundstykker med uhm, så kom Tobias også han måtte også lige en tur ned i kælderen med Jesper, så var lykken gjordt hm Jesper er fuld af baladesmiley.gif  

Nov
4
2009

Legestue

I dag lavede vi lige om på planen, vi skulle ha været oppe ved Anette med da det blæste en hel pelikan smiley.gif tog vi den nemme løsning, vi tog turen over til Betina der kom Jytte og Gitte med deres børn, det var en dejlig kort tur med vi fik da en lille rød næse smiley.gif

Vi bruger tiden meget på at lege med klosser det er et hit, så får de også læret farverne nogle af børne er ved at kunne kende farver, når jeg spøger efter en rød klos eller en anden farve, bliver de så stolte når det er den rigtigt de kommer med.  

Nov
3
2009

Musik

I dag havde vi musik, det holdte vi her, vi har sunget mange gode sange og danset der til, bagefter hørte vi en cd med afslapnings musik, det kunne de godt lide at høre.  

30
2009

Små hemmeligheder

I dag har vi lavet små hemmeligheder til jul, børne hyggede sig rigtigt meget, bagefter gik vi ud i gården hvor vi gravede i sandkassen. Jacob og Milo gik og hyggede sig med skubber og trailer det til jacob kørte og Milo satte vogenen på igenne når den hoppede af.

 

Sprog og hvad man mener??????????? da vi sad og spiste rugbrød, sagde jeg til Tobias " du skal ikke vende krusset på hovedet når der er mælk i " straks satte Jacob hans krus oppe på hans hovede, så hvad gøre man så smiley.gif

28
2009

Regn regn

Regn regn, hvor blev vi våde idag vi tog ikke op til Jytte som planlagt, så turen gik over til Betina i stedet for, vi var ude en time til halv anden, med hold da op hvor var vi våde smiley.gif  

25
2009

Fredag

I fredags havde vi en dejlig dag, vi skulle til at lave hemligheder!!!!

nogle af børne syndes at det var skækt andre kunne ikke rigtigt li det men det gik alligevel smiley.gif  bagefter lege vi med klosser det kunne vi bruge lang tid med lige end til at vi skulle spis, vi fik kartofler, frikadeller med stuvet hvidkål det var noget som der smagte godt mums.

 

KAN I ALLE HA EN GOD WEEKEND.

 

20
2009

Jubi musik

jubi i dag havde vi musik, der er ikke noget bedre end at se børne hygge sig med det og så prøve at synge, de dejlige børn, vi sang mange gode sange, efter middags luren fik vi pandekager,uhm, det var godt at Tobias nåede at få en med i hånden da han blev hentede. Ser frem til endnu en dejlig dag i morgen smiley.gif

19
2009

Gæstebarn

I dag kom Freja ude fra Alice og skal være sammen med os i denne uge, ellers har vi hygget os ude og inde.

13
2009

 

I dag, tog vi en tur op til Ann, istedet for musik angry.gif der fik vi dejlige varme boller, det var bare hyggeligt men også koldt , nu er vinteren vist på vej, SÅ HUSK FLYVERDRAGT TIL DE SMÅ PODER smiley.gif 

 
Panel title

© 2023 dagplejepia

Antal besøg: 466794

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14227795600891sekunder