Danerland - Danerland - blog
Feb
1
2017

OPFORDRING til DANSK FOLKEPARTI - PÅ TIDE, AT KOMME UD OVER LANDSBYENS GADEKÆR.

Marine Le Pen, fra Front Nationale kritiserer Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterne for ikke, at deltage i kampen imod den muslimske invasion, på europæisk plan.

 58c911f2394a315032017.jpg

Den kritik er helt berettiget, for DF er " KUN " et indenrigsparti, DF stemme i EU svarer til det Enhedslisten ville have i Hørsholm Sogneråd.

DF er bange for, at blive stemplet, som et højrepopulistisk parti, hvis de samarbejder med Front Nationale, Geert Wilders Frihedsparti, det engelske UKIP, Petry Fraukes, AFD, det ungarske regeringsparti og det Østrigske Frihedsparti.
Det er et dårligt argument, for den kritik kommer fra rød/radikale elementer og er dermed totalt ligegyldig.
DF mangler en " Udenrigsminister " for Morten Messerschmidt er stadig sygemeldt og det er på tide, at han kommer på banen igen, han er manden der skal skabe Dansk Folkepartis kontakt til de øvrige muslim og EU kritiske partier i EU.
Kenneth Kristensen Berth er EU ordfører, men han har slet ikke formatet til, at repræsentere DF på internationalt plan og det samarbejde er helt nødvendigt, hvis den muslim kritiske linje skal have nogen indflydelse.
Donald Trump har sat kursen og den bliver fulgt op fra England, Tyskland, Holland og Frankrig, så der er ikke plads til fine fornemmelser, blot fordi det danske socialdemokrati nu fører den politik, som DF gjorde for 10 år siden.
Jeg kender ikke Front Nationales politik godt nok til, at vurdere om Kenneth Kristensen Berth har ret, når han påstår, at grunden til, at DF holder afstand er, at de er antisemitister ? Den slags skal bekæmpes indefra og her kan DF gøre en forskel, kampen imod den muslimske invasion er langt vigtigere.
Der er langt mere ekstreme partier i EU parlamentet på den ekstreme venstre fløj, i Danmark er de radikale egoister og Enhedslisten kendt for deres antisemitisme, en radial Rådmand i Odense vil boykotte al import fra Israel og Enhedslisten vil have godkendt en muslimsk terrorstat i Gaza.
I Sverige er både højre og venstre fløjen mærkelig nok anti jødiske i en grad så jøder må flygte fra Sverige også på grund af de 1,3 millioner muslimer, som Sverige har lukket ind.
Dansk Folkeparti er simpelthen nød til, at komme ud fra Gadekæret, for ude i EU er DF kun kendt for det negative, som de rød / radikale har lavet propaganda for i mange år.
Det er NU det sner, for snart er der valg i Tyskland og Frankrig og så skal DF være med ved bordet.

   58913f5341c5e01022017.jpg

------------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521088

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.091774940490723sekunder