Danerland - Danerland - blog
March
30
2017

FÅ SÅ GENOPRETTET ET FAST GRÆNSEPOLITI.

    58dc5c904944630032017.jpg

DR har begået en dokumentar om grænsekontrollen, men det var ikke en journalistisk public service opgave, som det burde være.
Nej, det var et manipuleret partsindlæg, med tydelige radikale fingeraftryk, hvilket ikke kan overraske når DR journalisten på forhånd havde søgt ofre på facebook, som følte sig generet af grænsekontrollen, så Anette havde fundet en muslim med fuckfingertørklæde, som oven i købet har et arbejde, hun har dansk opholdstilladelse, men bor i Sverige på 11 år, hun var sur over den forlængede rejsetid.
Anette havde også fundet frem til en dansk mand, som arbejdede i Sverige, han var også træt af den forlængede rejsetid, nu har han så fundet et arbejde i Danmark, hvor han kan cykle på arbejde, det kan jeg ikke se problemet i ?
DR Anette kørte også rundt med en muslim ved den dansk tyske grænse og til orientering for menneskesmuglere viste DR Anette de 14 grænseovergange, som kan benyttes hvis man har onde hensigter.
DR Anette ledte efter sønderjyder der var utilfredse med grænsekontrollen, hun fandt kun en og det var en radikal egoist på grænsehandel, resten syntes det var fint med grænsekontrol.
Så gik DR Anette over til det hårde skyts - UDGIFTERNE, de reelle udgifter var 140 millioner Kr. men når man tidligere har nedlagt Grænsepolitiet, så har man trukket på politifolk fra andre dele af Danmark, det svarer til 420 årsværk og de skal bo på hotel og bespises, på den måde kom udgifterne op på 269 millioner Kr.
Men politiet har afvist 2.900 invasions muslimer, som ville koste minimum 1 million Kr. stykket, hvis det var lykkedes dem, at invadere Danmark, så Danmark har altså sparet 2 milliarder og 631 millioner Kr. på politiets indsats, det er det faktuelle regnskab, for DR Anette nåede ikke længere end til, at det var en udgift på 269 millioner Kr. ?
Det er selvfølgelig ikke smart, at man skal bruge politifolk fra hele landet, som både skal have betalt hotel ophold og bespises, derfor skal Grænsepolitiet genoprettes, det blev nedlagt sammen med den tåbelige Schengen aftale.


Claus Oxfeldt fra politiforeningen mener, at der mangler 1.500 politifolk i Danmark, jeg ved ikke hvor mange der var i Grænsepolitiet, måske 2 til 300, det var en slags aftægts job dengang, politifolk der havde været lidt uartige i tjenesten blev sendt i Lufthavnen eller til Rødbyhavn og Gedser, sådan behøver det ikke, at være i et genopstanden Grænsepoliti, for der er mange politifolk fra provinsen, der gerne vil hjem til Sønderjylland, eller Lolland, hvor husene og leveomkostningerne er billige, her har de råd til, at købe et stort hus og danne familie, det er langt bedre end, at skulle slås med muslimske bander i København.
Et fast Grænsepoliti, med lokale grænsebetjente vil også få langt større støtte fra lokal befolkningen, som vil være mere end villige til, at få stoppet menneskesmuglere og invasionsmuslimer ved, at ringe til en betjent de kender.
Alle rød / radikale råber om, at det er et retskrav, at alle muslimer kan søge asyl, når de står ved grænsen, det er naturligvis noget vrøvl, for man kan ikke søge asyl, når man er i Tyskland, derfor skal de stoppes ved grænsen og inden de kommer ind i Danmark, hvor Flygtningeindustriens taxameter starter.
Det er en politisk opgave, at få slået fast, at muslimer kun kan søge asyl fra deres hjemlande, eller Ambassaderne i de lande hvor de opholder sig, DE SKAL IKKE IND I DANMARK.

  58dc5cf40361430032017.jpg

Sverige har tørret deres grænsekontrol af på Danmark, så DSB har været nød til, at placere nogle muslimske dørmænd, der kontrollerer trafikken til Sverige, det er jo direkte tåbeligt, når man kender muslimernes manglende moral. Svenskerne må selv foretage deres egen grænsekontrol og i Danmark, skal grænsekontrollen foregå på en anden perron, hvor man kontrollere trafikken fra Sverige, som nu har omkring 1,3 millioner muslimer og de skal ikke påføres Danmark.

Politidirektøren siger, at politiet har fået 10% flere opgaver, men skal altså ikke glemme, at det udelukkende skyldes, den massive invasion af muslimer og deres vanvittige fødselsrater, de producerer børn i dølgsmål, som de hverken kan eller vil forsørge, men det er altså ikke et dansk problem, som skal betales af danske skatteydere og det må være slut med, at en eller anden muslim tosse kommer til Danmark og får asyl for derefter straks forlanger sine 20 børn og 3 koner fløjet ind. 

Det burde enhver kunne se er vanvid.

------------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521124

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1048378944397sekunder