Danerland - Danerland - blog
April
17
2017

DF og DOBBELTMANDATERNE - DEN ER HELT GAL ?

 

      58f49c4174de117042017.jpg


Lige siden jeg var med til, at starte DF har jeg været inderlig modstander af dobbeltmandater, det har været en ret forgæves kamp.

I det Herrens år 2017, sidder 26 af de 37 DF Folketingsmedlemmer på et dobbeltmandat, 6 af dem havde tilmed et tredobbelt mandat, idet de sad i både Byråd, Regionsråd og i Folketinget.
Det er katastrofalt, for det spærrer for nye talenter i Dansk Folkeparti, som nu er et stort parti og det eneste, som tillader dobbeltmandater.
DF har om nogen brug for nye talenter, der vil og kan markere sig.
Du kan foretage din egen lille test og se hvor mange af disse 37 DU kender ? => 
http://www.danskfolkeparti.dk/Folketingsmedlemmer_
Hvis jeg nævner disse navne, kan du så placere dem ? Pia Adelsteen, Karina Adsbøl, Mette Hjermind Dencker, Susanne Eilersen, Karin Nødgaard, Mikkel Dencker, Morten Marinus, Lise Bech, Karina Due, Claus Kvist Hansen, Tilde Bork, Jan Callesen, Henrik Brodersen, Jeppe Jakobsen, Jan Erik Messmann og Marlene Harpsøe ?

Det er 16 navne, som lever en hel anonym tilværelse, som Folketingsmedlemmer på de bagerste rækker, hvor de fiser husleje af.
Det er bestemt ikke for, at hænge dem ud personligt, men måske kunne de være meget mere aktive og markante, hvis de kun havde Byråd eller Folketing, at koncentrere sig om ?
Alle kan ikke være i forreste række og der findes politiske dyr, som er virkelig flittige og kan passe to pladser, det gælder Liselott Blixt, som både er Viceborgmester i Greve og Folketingsmedlem og markant, som Sundhedsordfører. Det er lykkedes hende, at passe begge områder med høj møde procent og hun er stemmesluger i Greve og der er ikke nogen, der kan erstatte hende kvalificeret.
Rene Christensen er også Viceborgmester i Guldborgsund og var tæt på, at blive Borgmester og han skaffer mange stemmer, men han har en meget tung post, som Finansordfører for DF i Folketinget. Jeg var venner med Rene på facebook, men han slettede mig, fordi jeg er modstander af dobbeltmandater ?
Ib Poulsen har også markeret sig godt i 2017, det er ham der har ført an i kampen imod KVOTEKONGERNE og kæmper for de små kyst fiskere i sit lokal område.
Det har givet både venner og fjender, men fjenderne er Venstre folk og KVOTEKONGER, så fuck dem, de ville alligevel aldrig stemme på DF.
Dorthe Ullemose er en af de nye talenter, som har markeret sig stærkt lokalt i Svendborg, hvor de fik 5 mandater i Byrådet, som består af 19 medlemmer, at hun så også fik så mange stemmer, at hun røg i Folketinget, var lidt af en overraskelse. Men hun har afpasset sit Folketingsarbejde ved, at kun påtage sig et ordførerskab, så hun kan passe sit Byrådsarbejde også.
Faktisk tror jeg, at Dorthe kan bliver den første " rigtige " DF Borgmester i Danmark, hvis hun lærer, at sparke røv og sætte sin egen beskedenhed i baggrunden, der er nemlig plads til fremgang i Svendborg og både V og S vil gerne have hendes støtte, men mindre end 1.000 stemmer skiller de tre partier.
De 22 resterende DF Folketingsmedlemmer, med dobbeltmandater, burde skynde sig, at aflevere dem igen og lade en ny m/k komme til i Byrådet, så de kan udvikle sig.
Der er jo en god grund til, at alle partier har forbudt dobbeltmandater, Venstre havde to, den ene var båtnakken Jens Rohde, der sad både i Viborg Byråd og i det korrupte EU, men han har heldigvis fundet hjem til de radikale egoister nu, han var direkte skadelig for de borgerlige partier, han har nu meldt ud, at han ikke stiller op til Byrådsvalget i November pga. travlhed ? Det er naturligvis løgn, det skyldes udelukkende, at de radikale egoister ikke har en kinamands chance for, at komme i Byrådet i Viborg, hvor Ulrik Wilbæk er spidskandidat for Venstre.
Den anden i Venstre er Jan Ejnar, der er det nye " Rodhehoved " i Venstre, med radikale tendenser i debatten om invasionsmuslimer, Jan E. Jørgensen er nemlig også Rådmand på Frederiksberg, så hans dobbeltmandat skaffer ham 1,6 millioner Kr. om året og han er jo advokat, så hans moral er flosset.

Faktisk burde der kun være et Folketingsmedlem med et dobbeltmandat og det burde være kommuneordføreren, for jeg kender alle de undskyldninger, som dobbeltmandaterne kommer med, de vil gerne følge lovgivningen til dørs ude i kommunerne, det er naturligvis noget forkromet nonsens, de kan jo bare tage noget oftere ud i deres lokalforeninger og høre om hvordan det går, men de dukker kun op når de skal have fornyet badebilletten til Folketinget.
Men problemet ligger i høj grad, hos medlemmerne ude i lokalforeningerne, de er alt for slappe og ukritiske, de bliver duperet når deres Folketingsmedlem inde fra Hovedstaden dukker op en gang om året, de burde i stedet forlange, at hvis en Folketingskandidat vil være spidskandidat i deres område, så skal de afgive deres Byrådsplads, hvis de kommer i Folketinget.
Nu har jeg ikke nævnt det økonomiske aspekt i dobbeltmandater, fordi jeg ikke vil hænge nogen ud, men naturligvis spiller det en stor rolle, jeg kan nævne to, som ikke mere er medlem af DF, de er i Venstre, men de har i fire år tjent hhv. 420.000 og 460.000 Kr. årligt, KUN på Byrådsarbejde og de ben de fik kastet i nakken for, at støtte en bestemt Borgmester.

-------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1520990

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10468196868896sekunder