Danerland - Danerland - blog
July
4
2017

DE RADIKALE EGOISTER ER ET UNDERGRUNDSPARTI, MÅSKE FORBEREDER DE SIG PÅ; AT BLIVE INTERNERET.?

Jeg har været 40 år i lokalpolitik, men aldrig oplevet et parti, der opfører sig så anonymt og hemmeligt, som de radikale egoister gør nu.
Når jeg researcher til mine blog artikler, så er jeg altid meget grundig med, at undersøge, at mine artikler og tal er 100% korrekte, for der mange " fjendtlige " elementer, der forfølger mig, hvis der skulle være en fejl i mine oplysninger, det være sig muslimer der kan læse, eller radikale egoister, som bliver afsløret i deres landsskadelige femte kolonne virksomhed.
Alt hvad jeg skriver på facebook bliver anmeldt, selv madopskrifter og i 2016 blev jeg blokeret 8 X 30 dage, fordi rød/ radikale grupperinger organiserer klager, som se spammer af sted i stort antal og facebook gider desværre ikke kontrollere om klagerne er berettigede og det har de ikke været en eneste gang, men facebook kan man ikke klage til, for de svarer aldrig.
Jeg satte mig for, at undersøge hvordan de radikale egoister er organiseret op til kommunevalget i November 2017, men det er fuldstændig ligesom, at undersøge muslimske ISIS grupper, eller indvandrer bander, der er ingen navne, ingen telefon numre og ingen titler i de radikale egoisters lokal foreninger.
Man kan ikke se hvem der er formand, eller kasserer, kun navnene på de kandidater, som er blevet opstillet, det er meget ofte muslimske navne.
Selv i store byer, som København og Aarhus, fremgår det ikke hvem der er formand for lokal foreningen.
Når man slår op på den radikale Folketings gruppe, så bor alle 8 Folketingsmedlemmer på Christiansborg ? og det ved enhver er løgn.
Når man undersøger Dansk Folkeparti, både lokal foreninger og Folketingsgruppe, så kan man altid finde navnet på den lokale formand og bestyrelsen i enhver by i Danmark, hvilket jo er ret fornuftigt, hvis nye vælgere ønsker, at melde sig ind.
Dansk Folkeparti er uden tvivl det parti, som er udsat for mest chikane, trusler og hademails, alligevel kan man finde frem til navne, adresser og telefon numre på Folketingsmedlemmer, selv Pia Kjærsgaards adresse kan man finde, selvom hun er igennem mange år har været nød til, at have livvagter pga. trusler fra hjernedøde muslimer og ekstremister fra den yderste venstrefløj.
Men man kan ikke finde adressen på en eneste af de radikale egoisters Folketingsmedlemmer, ej heller telefonnumre ?
De radikale egoister har altså forberedt sig på, at blive arresteret og blive interneret ? Men politiet skal altså finde dem først.

Det kan kun skyldes den helt ensidige aggressive indvandringspolitik, som de radikale egoister fører, med fri indvandring af muslimer, fastholdelse af 70 år gamle tåbelige konventioner, som beskytter muslimske mordere, terrorister og voldtægtsmænd imod, at blive udvist til deres hjemland. Der er mindst 64 muslimske forbrydere på tålt ophold i Danmark og de griner af de danske myndigheder.
Det gælder f. eks Danny Abdalla, der to gange er dømt til udvisning for grov kriminalitet, han er også dømt til, at skulle opholde sig i et Udsendelsescenter, men ignorer selv sin meldepligt, det har han gjort mere end 500 gange. Han bor i eget hus med to biler i Nordjylland, selvom han kun får 17 Kr. om dagen ?
Det kan selv den mest tykhovedet politimand, eller DJØF bureaukrat i SKAT regne ud ikke kan lade sig gøre uden, at begå kriminalitet, hvis en dansker gjorde det, ville han blive fængslet.
Men det er den slags vanvittige ting, som de radikale egoister nægter, at medvirke til, at lovgive imod.Med 600.000 muslimer i Danmark og fortsat invasion af muslimer til Danmark, så vil det på et tidspunkt medføre en form for borgerkrig, hvor danskerne vil rejse sig imod, den muslimske invasion og deres medløbere hos de radikale egoister, hvad enten er er i Flygtningeindustrien eller kalder sig Væmligboere.
Mange radikale egoister var på tysk side under 2 Verdenskrig, nu er de så på muslimsk side.
Det er nok den dag de radikale egoister frygter, for så vil der automatisk komme et retsopgør, som kan blive svært, at gennemføre, fordi den radikale DJØF Mafia sidder på retsvæsenet og uhyggeligt mange dommere også er radikale.
Det tror jeg ikke den danske befolkning vil finde sig i og så vil der blive kontant afregning til de ledende radikale egoister og Zenia Stampe bliver nok temmelig korthåret, ligesom hun ville have været, hvis hun havde levet under besættelse og være " Tyskertøs "


luftfotos-af-froeslevlejren-018.jpg


Frøslev lejren er meget velbevaret og er i dag et museum for landssvigere, intet passer bedre til de radikale egoister, Frøslev lejren kan hurtigt blive opdateret til, at fungere igen, der skal blot lidt mere højde på murene og opsættes nogle vagttårne, så kan de radikale egoister få adresse i Frøslev lejren i stedet for Christiansborg.
Morten Østergaard får måske ligesom Fritz Clausen lært, at køre med trillebør ?


Morten%2Bi%2BFr%25C3%25B8slev.jpgZenia Stampe har jo tyske aner, hende farfar var tysker og hun har selv skrevet noget om det, som jeg ikke tror på har meget med virkeligheden, at gøre.
Jeg hørte historie fra en sædvanligvis upålidelig kilde.
Zenia Stampes farfar døde i KX lejr siger den ene. Det var dog forfærdeligt siger en små radikal egoist..
Ja, han faldt ned fra et vagttårn sagde den første. ? Meeeeeeen den får man nok ikke Stampe pigebarnet til, at bekræfte ?


Pris%2Btil%2BStampe.jpg

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521085

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1051070690155sekunder