Danerland - Danerland - blog
Aug
6
2017

ET KONGEHUS SKAL KØRE KNIRKEFRIT i OLIE.


Kongehuset koster omkring 375 millioner Kr. årligt.
Alternativet en Præsident vil koste det samme, med enorme etableringsudgifter til et Præsident Palads, bureaukrati og korruption a la det korrupte EU.
I Danmark ville det have været Venstres Henning Christophersen, eller " Griske Ritt " fra socialdemokratiet i de sidste 25 år, en legeplads for politikere fra de radikale egoister, som Stampe pigebarnet eller fra rødfascisternes Johanne Schmidt - Nielsen, der ville kræve lokumsaftaler.
En dansk Præsident vil være helt værdiløs, uden nogen markedsværdi, du kan teste dig selv, kan nu navnene på Præsidenterne fra Finland, Tyskland, Østrig og Island ? Nej, vel, det er helt anonymt foretagende, som hverken Præsidenterne Clinton, Bush eller Nelson Mandela ville gide besøge.
Et lille land, som Danmark er nød til, at kunne markere sig overfor udlandet og det kan vores Kongehus, med alle deres traditioner, kongerøgelse, statsmiddage, slotte, flag osv.
Erhvervslivet er også begejstret for Kongehuset fordi de kan bane vejen til vanskeligt tilgængelige lande, som Japan, Saudi - Arabien, USA, Kina og hele Asien og de er også parat til, at spytte nogle penge i foretagendet og det gør de ikke for sjov, men fordi det kan betale sig og eksport er helt nødvendigt for Danmark.
Dronning Margrethe har kørt sin periode til UG med kryds og slange og hendes eftermæle skal ikke ødelægges af en arrogant frø æder, der ikke kender sin plads, Prins Henrik har været en skidt knægt for Danmark.
Han kunne sagtens være en af de " gnavne gamle mænd " hvis han havde haft lidt charme, men nu handler alt om hans latterlige ambitioner, hvorfor bruger han ikke tiden på, at rose sin dejlige familie og roser sin søn, som vitterligt bliver Konge ?
Daisy skulle være trådt tilbage i 2010, da hun fyldte 70 år og overladt butikken til Frederik og Mary og deres nu fire børn, de er klar og de er funktionsdygtige, så havde vi også fået al Prinsesse liren med, inden de bliver teenagere og begynder, at skabe problemer.
Mary er det største scoop Frederik har præsteret, hun er elegant, dygtig, ihærdig, taler dansk og er glad for hunde, hun går lige i hjertet på danskerne, også mig, som er vildt begejstret for hende, ligesom Silvia i Sverige, reddede det svenske Kongehus, så kan Mary og navigere det danske Kongehus på sikker kurs.
Mary kan rasle med diamanterne og ligne en million, som Lennon sagde, men hun kan også cykle med hundene, eller være i militær uniform.
Frederik har bevist, at han er en guttermand, med sin frø uddannelse, han er ikke den store taler, men det betyder mindre med Mary ved hans side.
Det er dybt uretfærdigt, at alt Prins Henriks brok, nu går ud over Daisy, for hun har løst sin opgave perfekt, den arrogante franskmand er et flødehoved, der aldrig har fanget den danske folkesjæl og ikke engang har evnet, at lære det danske sprog.
Men han får altså 10% af den samlede apanage til Kongehuset og det er han ikke værd, slet ikke nu, hvor han er ophørt med, at fungere og har frasagt sig sin Prinsgemal titel.
Den anden dyre dreng er Prins Joakim, der minder mest om en overbetalt DJØF bureaukrat, han får 290.000 Kr. skattefrit om Måneden og er fritaget for moms og afgifter, det er han ikke værd, det var fint nok dengang han dyrkede kartofler, men det gør han ikke mere. Han burde finde sig et job i erhvervslivet og kunne forsørge sig selv, Benedikte får kun 100.000 Kr. om Måneden for, at være afløser.

Kronprins Frederik fylder 50 år næste år og er allerede blevet lidt grå i toppen, på den pæne måde.
Dronning Margrethe kan leve længe endnu og det håber jeg hun gør, men de bliver tudsegamle i den familie og 25 år mere med Daisy, som ikke mere er helt driftsikker, er ikke ideelt.
Skal vi have et Kongehus, så skal der være Turbo på og det kan Frede og Mary levere, vi skal for alt i verden undgå en situation, som i England, hvor ham med de store ører, måske aldrig bliver Konge.
Danmark sammenligner tit sig selv med Holland og de har vist vejen, hvordan man laver et smertefrit tronskifte.
Uanset om Daisy vil blive i Danmark, som Dronningemoder, eller tage ned til flødehovedet i Frankrig, så vil hun jo bevare sin status og kan træde frem når hun har lyst.
Set udefra, så vil Skandinavien være interessant, især når de tre Nordiske Kongehuse, kan levere 3 jævnaldrende sæt overhoveder, fra Norge, Sverige og Danmark, de kan sælge både fisk, Volvo` er og danske skinker.

 

 ----------------

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 1521083

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.094031095504761sekunder